Uten nett

Heey! Grunnen til at jeg ikke har blogget er at vi ikke har hatt nett hjemme. Nå er jeg i Harstad. Skal feire nyttårsaften her. Menmen. Jeg har hatt en fantastisk, koselig jul. Sett mye film og spist godteri. Tror jeg har sett film nesten hver dag. Men det er vel en del av jula, eller hva? Julaften vare bare kos. Fikk maaange fine gaver. Og spiste mye god mat, blant annet pinnekjøtt. Orker ikke å legge ut alle bildene nå siden jeg er på besøk. Så de kommer etter at jeg er kommet hjem. Er egentlig ikke så mange, mest fra juleaften. Nå skal jeg nyte det å ha nett og kose meg videre resten av kvelden.Hva har du gjort i jula?

-Hedda
 

Just one day

Hellu! Nå er det bare en dag igjen. Bare en dag til Tre nøtter til Askepott. Bare en dag til vi skal spise pinnkjøtt. Bare en dag til julegaver.  Ååå som jeg gleder meg. Nå sitter jeg og ser på Polarekspressen. Må jo være en ut av tidenes kosligste julefilmer. Minner meg om da jeg var liten og så den. I dag skal vi ta inn juletreet og pynte det. Legge julegaver under treet og spise grøt. Trur det bare blir en koslig dag.


Justin Bieber - Santa Claus is Coming to Town

Desember har gått veldig fort, føler at det nettopp var 1. desember. Men det faktisk LILLE JULAFTEN! Gud som tiden flyr. Jaja, i dag legger jeg ut julekalenderens siste sang. Fordi jeg ikke kommer til å være på maccen i morgen fordi det er juleaften. Vet ikke om det blir mer blogging i dag, men håper det. Sier bare god jul nå, tilfelle ikke.

GOD JUL! 

Satisfied!

Heey! Har vært litt stress de siste dagene. I går hadde jeg jentekveld hjemme hos meg. Sammen med Matilde, Mia, Marthe, Julie og Henriette. Vi lagde nachos, spiste mye godteri, så film og lo mye. Vi så filmen He's the girl. En utrolig morsom komedie, med litt romantikk. Handlet om to naboer, en jente og en gutt. Som hater hverandre, jenta er fra en ordentlig familie og har planer om å begynne på Yale. Mens gutten ar fra en shabby familie der alt han har er (Amerikansk) fotball. Og så bytter de pluteslig kropp. Og må takle hverandres hverdag.

Dagen i dag har gått i ett sett. Vi har endelig blitt ferdig med tidenes peppekake'hus'. Og så har jeg hjulpet til med å gjøre klart til middagsgjestene vi har hatt i dag. Vi har fortsatt litt besøk. Har hatt en utrolig koselig dag. Og gleder med veldig til de to neste dagende og.


Et hint til hva vi har laget


OLD TRAFFORD!!

Justin Bieber - Christmas Eve

Hvordan har dine dager vært?

-Hedda 

Tiden flyr av sted

Heey! Det meste av dagen min i dag har jeg brukt på å lage engler. Fikk en sånn pakke i kalenderen sånn at jeg kunne lage engler. Var litt artig i starten, men gikk fort lei. Det ble noen fine engler til slutt. Eller en fin engel kanskje, ut av åtte. Nå må jeg bare få vasket litt på rommet mitt og så kanskje jeg kan et litt sosialt liv i kveld. Føler det er evigheter siden sist jeg fant på noe med noen. 

I dag blir dagens julekalender-sang en sang jeg har ventet leenge med ha. Men nå trur jeg det er på tide å ha den. Er jo bare fire dager til juleaften. OI!! Det er bare FIRE dager til juleaften. Gud som tiden flyr av sted. Føler at jeg nettopp tenkte at det var 23 dager igjen. Nå begynner jeg virkelig å glede meg.


Justin Bieber - Mistletoe

Hva har du brukt dagen din til?

-Hedda 

Muffinsdilla

Heey! I dag sto jeg tidlig opp for å dra til byen og kjøpe julegaver. Ble fedig med alle sammen. For en herlig følelse. Er ganske fornøyd med innsatsten min. Da både mamma og jeg var ferdig med det vi skulle, dro vi på De 4 roser. Der koste vi oss litt før mamma kjørte meg hjem. Nå sitter jeg og pakker inn julegaver. Og når jeg er ferdig med det er det bare å få de levert så er jeg HELT ferdig. Det skla bli deilig, det!


Tror jeg har fått litt muffinsdilla. Alle butikker hadde sånne søte, små muffinser som man kan pynte med til jul. Kjøpte en i julegave til meg selv, haha. Elsker den, den er nesten til å spise opp!Justin Bieber ft. Mariah Carey - All I Want For Christmas

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Fullbooket

Heey! I dag, som jeg sa i går, skal vi bake pepperkake''hus''. Eller jeg skal vel ikke gjøre så mye. Ellers i dag har jeg tenkt meg på en liten skitur. Må jo ikke la vær å trene selv om det er jul. Og klokken seks skal jeg sammen med resten av familien til Mia og hennes familie å spise middag. Det blir koselig. Har også lyst til å se Love Actaully senere i kveld. Elsker den filmen. Da har jeg vel en fullbooket dag da. Herlig!

Taylor Swift - Christmases when you were mine

Hva er dine planer for dagen?

-Hedda 

Nesten julestemnig

Hellu! Jeg husker at jeg sa til Mia i går at jeg ikke skulle til byen i dag/lørdag for det ble så mye stress på grunn av det var så mange folk der da. Gjett hvem som dro til byen i dag? Jo, jeg! Men måtte nesten det siden jeg fikk Mag i kalendergvae og da fikk jeg 30% på Bikbok, som går ut i morgen. Og jeg måtte bruke den. Jaja, fikk ordnet noen andre ting å da. Fikk kjøpt et speil jeg skal få i julegave og funnet meg en julegave jeg skal få fra tante. Stakkars tante, hver gang hun har spurt meg om hva jeg ønsker meg i julegave har jeg svart at jeg ikke vet. 

Ellers i dag har jeg ryddet, vasket og støvsuget rommet mitt. Mens jeg har hørt på julemusikk. Lurer på om julestemningen kommer snikende innpå meg nå. Og for å ikke få enda mer julestemning skal vi bake tidenes peppekake''hus'' i morgen. Skal ikke avsløre hva enda, hehe.

Ble en ny genser fra Bikbok på meg

Justin Bieber - Silent night

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Almost perfect

Heey på dere! Hadde en fantastisk kveld i går. Med taco, fin musikk, underholdning og kåringer. Jeg kom jo med et lite innlegg fra mobilen i femtiden. Da var Matilde og jeg ferdig fikset. Og da vi holdt på siden to. Haha, vi brukte litt tid, ja. Men vi brukte ganske lang tid på å ta på falskvipper. Jeg hadde bare vanlige, men jeg slet litt med limet. Mens Matilde hadde punktvipper. Og hun brukte utrolig lang tid på det, og så tok hun de av fordi hun syntes det gjorde så vondt å ha de på. Fikk ikke tatt egne outfitbilder, men tok noen bilder sammen med Matilde da.


Kjole/Nelly.com/Rare fashion   Sko/Bianco   Øredobber/Husker ikke  

Ring/Nelly.com

Matilde lagde en nydelig topp på meg

Nå har jeg juleferie! Tror jeg  bare har hatt positive opplevelser i dag. Fikk gå i elevetiden fra skolen. Og ble kjempefornøyd med karakterkortet mitt. Trudde det gikk mye verre. Fikk 5,1 i snitt! Etter skolen dro jeg ut med en del folk. Til slutt endte vi opp hos Trym. Der lagde vi taco, og guttene og Marthe så skrekkfilm. Mens Mia, Julie og jeg satt på dataen. Okei, alt har ikke vært perfekt idag. Har jo vært Idolfinale i dag, uten Isak. Jeg må innrømme at jeg så litt av finalen. Men det var fordi jeg ikke orket å sitte alene på kjøkkenet mens resten av familien satt i stua. Men Jenny fikke en veldig fortjent seier da.Justin Bieber - Christmas love

Hvordan har din dag vært?

-Hedda 

Ready for prom

Hei! Nå er alt fikset og klart for juleballet. Og om en halv time skal Matilde og jeg møte for å steke kjøttdeig til tacoen vi skal spise på ballet. Vi har ordnet oss siden ca to(shit!). Men resultatet er blitt bra, tror jeg. Vi kommer ikke til å ta på oss kjolene før etter vi laget mat sånn at vi ikke får matlukt på kjolene.

Har ingen bilder av meg selv så jeg legger ut et bilde av disse kjekkassene.

Litt random shit

Heey! Nå er det bare to skoledager igjen og så er det juleferie!! I morgen skal vi bare ordne til til juleballet og på fredag er det avsluttning, det blir chill. I dag hadde vi vår siste trening før juleferien, men må jo ikke la vær å trene i juleferien for det om. Må jo holde formen på plass. Gleder meg utrolig til juleballet i morgen. Det eneste som er litt kjipt er at jeg er i matkomiteen, så jeg må komme to timer før for å ordne til mat. Og da må jeg gjøre meg helt ferdig med fiksingen på skolen. Jeg har faktisk ikke vist dere kjolen jeg skal ha, selv om jeg bestilte den for evigheter siden. Men dere får se den på fredag. Kommer nok ikke til å rekke å legge ut bilder i morgen.Santa Baby - Taylor Swift


Når får du juleferie?

-Hedda

Back in time

Heey! Jeg prøver å bruke litt mindre tid på maccen for tiden, derfor er det blitt lite blogging. Men på fredag får jeg juleferie og da blir det blogging. Jeg har foresten hatt et lite prosjekt her hjemme med å sette inn bilder i album. Og da fant jeg noen bilder fra da jeg var liten. Var utrolig koselig. Og så fikk jeg jo også de hvordan klær man brukte på den tiden, haha. Måtte le litt da. Var artig å finne bilder fra før mamma og pappa fikk unger. Da gikk folk med sånne store dressjakker med skulderputer, som er populært nå. 


BabymegLet it snow - Glee cast


-Hedda 

Julgaver?

Heellu! I dag har jeg vært i byen sammen med mamma og pappa. Jeg hadde i tankene at jeg skulle kjøpe julegaver til vennine mine, men neida. Vi skulle bare kjøpe julegaver til søskenbarn og greier. Tror at jeg må lage meg en liste over hva jeg skal kjøpe til hvem før neste gang jeg skal til byen. Så kan jeg bare gå fra butikk til butikk og få det unnagjort. Et annet problem jeg har når jeg skal kjøpe julegaver er at jeg alltid ender opp med å se på ting til meg selv, heh.

Jeg har mange problemer. Et er jo det at jeg ikke vet hva jeg skal ønske meg i julegave av mamma og pappa i år. Eller har selvfølgelig noe jeg ønsker, sånn som iPhone og få pusset opp rommet  mitt. Men det er vel litt dyre ønsker da. Så det er sånne ønsker jeg vet jeg ikke kommer til å få. One Direction(Zayn, Louis and Liam) - All I want for christmas. Dette blir dagens julekalender. 

Drara til Matilde snart. Skal på et lite juleverksted der. Så er ikke sikkert det blir med blogging i dag. Får se om jeg orker.

Hva har du gjort i dag?
Hva ønsker du deg i julegave?

-Hedda 

JEG KOMMER IKKE TIL Å SE IDOLFINALEN!!

BARE FOR Å FÅ SAGT DET, JEG KOMMER IKKE TIL Å SE IDOLFINALEN!!! Jeg er faktisk litt irritert, tenk a Isak ikke gikk videre til finalen! Selvfølgelig er både Jenny og Vegard, som gikk videre, veldig flink til å synge, men jeg synes Isak har noe spesielt. Må bare få det sagt, jeg synes Isak fortjente den finaleplassen så mye mer enn Vegard. ISAK ER FORTSATT HELT KLART BEST!

Så da har jeg fått det ut. Ellers har kvelden vært koselig. Før pappa og jeg spiste sushi var Matilde og Marit en liten tur på besøk. Vi satt for det meste på maccen og så litt på Youtubevideoer. Og da de var gått var det tid for sushi og emh ja Idol, der Isak gjorde en fantastisk jobb, som vanlig. Og nå ser vi er det tid for Senkveld.


Hva synes du om at Isak ikke kom til finalen?
Hvordan har kvelden din vært?

-Hedda

Føler at jeg ikke vil ha blondt hår i dag

Heey! Dagen i dag har vært veldig chill. Først hadde vi klassens time, som alltid er chill. Etter det var det Mat og helse, chill det og, og artig. Og så var det musikk, der vi øvde på en framføring, som er artig og helt til slutt var det norsk, der var det noen få som hadde en framføring, balnt annet meg. Og da alle som skulle ha framføring var ferdig fikk gå hjem. Et ord kan beskrive denne dagen. Chill! 
Før vi hadde mat og helse gikk Marthe, Julie og jeg for å ordne hestehale, og så sier jeg HELT random: "Æ føle at æ ikke vil ha blondt hår i dag" Uff, det er ikke helt bra når jeg plutselig sier sånne ting, men jeg følte at jeg ikke ville ha blondt hår. 
I kveld skal jeg kose meg med Idol og sushi sammen med pappa. Alle andre i familen skal et allar annet. Så det blir bare pappa og meg, så det blir nok kos.


Bukse/Bikbok   T-skjorte/Bershka   Øredobber/Vero Moda


Dette er foresten gaven jeg fikk fra mamma da hun kom fra Barcelona


Hvordan din dag vært?
Hva er dine planer for kvelden?


-Hedda

Prøvetiprøve

Heeeisann! I morgen har jeg prøve i Naturfag, om kroppen. Uffetiuffuff, er så kjedelig. Prøver å følge med på NRJ samtidig som jeg prøver å øve, funker ikke bra. Og så må jeg jo oppdatere bloggen og da. Men dette blir siste innlegg i dag. Nå skal jeg snart skru av NRJ og bare konse på på Naturfag. Nei, nå MÅ jeg konsentrere meg om NRJ i noen få minutter til og så er det bare Naturfag.

 
Oppmuntring fra mamma
Oppmuntring 2Justin Bieber - All I want is you

Hva bruker du kvelden din på?

-Hedda 

Just in time

Heey! Vi har sånne herlige lærere som synes klassen vår er så snill at de hadde bestemt seg for at vi skulle på kino i dag. Først ble ordnet til med frokost på skolen. Og så dro vi til byen i halvelevetiden for å se filmen In Time på kino. Jeg er så dårlig til å forklare så jeg har bare kopiert filmhandlingen fra filmweb, dette handlet den om:

Hovedrollene i denne actionthrilleren spilles av Justin Timberlake, Amanda Seyfried og Cillian Murphy. I en fremtid der man slutter å aldre ved fylte 25 år, har livslengde blitt luksus og tid blitt den fremste handelsvaren. De rike kan nesten kjøpe seg til et evig liv, mens de fattige lever fra dag til dag og må kjempe, stjele og tigge seg til noen ekstra timer.

Jeg synes filmen var bra, den var spennende og underholdene. Og et pluss var at det også var liitt romantikk i den. Hadde med meg kameraet så fikk tatt en del bilder, just for you guys.


Tetris...


Fotogen


Todays outfit:


Bukse/Roxy   Bluse/Urban

Traileren til In Time

Har du sett In TIme? Tycks?

-Hedda 

One Directon!!

Heihei! Denne uken er det sånn konkuranse på NRJ om å vinne et møte med One Direction. Det er sånn at du på enkelte tidspunkter må ringe inn, og så må du komme på linje 10 for å være med i konkuranse. Så på fredag trekkes vinneren. Selvfølehlig har jeg hørt på NRJ i dag da. Men min kjære vennine Julie var så opptatt av å vinne at hun hørte på skolen og, haha. Du er søt Julie. Jeg er ikke sånn helt crazy etter å vinne, men har selvfølgelig ikke noe i mot det heller. One Direction er jo bare sååå flink til å synge. Jeg liker spesielt Zayn Malik. Han. Er. Bare. Så. Kjekk. One Direction - What makes you beautiful

Hva synes du om One Direction?
Har du fulgt med på konkuransen på NRJ?
 

-Hedda 

Når en peppekakebaker baker pepperkaker...

I går var det peppekakebaking som sto på menyen. Det er alltid koselig med pepperkebakeing. Med julemusikk og god stemning. Ble en god del pepperkaker, både med og uten pynt. Da jeg var mindre elsket jeg å overdrive med pynten  med å denge på med så mye pynt og glasur som mulig. Nå som jeg er blitt eldre merker jeg at jeg synes det er artigere å pynte dem litt finere. Men det er vel de med mest pynt som er pest å spise så jeg er heldig som fortsatt har lilebror som tar seg av den jobben, haha.

Siden vi hørte på julemusikk hørte vi selvfølgelig på Under the Mistletoe. Og ut av alle de fine sangene så var det en sang som bare ble sittende fast på hjernen min. Nemlig dagens-julekalender-sang. Har sunget på den i dag og. 
Mikkeeee


♥♥♥Dagens kalendergave


Justin Bieber ft. Usher - Chestnuts

Har du bakt pepperkaker i år?

-Hedda 

Nå er den hellige time

Dette er enda en lørdag der jeg våkner og tenker hva skal jeg gjøre i dag? Mamma bestemte faktisk plutselig at jeg skulle bli med henne og pappa til byen for å gjøre noen kjedelige ærender. Jaja, jeg har noen småting jeg burde få fikset of kanskje jeg tilfeldigvis finner noen julegaver. Jeg vil egentlig ikke at det å kjøpe julegaver skal være et stress, men føler det ofte blir slik. Vil at det skal være noe jeg synes er koselig. 

Sitter å spiller gitar nå. Er så artig å tenkte på at for et halvt år siden år siden kunne jeg ikke et grep på gitar, mens nå kan jeg mange. Er faktisk artig å spille gitar, i hvertfall hvis du kan spille sanger du selv synes er fine og liker å høre på. Og nå for tiden er det jo artig å lære seg julesanger.  


Dette er kalendergaven jeg fikk i går, elgen Mikke!

En stjerne skinner i natt - Ungdom for røde kors

Hva skal du i dag?

-Hedda 

Idolkos

Hei! Jeg trur de fleste som har fulgt med på bloggen min en stund har fått med seg hvor godt jeg liker Isak Heim. Han er bare helt sinnsykt flink til å synge. Han er faktisk den enseste grunnen til at jeg ser på Idol. Eller jeg synes jo at det er artig, for det er mange flinke som er med, men det er Isak som er best. Okei, dette blir jo faktisk et helt eget innlegg om Isak Heim, haha! 

I dag har jeg spilt litt gitar, prøver å lære meg noen nye sanger. Har spilt litt Sant Claus is coming to town og Skyscraper og What to do av Demi Lovato. Neste fradag har vi fremføring i musikk, vi skal ha laget en egen sang. Jeg er på gruppe med Marthe og Julie, og vi har enda ikke skrevet teksten til sangen vår, jaja. 


♥♥♥

Hva synes du om Isak Heim?
 
-Hedda 

I'll see angels in the snow

Hellu! Nå er det helg, såå chill. Burde vel egentlig dra til byen for å kjøpe julegaver, men det er så slitsomt. Uansett så finner jeg aldri noe, hvis jeg ikke er med mamma. Oog hun kommer hjem fra Barcelona i dag, så jeg tror neppe hun gidder å dra til byen i morgen. Men jeg tror vi skal lage peppekaker på søndag. Da blir det jul i huset. Vi laget faktisk juletapas og julekaker i dag i mat og helse. 
Sitter å hører på julesanger nå, har mange på lager til den lille julekalenderen min. Julesanger er så koselig, de fleste gjøre meg glad fordi jeg får julestemning av de. Men det finnes også triste julesanger da. De gjøre meg triste, selvfølgelig. Dagens julesang er ikke en ny akkurat, men det er fra en CD mamma og pappa har og som de brukte å høre på da jeg var mindre, så den bringer frem minner.


Jeg har alltid to kalendre i julen. Kjøpte denne da jeg var 7år og skulle til Thailand i julen. Den er så koselig.


Christian Ingebrigtsen - Angels in the snow

Hvordan har din dag vært?

-Hedda 

Liten julekalender - 1.desemberHeey! I dag er det første desember!! Så nå som det er advendstid tenkte jeg å kjøre en liten julekalender, ikke en sånn der du kan vinne ting og greier. Jeg tenkte å legge ut en julesang hver dag frem til julaften. Kommer ikke til å komme noe på selve julaften, kjipt, fordi jeg har en avtale med mamma om at jeg ikke skal være på pcen på julaften. Det er kanskje ikke like spenende som en julakalender der du kan vinne noe, men jeg elsker julen og spesielt julemusikk, så da blir det en sånn koselig kalender da.Last christmas - Gleeverson


Tror dere det blir bra med en sånn julekalender?

-Hedda her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits