Nyttårsaften!!!

I dag er det nyttårsaften, og det skal feires. Vi skulle jo egentlig dra til Narvik, men mamma og pappa syntes det ble for mye stress så vi dro ikke likevel. Noe jeg synes er ganske dumt, for jeg hadde veldig lyst å dra. Nesten alle fra pappas familie skulle være der, så det hadde blitt veldig koselig. I fjor var nesten alle fra pappas familie her, vi var femten stykk til sammen da.
Men vi skal opp til Silje og familien hennes i kveld, det blir veldig koselig det da. Blir koselig å feire nyttårsaften med en venninne. Vi skal spise kalkun, og jeg skal lage sjokolademouse til oss små.
Og i dag(eller i morgen da) lover jeg at dere skal få outfitbilder av hva jeg skal ha på meg, skal foresten ha på meg det samme som på julaften, så da kan det være outfitbilder fra julaften å. Vi kan i hvertfall late som det er det, haha! Kommer kanskje sånn "Mitt 2010", men bare kanskje. Og kanskje noen nyttårsforsetter, hvis jeg gidder å lage noen.

-Hedda

Harry Potter og Dødstalismanene-del1

Heipådei! Nå har jeg endelig fått sett Harry Potter og Dødstalismanene-del 1. Var å så den sammen med mamma og pappa. Jeg har lest alle bøkene, og er stor fan av Harry Potter, så dette var en film jeg bare måtte se. Selv husker jeg ikke så mye fra boken, så jeg kan ikke si om jeg ble skuffet av fimen i forhold til boken. Men av det jeg husker, som egentlig er ganske mye, syntes jeg den var veldig bra. Gleder meg noe sinnsykt til del 2 kommer, håper ikke det er lenge til.
Det var noen scener der jeg nesten begynte å gråte, men jeg begynner egentlig å gråte veldig lett av filmer, eller jeg får tårer i øynene. Og den scenen der de ver hos den damen(Bhatilda Bang), og slangen kom, skvatt jeg så jeg nesten hoppet i stolen, haha! Men jeg visste jo hva som kom til å skje, så jeg satt med hendene klar for å ta de foran øynene hvis det ble skummelt, heh!Har du lest bøkene?
Har du sett filmen(e)? 

-Hedda

Gratulere med dagen Mia!

Heey! I dag har verdens søteste jente bursdag, nemlig MIA! Gratulere så mye med dagen søta! Nå er du endelig ikke tolv lenger, men tretten. Jeg har grtaulert henne på melding, facebook og bloggen hennes, og nå på mi blogg, kanskje jeg også skal ned til henne å gratulere henne på ordentlig også, haha! Men siden hun har bursdag synes jeg alle skal gå inn på bloggen hennes å gratulere henne med dagen. Bar gå inn HER på miaapia.blogg.no!!!*


Elske dæ pia mi♥

-Hedda;*

Pizzakos

God kveld! Det skjedde ikke så mye i dag, som vanlig. Har bare vært hjemme, spilt Kinect og sett film. Har faktisk sett to filmer, først så jeg jo Legenden om Narnia: Løven, heksa og klesskapet, og nå nettopp så jeg en film jeg ikk husker hva heter, og jeg er så lat at jeg ikke orker å finne fram coveret, for storebror har besøk, og de sitter oppe der det ligger, så det får bare være. Men den handlet i hvertfall om en mann, som da datteren hans ble født inngikk et veddemål med djevelen, og hvis han tapte måtte han gi datteren hans til djevelen når hun ble seksten. Men denne mannen vant, men djevelen hadde lurt han. Og filmen handlet for det meste om at mannen prøver å redde datterenen fra djevelen. Jeg synes filmen var litt forvirrende. Jeg så sammen med hele familien mens vi spiste hjemmelaget pizza, så kvelden så langt har vært koselig. Meen den hadde blitt såå mye bedre hvis dere ga meg noen sangtips!!!


Dere får et fint gammelt bilde av meg på grunn av bildemangelen.

Hatt en koselig kveld?

-Hedda

Ut på tur aldri sur!

Halosann! I dag har jeg vært å gått på ski, igjen. Gikk sammen med mamma og lillebror, i dag å. Det er fint at mamma dreger meg med ut på ski, så jeg ikke bare blir sittende inne. Jeg liker jo å gå på ski så det går jo bra da. Men i dag gikk jeg på skøyteskiene, og det er litt vel mye tyngre enn vanlige langrennski. Så jeg ble veldig sliten i føtterne mine, da. Så da vi kom inn igjen satt vi oss ned og så Legenden om Narnia: Løven, heksa og klesskapet. Det er en utrolig koselig film, er en stund siden jeg har sett den, også da. 

I kveld skulle jeg egentlig på kino med mamma og pappa for å se Harry Potter, men det var utsolgt, så vi skal dra i morgen i stedet. Så da blir jeg vel sittende foran macen, eller spille Kinect resten av kvelden, hvis jeg ikke finner på noe bedre da.


Nydelig himmel i dag, har redigert litt på dette bildet da.

Skjedde noe med øynene mine da jeg skulle få bort de røde øynene.

Dette er ikke redigert.

Og dere bare fortsett å gi tips om sanger!!

-Hedda

Musikktips

Heeiheei! På overskriften kan det virke som det jeg som skal gi dere noen musikktips, men det skal jeg ikke. For det som er er at jeg trenge rmusikktips. Så jeg vil at dere skal gi meg noen tips om noen brae sanger og artister(eller band). Så vær så snill å komenter, dere trenger ikke å skrive mange, bare en om så, jeg ber dere. Høres kanskje litt desperat ut, men jeg trenger virkelig noe bra musikk å høre på.
Og mens jeg snakker om musikk, så har jeg et spørsmål til til dere, jeg lurer på om det er noen av dere lesere som vet om et bra program for å laste ned musikk på, jeg vet ikke om det er noe spesielt for mac. Tidligere har jeg brukt Limewire, men synes egentlig ikke det er noe særlig bra.


Fra Weheartit.

Så vær så snill å komenter en sang eller to, og kanksje noe om et nedlastningsprogram!!!

-Hedda

JulestemningJulaften er kanskje over, men det er fortsatt romjul. Alle bildene er fra We herat it.

Slappfisk

Heihei! Det at det er juleferie og at jeg har fått mac gjør at jeg sitter uutrolig mye på dataen, før var jeg sånn at jeg heele tiden ville ut å finne på noe med noen venner, men gidder jeg ikke det. Jeg koblet meg litt av mobilen min for tiden, men julen er jo tiden for familie og venner. Så hvis noen av mine søte, snille venner leser dette, ta gjerne kontakt med meg!! Så har jeg jo ikke vært så slappfisk i dag da, har vært å gått på ski med mamma og lillebror, men da går det ikke så veldig fort, så på veien tilbake suste jeg bare fort hjem. Og da jeg kom for jeg rett for å spille Kinect. Jeg er blitt avhenging!

Senere i kveld  får vi besøk av to vennefamilier, den ene er Mia sin familie, så da synes jeg dere skal ta i titt inn om Mia sin blogg, så hun får litt press på seg til å blogge, får håpe hun leser dette da. Bare gå inn HER .

Og siden jeg nesten ikke eier bilder på macen får dere noen gamle bilder, okei, et fra i går da.

Det er så artig å se bilder av grener med snø på!

Jaa...

Hva har du gjort i dag(standard)?
Sitter du mye på dataen i juleferien?
Noen som vil finne på noe med meg?

-
Hedda

Vellykket dag med besøk!

Halloen! Dagen i dag har vært super, var kjempekoselig med besøk. Vi fikk ikke besøk før i fire-fem tiden, så før det var jeg litt ute med mine snille brødre og lagde snelykt og tok noen bilder. Og da jeg kom inn så jeg litt gjennom gavene jeg har fått, og jeg har fått utrolig mye fint, fra øredobber til engler, til slettetang osv. Må bare si:
-Tusen takk for alle de fine julegavene jeg har fått!
Jaa, så fikk vi jo besøk runft fire-fem tiden. Og ungene(vi var seks til sammen) har spilt uutrolig mye Kinect, det er bare så morsomt, man blir jo svett av det. Det er spesielt artig når du vinner over de som er eldre enn deg, haha! Nå skal ikke jeg bare skrive om hvor artig jeg synes KInect er, for det er jo ikke det eneste jeg har gjort i dag. Det var kjempekoselig å ha besøk, vi var ti stykk til sammen og når fire voksne og seks barn sitter rundt et ikke så veldig stort bor blir det jo litt stemning, vi snakket og hygget oss veldig.

Her er noen av bildene jeg tok ute: 


Og så har jeg jo også hatt det litt artig med Photo Booth.

Balonghode...
Hva synes du om de øverste bildene?

Romjulsklem fra Hedda!

2.juledag

Heey! Sa jo går at jeg skulle fortelle greia med 2.juledag. Jeg gjetter at alle dere vet om hva som skjedde 2.juledag for seks år siden i Thailand, det var altså en tsunami. Og tingen er at jeg var i Thailand da det skjedde, og hvert år etter det har min familie og familien vi var sammen med i Thailand møttes på 2.juledag, og egentlig bare hatt det hyggelig, litt komisk egentlig. Men jeg tenkte jeg skulle fortelle hvordan jeg opplevde det.

"Julen i 2004 dro jeg, min familie og en annen familie til Thailand for å feire jul og nyttårsaften. Og andre juledag dro vi på en båttur. Først dro i noen små båter ut til en større båt, som vi dro videre i til en øy, på øya skulle vi egentlig være i en helg, men det var for mye strøm så vi kom oss ikke inn til den, så da bestemte guiden vår at vi i stede kunne dra til en øy og en lagune. Så da dro vi noen mindre trebåter dit da, men da vi kom til stranden(eller litt utfor den) syntes guiden det var noe rart med stranden så vi dro inn i lagunen først. Da vi kom inn i lagunen syntes guiden det var så mye vann der, noe som det ikke brukte å være. Så da dro vi ut igjenn til stranden, men der var alle båtene veltet og det var ingen folk der lenger, så vi dro tilbake til den store båten, der fikk vi vite at det hadde vært en tsunami, og at det skulle komme en til litt mindre bølge som vi måtte vente på. Men den andre bølgen kom aldri så da dro vi bare tilbake til land. 
Noen dager etter at vi kom tilbake til hotellet ble vi sendt hjem, for de var redd for at det skulle komme flere bølger."

Jaa, det var min historie, litt kort fortalt da, er ikke vits ågå inn på så mange detaljer. Har desverre ingen bilder fra turen på Macen, så da får dere et bilde av meg!!
Så i dag skal vi få besøk av den andre familien vi var sammen med og så skal vi spise ribbe.

Hva skal du gjøre i dag?

-Hedda

Xbox Kinect

Heei! Nå sitter jeg her er veldig varm, og litt svett faktisk, for jeg har nettopp knust storebror i boksing på Xbox Kinect, haha! Eller nå siste gang vi spillte vant jeg første runde, og etter det "orket" han ikke mer, eller han er bare en dårlig taper. Jeg er bokse mesteren her i huset, og det irriterer han veldig, haha, jeg må bare le!  
Vi fikk altså Xbox Kinect i julegave. Og til nå synes jeg det er kjempe artig, spesielt når du vinner over storebror. Jeg vant over han i fotball i går også, føler meg litt slem når jeg skriver om hvor god jeg er og hvor dårlig storebror er, neida han er veldig god han og, han har jo vunnet over meg i noe da, men ikke fotball og boksing, okei nå skal jeg slutte å være så slem med han.


I år har vi fått oss verdens kuleste, fineste og beste julekuler! Elsker de♥Har du prøvd Xbox Kinect?
Hva synes du om det? 

-Hedda<3

GOD JUL

GOD JUL♥ Dagen i går var bare super. Julaften er ALLTID super, jeg koste meg med familien, spiste maasse godteri og god mat, åpnet pakker og hadde det bare supert. Vi spiser alltid pinnekjøtt på julaften, noe som jeg elsker, men jeg har også funnet ut at de fleste spiser ribbe, nei nei, ja ja! Det skal vi spise i morgen, for da får vi besøk av noen venner, det er jo andre juledag i morgen, skal fortelle mer om det i  morgen.

Og gjett hva jeg sitter å blogger fra nå, jo, min helt egne MAcBook!! Haha, jeg er bare sååå glad, jeg fikk den i julegave hos mamma og papper, eller jeg har betalt halvparten selv da. For jeg(og de) skulle kjøpe det uannsett, så hvorfor ikke få det i julegave da, gidder ikke gå inn på alle detaljene om det.

Jaa, så var det det med bilder, for forige helg bestemte speilreflekskameraet seg for å ikke funke, så da har jeg(og familien) bare mitt lille, søte, røde digitalkamera. Det er et kjempebar kamera, det er ikke det, det er bare det at det andre er bare sååå mye bedre, og da synes jeg at bildene på det andre kameraet blir så dårlige, jaja, nei nei! Det er egentlig ikke bare det, jeg hatt litt problemer med det andre kameraet uannsett. Har ikke tatta så mange bilder uannsett.


Juletreet vårt

Glad pia!

Kommer flere bilder senere, eller i morgen, julen er jo egentlig ikke helt tiden for å være så mye på dataen, det er tiden for familie og venner, så det kan hende det ikke blir så mye blogging resten av julen. Skal uannsett kanskje til Narvik for å feire nyttårsaften, men da drar vi ikke før torsdag, nei nei, ja ja!

Har du hatt en fin jul nå?

Ha en fortsatt fin jul♥

Kjapt.

Nå skal jeg bare hive inn et kjapt innleg før jeg må begynne å rydde til jul. Mamma er litt irrritert fordi jeg er så treg å komme i gang, så dette må gå fort. Nå med det første skal jeg rydde rommet mitt, og så tror jeg at jeg skal rydde i noen skuffer på kjøkkenet. Og etter hvert kommer Matilde, og så skal vi vel gå med de siste julegavene.
Det kan hende det ikke blir mye til blogging i kveld for jeg skal passe lillebror, og så skal Matilde overnatte hos meg og jeg liker ikke å blogge med besøk, men Matilde synes vel kaskje det er greit, vi får se...

Jeg liker ikke å bare hive inn et kjapt innleg, men det får vel bare være sånn noen gansger hvis jeg skal få blogget.


Dårlig bilde fra i fjor, men nå gleder jeg meg så uutrolig mye til fredag!!

Å jul med din glede...

Åhh, har hatt en super helg. Er ALLTID koselig å ha Oda på besøk. Siden Oda bor i Harstad liker hun shoppe når hun er i Tromsø, for vi har jo så maange butikker. Så på lørdag var vi byen. Det er en stund siden jeg har fått en ordentlig tur til byen, i det siset har det vært sånne stressturer, eller bare en snartur. Og da vi kom hjem var det bare å ordne seg før jeg suste i bursdag til Mia. Der hadde jeg det kjempeartig med de beste jentene. Vi hadde leker, spiste maasse god mat, sang Sing Star og snakket myye.

Så i går var vi å hogget juletre med mange kjentfolk, Oda som ikke hadde vært på tur siden hun gikk i sjuende(hun går i tiende nå) koste seg til og med. Jeg hadde det supert bortsett fra at jeg ble baset en god del ganger, og til slutt var jeg så kald at mamma, Oda og jeg gikk til bilen, og kjørte hjem, eller vi måtte hjem uansett for Oda måtte få pakke før hun skulle ta båten hjem. Men det var greit å blir baset etter som at jeg baset andre folk, jeg og, haha!

Og foresten Dansekarusellen på fredag var en suksess, var jo litt rart da å sitte i salen og se ettersom jeg alltid har danset på scenen, men alle var superflinke. Og det fikk til å tenke på alle de koselige stundene jeg har hatt med de folkene jeg danset med.

Og endelig skal dere få bildene fra photoshooten:Hva synes dere om bildene?

Juleferie!

Endelig har jeg fått juleferie! Det er bare så deilig, på skolen i dag har vi bare koset oss, og hatt det artig. Og kvelden i går var fantastisk. Vi hadde jo brunsj på skolen i dag, med masse god mat, musikk og sang. Og så fikk vi jo karakterkortet vårt. Har ikke tenkt å ramse opp karakterene mine, eller noe sånt.
Kvelden i går var også super. Vi spiste grøt, danset, hadde quiz og en lek og det var kåringer. Under kåringene satt jeg og Julie og skalv, for vi var så redd for å bli kåret til noe, haha! Vi er noen reddppyser, det var jo egentlig ikke noe skummelt med det, men vi syntes bare det var skummelt. Jeg ble ikke kåret til noe, men Marthe og Julie ble kåret som Årets BFFs, skal ikke ramse opp alle kåringene.

Jeg var jo hos frisøren i går, og nå skal dere få se resultatet. Har ikke tatt noe eget bilde for å vise dere, så dere får det sammen med outfiten for julebordet.


Kjole Nelly.com(Only)    Bolero Gina Tricot   


Øredobber Snö

Sko Skoringen(Wagabond)

Og så har jo vi laget Ishavskatedralen i pepperkake, og lovet dere å vise bilder når den var ferdig. Den sto egetlig ferdig på onsdag, men dere får bildene nå.


Ble jo faktisk kjempefin
Storebror er veldig redd for å blii sett på som kristen på grunn av korset, haha!

Og bildene fra photoshooten kommer kanskje ikke før etter helgen, for jeg får besøk av søskenbarnet mitt i dag, og blir jeg nok opptatt resten av helgen. Mia skal også feire bursadgen sin i morgen, og i kveld skal jeg på Nøtteknekkeren med Vilje og Matilde, så dere får ha en GODJUL!

Oooh!

Omtrent sånn høres det ut ute, det blåser fælt, og snør. Elsker det. Dette blir bare et kjapt innlegg, for kvart over tre skal jeg gå ned til bussen, for å så dra til byen og klippe meg, yeah. Endelig skal jeg få klippet, dere får se resultatet i morgen, for i kveld er det julebord! Gleder meg, men nå må jeg begynne å gjøre meg klar, for det kommer alltid opp noe rett før jeg er på vei ut døren, haha!


En smakebit fra photoshooten til Matilde og meg.

Nynorsk er ikkje vanskeleg

Hellu! I dag på skolen var det en sånn "kose" dag, vi så TO filmer og hadde litt nynorsk. Første så vi A Christmas Carol i naturfagstimen, og rett etter på i engelsk og litt norsk timen så vi Love Actually, utrolig fin film. Og på slutten av dagen hadde vi litt nynorsk, for første gang, er allerede lei etter noe dataoppgaver, men jeg skal være positiv, hvis ikke blir det bare enda verre. Så derfor skal jeg si : "Nynorsk er ikkje vanskeleg"   hver dag i to uker, eller flere.  Kanskje jeg kan skrive det på bloggen hver dag, sånn at jeg husker på det, og hvis jeg ikke skriver det må dere si ifra.

Og dere det snør ute nå, jippi! Har renet ellers i dag så dette va en stor opptur, haha. Synes det er viktig at dere får med dere slikt. Oi, nå har jeg enda en gladnyhet til dere har fått bildene fra kameraet over til dataen!! Er så glad, men dere får ikke bildene fra photoshooten til Matilde og jeg enda, for de må jo fikses litt på, men har jo plenty av andre bilder der så..


Hedda blir litt misfornøyd når storebror ikke slutter å ta bilder.

H+M Hvem kan det være?

Det er slitsomt å kjevle ut kakemenn og damerSkjedde noe rart med lysene, haha!

Julestjerna mi♥

Liker du nynorsk?

Så nå må dere huske å minne meg på om jeg ikke skriver "Nynorsk er ikkje vanskeleg"  hver dag.

Run this town

Nå har jeg vært på en koselig joggetur med Matilde. Koselig og koselig, vi pratet nå litt da, men når man har motvinn og er andpusten er det ikke fristende å prate så mye. Er stolt over at jeg faktisk jogget på egent initiativ, haha! Vi har planer om å jogge flere dager denne uken, siden det ikke blir joggetrening på torsdag på grunn av julebord. Men i morgen skal jeg få være med Matilde til søsteren hennes å passe kattunger, gleder meg. Så det kan hende det ikke blir blogging, for vi skal kanskje jogge i morgen også.


Hahahahaha, meg og Matilde i Piteå i 2006, gode minner.

Har dere noen fine julesanger?

Nå roper mamma, kleem<3

Santa Lucia

I dag er det Santa Lucia, har egntlig ikke tenkt på det før nå, men mamma lagde lussekatter i går. På skolen gjør vi ikke noe spesielt på Santa Lucia dagen, men jeg husker da jeg gikk i barnehagen gikk vi tog, spiste pepperkaker og lussekatter og så kom foreldrene i så på. Syntes det var veldig koselig, og savner det litt, er vel kanskje litt stor til sånt, eller nei, man blir aldri for stor til å kose seg.

Jeg kom faktisk på en annen måte å ta bildene fra kameraet over til dataen i dag, men nå har storebror tatt det med seg på skolen, tror jeg. Så da kommer det kanksje noen bilder senere. Men jeg vet ikke om denne måten kommer til å funke, så det er bare kanskje. Men her får dere noen gamle julebilder å kose dere med.


Mia og meg.

Se, jeg har samme kjole som jentungen i "Jul på månetoppen".

Votter, hue og genser og, haha!

Blånisse er jeg også.

Santa Luciaklem <3

Skiiiiiiii!

Heey! Kom akkurat hjem etter en koselig skitur med Matilde, jeg liker egntlig best å skøyte fort på ski, men nå ble det bare en kosetur. Jeg hadde med meg kameraet mitt, men det ble ingen bilder. Glemte det litt av, men vi gikk uannsett å snakket hele tiden, så det nok ikke blitt så interesange bilder, men men. Har lengtet leeenge etter å få gå på ski, elsker det, og siden det har snødd hele helgen har det blitt skiføre. Skal kanskje ta meg en til tur i morgen siden vi ikke har trening, men det blir nok litt mer for å få trening da.


Meg i vinterbarnfestivaluken på skolen...

Liker du å gå på ski?

Skiklem<3

"Ja, jula den kjem alltid om regnar eller snør.."

Hohoho! I dag skal det bakes pepperkakehus, litt pepperkaker og lussekaker. Blir koooselig, eller har jo allerede startet. Nå sitter jeg å hører på "Jul i Svingen"- cd, og har skikkelig julestemning. Elsker julen, åhh er såå herlig med jul!! Jul jul jul!!
Og nå er det bare FEM dager til med skole før det er JUUUUL!! Lærerene kaller neste uke jueluka, haha! Vi skal ikke jobbe mye, nei, blir nok en koselig uke, håper i hverfall det.


Matilde, meg og Mia for noen år siden, haha!

Men nå må jeg vel nesten hjelpe til med pepperkakene!

X-factor og myyye rart

Nå har jeg spist taco og sett på X-factor, og jeg håpet jo at Annsofi skulle vinne, men sånn gikk det jo ikke... Så nå vet  jeg ikke helt hvem jeg heier på, men trur kanskje Atle, eller har ingen anelse. Vi får se hvordan det går snaaart.
Ellers så snør det ute, som bare det, hahahaha!!! Så det blir visst jul i år å, jippi! Har INGENTING å blogge om, ligger et kamera stappfult av bilder som bare klør etter å bli lagt ut på bloggen, meen JEG FÅR DET IKKE TIL Å FUNKE!!!!!!Hvem tror/håper du vinner?

Snøklem fra Hedda

Laaaang dag...

Har hatt en ganske så kjedelig dag i dag. Har bare pakket inn julegaver, og laget noen julekort. Det er ikke det morsomste jeg vet om, men men. Skulle egntlig lage pepperkake- og hus i dag, men det passet ikke for storebror så vi skal heller gjøre det i morgen, gleder meg. Vi har planer om å lage ishavskatedralen, eller det er vel det vi skal, hvis vi får det til da, dere får vel resultatet morgen, gled dere, haha!

I går var jeg i byen(med pappa), det var nattåpent, så det var salg på de fleste skobutikker, og jeg skulle jo finne meg sko til jul. Pappa er jo ikke den beste å handle sko med, men siden mamma var på julebord fikk det gå. Jeg fant meg noen sko da, men de får dere ikke se før jeg skal bruke dem på juleballet(er egentlig julebord, haha).
Jeg fikk foresten kjolene min forige helg, men har helt glemt av å innformere dere om det, men har bestemt meg for å ikke vise dere dem før jeg skal bruke dem.


Matilde og meg for noen måneder siden, haha!

Hva har du gjort i dag(begynner å bli standard)?

Juleklem fra Hedda♥

Hmm...

Har ingen anelse om hva jeg kan ha som overskrift, så da blir det bare noe random, men men, får bare være det til jeg blir litt mer fantasifull. Har egntlig ikke noe særlig interesagt å fortelle, men noe har jeg. I dag på skolen var en konsert, det var tre folk som, fra vestlandet(trur jeg) som spilte folkemusikk, lite intersangt. Jeg ble sååå trøtt av det, meen, jeg overlevde. Har ikke stprt mer å fortelle om det.
Får fortsatt ikke til å ta bilder fra (speilrefleks)kameraet, så da får dere noen bilder fra det andre kameraet, det ikke et dårlig kamera altså.

Meen nå skal jeg komme meg av dataen og snart gjøre meg klar til siste joggetrening før jul, haha!

-H

Eid!!

Heey! Har vært i byen med Matilde i dag, kom nesten nettopp hjem. Og gjett hva, da jeg kom hjem hadde storebroe maasse overaskende besøk, lovely!! Håper det er noen som vil ha meg på besøk, eller blir med ut, haha! Meen, tilbake til byen, nå har jeg bare to julegaver igjen, proud! Haha, og så klarte vi nesten å miste bussen, eid.


Mitt  fiiine søskenbarn, Oda.  Love you sweety♥

Hva har du gjort i dag(haha, spør om dette nesten hver dag)?
Noen som vil finne på noe?

Juuuleklem<3

Noen ting dere kanskje ikke visste om meg

♥Jeg er 1/4 tysk(fra pappas side)

♥Jeg har danset i seks år, men måtte ta en pause i et år på grunn av fotball


♥Jeg var i Thailand under tsunamien i 2004


♥Jeg elsker egentlig å gå på ski, men har aldri gått på noen skilag eller noe sånt

♥Jeg ELSKER kosebamser, og kommer alltid til å gjøre det(haha)

♥Jeg har vært i syden seks ganger, elsker å bli bruuuun

Portugal 2008

♥Jeg liker IKKE å være alene hjeme på kveldene, litt siden vi har treetarsjes hus

♥Er egntlig veldig glad i å synge

♥Før jeg startet på fotball hatet jeg det, i følge pappa

♥Jeg blir VELDIG lett irritert på mamma, pappa og brødrere mine, av og til uten grunn(dårlig ting)

♥Her jeg bor nå, har jeg bod siden jeg var et halvt år(skal ALDRI flytte, haha)

Var det noe her du ikke visste?

Det bor en baker i østeraker, han baker boller og julekaker...

Heeeey! I dag har vi laget kakemann!! Jeg digger kakemanner, haha! Skal vel lage pepperkaker neste helg, gleder meg. Det var egntlig ikke noe storbaking i dag, men baking er baking. Og så skulle jo jeg og Matilde gå på skøyter, for det hadde Matilde veeeldig lyst til, for hun var jo sååå god til det, haha, jeg må le! Matilde gikk ikke på skøyter hun lå på skøyter, haha, vet jeg er veldig slem, moahahahahaha!!!Ble bare bilder av Matilde i dag, for får fortsatt ikke det med speilrefleksen til å funke, men mitt kamera får vel duge da.

Har du bakt pepperkaker eller kakemann ennå?

Nå skal jeg se Den unge Fleksnes, bye<3

Julenissen :)

Ja nå kan du lure hvem dette er som skriver for det er nemlig selveste julenissen . jeg er her og bare sjekker om Hedda har vært snill i år og

 det har hun :)  Jeg skal snart gå til matilde og sjekke om hun har vært snill i år :)Har Hedda vært snill i år

Har Matilde vært snill i år

xoxoxoxo julenissen

Juulegaver!!

Hellu! I dag har jeg som sagt vært i byen med Matilde og handlet julegaver. Fikk kjøpt fire og en halv, haha! Men jeg har noen ideer om hva jeg skal kjøpe til de jeg har igjen. Ska vel dra neste helg også, for tante og Oda kommer kanskje, men vet ikke. I morgen skal Matilde, Mia og jeg sjekke litt ut om flybilletter og hotell til og i London, til klasseturen, som vi skal på om to år, haha! Læreren sa at vi kunne sjekke litt, så vi viste litt omtrent hva det ville koste, men det er jo ikke sikkert vi kommer oss til London, men det er lov å håpe.Vet ikke om dere ser noe bilde, meen...

Hva har du gjort i dag?

-Hedda <3

Barnevakt

Hei! Vet ikke helt om jeg kan si jeg sitter barnevakt, eller gjør jo det, men det er jo for lillebroren, og det er hjemme og jeg får jo ingennting for det. Såå... jeg velger å si at jeg passer lillebroren min, haha! Vi har spist hjemmelaget hamburger, sett litt på X-factor, mine favoritter er Ann Sofi og Mo. Hvem er din favoritt?


Elsker foresten kjolen til Ann Sofi i kveld

Mo minner meg litt om Michael Jackson, haha!

Anbefaler dere foresten å høre på Home for christmas med Maria Mena, elsker den!

Ha en god kveld videre cupcakes♥

Kaokao

Heey och håå! Nå sitter jeg og drikker kaokao, nam nam. Blir nok hjemme resten av dagen, for skal vaske badet, laget middag(hjelpe til i hvertfal) og klokken halv ni skal jeg passe lillebror. Vi(lille-og storebror, og meg) skal lage hamburger, jippi!! Så siden jeg ikke har planer kommer det et til innlegg i dag, en gang til, jippi! Haha, har ingenting å skrive om.

I morgen skal jeg til byen med Matilde og kjøpe julegaver, oh yes! Skulle jo egntlig det forige helg, men var jo ikke i "byhumør", haha!

Bestillte foresten julekjoler fra nelly.com på onsdag, jeg sa vel for flere uker siden at jeg skulle bestille en kjole, men neida. Dere får se bilder når jeg har fått kjolene.


Fant dette fine bildet fra i sommer da Matilde og jeg syklet til byen, og så stoppet vi ved HT, og tok bilder, haha, gode sommerminner!

Noen som har noen sangtips til meg, går bare rundt og synger L.A. Baby med Jonas Brothers, haha.

Hva skal du gjøre i dag, noen som kanskje vil komme til meg, haha?

-
Hedda

Herlig vær!!

Heey! I dag er det nydelig vær ute, det er vått, kaldt, glatt og blæææ!! Men akkurat nå snør det. Pappa skulle vurdere om det ble joggetrening på vei hjem fra jobben, men jeg vet faktisk helt ærlig ikke om det blir, for når det gjelder pappa så kan ingenting stoppe han fra å trene, haha!

Som sagt hadde jeg photoshoot med Matilde i går, fordi trenerene mine er værfast i London. Av alle plasser i HEEELE verden LONDON, haha, jeg misunner dem! Meen jeg skal jo dit til neste år, haha! Ble mye tøvprat nå!

Ser ut som om jeg har litt problemer med bildene, så vi får se om jeg får dem over til dataen, GRISEDATA!! Nei, ser ikke ut som om det blir noen bilder med det første, jaja.


Nam nam...(fjorårets)

Har du fint vær der du bor(haha lol)?

Juleklem<31.desember

GOD JUL♥
Endelig er det første desember!!! Har gledet meg til denne dagen leeeenge, men hvem har ikke det da?! Har ikke pakkekalender i år, men en kalender der jeg får sjokolade/godteri og flax/griselodd, mamma og pappa synes pakkekalenderen kostet for mye, så mamma har laget en ny en, får noen småting noen dager også. Jeg får selvfølgelig bare hver tredje dag, har jo brødre også da, haha!


Tre nøtter til Askepott ♥

I dag har jeg hatt photoshoot med Matilde, bildene kommer i morgen, det er bare å glede seg, haha!

Hvilken kalender har du?
Bruker du å se Tre nøtter til Askepott?

Jullehilsen fra meg ;*her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits