Last night

Heey! Hadde en koselig kveld i går. Vi lagde mat, så film, spilte gitar og hadde det hyggelig. Først da Sindre var der gjorde vi ikke noe spesielt, men da han gikk lagde vi mat og så filmen She's out of my league. Artig og koselig film, men var litt kjedelig innimellom. Og mitt i filmen kom Silje, så da filmen var ferdig satt Matilde og Silje og spilte gitar mens jeg prøvde å synge med. Gikk ikke så bra, heh.

I dag var vi i byen. Skulle egenltig kjøpe julegaver, men det gikk ikke så bra, for å si det sånn. Kjøpte noen få nødvendighetsting(langt ord) til meg selv. Og så var jeg på kafé sammen med mamma, Matilde og moren til Matilde, utrolig koselig.

Flinke kokken


Hva gjorde du i går kveld?
Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Vi koser oss

Heisann! Er hos Matilde nå. Jeg ser på Big Bang Theory mens Matilde ser på Trekant. Joda vi koser oss, Sindre kommer snart. Håper for min skyld at vi finner på litt mer da. Senere skal vi se på Idol.<3ISAK<3

Haha, herlig bilde. Er den ikke skjønn?

Sleepover

Heey! Stikker bare innom for å si at jeg skal sove hos Matilde i dag, så det bli ikke mer blogging. Og morgen skal jeg til byen, så da blir det ikke blogging før senere på dagen. Litt kjipt, menmen! Tenkt å ta med kameaet til Matilde, og da blir det bilder, yey. Kan jo hende jeg kommer med en mobilblogg da, får se da. Hope so!Hva skal du i kveld?

-Hedda

Heimedag

Heey! I dag har jeg halv hjemmedag. Så jeg skal ikke på skolen før kvart på tolv. Men jeg har ikke akkurat hatt fri. Har vasket, støvsuget og laget mat oog chillet. Men det er jo bra med bare to timer skole da. Har foresten bestemt meg for begynne med ha "dagens sang". Det vil si at jeg legger ut en sang hver dag. Det kan være en sang jeg har hørt på den dagen, eller en jeg liker for tiden. Kan hende det av og til kommer en sang som passer til innlegget da. Tror dere det blir bra da?

 

 Hva synes du om "dagens sang"?
 

 -Hedda

Serieavhenging

Heey! Jeg er en person som i løpet av det siste halvåret har blitt litt avhenging av å se på serier. Ikke på TVen, men på maccen. Har tre favoritter når det kommmer til serier og det er One Tree Hill, Gossip Girl og Pretty Little Liars. One Tree Hill så jeg ferdig i midten av sommeren, men fant ut for ca. to uker siden at i januar kommer det en sesong ni av OTH, og da kommer Lucas tilbake. Whææææ! Så begynte jeg å se på Gossip Girl da jeg var ferdig med OTH, og nå holder jeg på med sesong fem. Og så har jeg jo nevnt det før at jeg ser på PLL sammen med Matilde, Marthe, Julie og Marit. 
Men nå kommer det ikke flere PLL episoder før i januar og Gossip Girl kommer bare med episode i uken, så har jeg begynt å se på House. Og så har jeg sett litt på Hellcats. Haha, jeg høres ut som den freaken som bare sitter inne og ser på serier. Gjør ikke det, tvert i mot.

 

Nå skal jeg kose meg med peppekake og smoothie, som lillebror har mikset.

Hvilke(n) serie ser du på?
Tips til bra serie?

-Hedda 

Team Jacob eller Team Edward?

Hei på dere! I dag skal jeg dra å se det siste Twilightfilmen sammen med Matilde. Gleder meg noe helt sinnsykt. Er stooor fan, har lest alle bøkene, siste boka to ganger. Har gledet meg til dette leeeeenge. Er helt på tuppa nå, filmen begynner kvart over sju, men vi skal dra litt tidligere til byen. Men herregud dette skal bli bra. Gidder ikke å bry meg om terningskast, de får si hva de vil, Twilight er alltid bra så lenge du får se Taylor Lautner i bar overkropp. Tror jeg er på Team Jacob, liker bare Jacob så godt. Er ikke sånn at jeg er heelt på Team Jacob, men Jacob kommer før Edward. Det er klart! 
Har du sett den siste Twilightfilmen? Hva synes du?
Team Jacob eller Team Edward?

 
-Hedda

Go morn!

Heisann! Akkurat nå ligger jeg i senga og har nettopp våknet. Har veldig vondt i halsen og er tett i nesa. Og sånn har jeg vært hele natta, så jeg har ikke sovet så mye i natt. Vært sånn våkne og så er du skikkelig tett i det ene neseboret og vondt i halsen, men du må bare sove videre. Og så virker det som om du bare sover i ti minutter og så våkner du.

Joda, go morgen! Se jeg har sånn Eli Hagen hår, haha.

What will the future bring?

Heey! Jeg går i niende klasse nå og må begynne å tenke på hvordan videregående jeg skal gå på. Og så må jeg tenke på hva jeg vil bli når jeg blir stor, hva jeg vil gjøre i framtida. Dette er noe jeg er utrolig usikker på. Har ingen anelse om hva jeg vil bli. Vet at jeg skal i hvertfall bo et år i New York, møte mange kjendiser/Justin Bieber og greier. Så skal jeg møte den perfekte mann, få en bra jobb og bli rik. Har jo planene klare, vet bare ikke hvilken jobb jeg skal få meg for å bli rik. Synes alle jobber virker så kjedelige, jeg vil jobbe med noe der ikke sitter på et kontor dag ut, dag inn. Men noe mer kreativt. Elsker å ta bilder, men det er bare en hobby på si. Synes det virker artig å jobbe som journalist eller hva nå man er hvis man for eksempel jobber i Topp eller Mag og få intervjue kjendiser. Hvis dere ikke har skjønt det så har jeg store planer om å møte en god del kjendiser, er i hvert fall noe jeg ønsker. Å få møte Justin Bieber og Isak Heim er på lista over ting-jeg-må-gjøre-før-jeg-blir-hundre-liste. Justin er et MUST!
What will your future bring?

-Hedda
 

Bloggapp

Heey! Vet at jeg nettopp blogget, men så kom jeg inn på en blogg der det sto at det var kommet bloggapp for androidmobiler. Visste at det var kommet for iPhone, men ikke for Android så da måtte jeg bare prøve det.

Har et elendig mobilkamera så hver gang jeg blogger fra mobilen blir det bilder av Justin Bieber for det er alt jeg har. Eller har mange bilder jeg har tegnet i Paint Joy(app), men Justin er sååååå... mye bedre å se på, så sier ikke nei til det.

What to write about?

Heisann! Har lite motivasjon for tiden, har ingenting å blogge om. Så jeg tenkte at dere kanksje kunne med tips. Hva vil dere at jeg skal blogge om? Spørsmålrunde? Video? Kom med tusenvis av forslag, haha! Alle dere kommer på, absolutt alt dere kommer på, just write it down.

Men dere, vet dere hva? Snøen er tilbake, for øyeblikket. Så det betyr bilder, yey! Og kakao, yey! Og våt skolevei, yey! Takker Marthe, Julie, Sindre og Roald for at jeg ble våt, men det er en annen sak. Here is some pictures:


Happy face!

Skal sitte barnevakt ofr lillebror i kveld så vi skal kose oss med dipp og Idol(vil si Isak). Og så blir det mer blogging, men nå skal jeg vaske badet og gangen.


Bruno Mars - Marry you, har seriøst sunget på denne sangen heele uka + tusen andre da.

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

-Hedda

Jeg lever!

Haisann! Joda, jeg lever fortsatt etter en helg borte i gokk uten internett og to tentamener denne uken. Men denne bloggen lever ikke like godt som meg, nei. Men jeg var jo heldig som hadde Julie til å blogge for meg i helga, thank u! Det er nå jeg skal begynne med det der lover-å-bli-bedre-unnskyld-unnskyld-greiene. Gidder ikke det for tror ikke det vil hjelpe på motivasjon og tid til å blogge. Jaja, nok tullpreik. 

Dagen i dag har jo vært chill. Mattetentamen og greier, og så er det joggetrenig med intervall senere, bare kos, nei. Eller egentlig så er ikke tentamen så fælt siden man bare sitter der og drikker iste og spiser sjokolade. Det som ikke er chill er likninger, men jeg kan ikke akkurat gjøre noe med det nå da. Må bare si at da jeg kom hjem fra skolen så kommer jeg mot plattingen før døra og så ser jeg at det bare er vått. Så jeg bare går, men det var ikke så vått, det var bare noe helsikas glatt. Så med en gang jeg setter foten min på plattingen skjønner jeg at jeg kommer til å falle. Et sånn skikkelig klønete fall og, sånn man ser på tegnefilm der man ikke har kontroll på noen beina sine. Så tenker jeg håper bare at ingen så meg nå og ser bort på naboen sitt hus, haha!

Har en del bilder nå da fra helga, og så har tenkt noen dager denne uken før jeg går på skolen nå skal jeg være flink blogger å ta bilder. Så kommer jeg hjem fra skolen og så er jeg dårlig blogger som ikke blogger.

Dette er fra helga


Har fått mobilen min tilbake!!

Var ikke så mange fine bilder som jeg trodde. Men annen ting jeg ikka har fått blogget om er snøen kom på besøk i to dager. Men så dro den før jeg rakk å blogge om det, dårlig gjort. Det var litt sånn "Hei snø! Hade snø! Takk for praten!". Eller "Hei julefølelse! Hade julefølelse! Takk for praten!"

Hvordan har din uke vært?

-Hedda

Farsdag

Hei. Sorry for elendig blogging i går også. Var i byen i ca. 6 timer og dro rett i en koselig bursdag. Det tilsvarte at jeg var sykt trøtt og sliten på kvelden. Nå sitter jeg her og venter på at pappa skal komme. Gaven er klar, bordet er dekket og kaken er klar. Gratulere med dagen, Pappa!Hva har du gjort for pappaen din?

Byen

Skulle egentlig bare si hei og hade. Drar til byen nå og blir sikkert borte i noen timer, snakkes når jeg er hjemme!

Hva skal du gjøre i dag?

Har ankommet bloggverden

Først og fremst vil jeg bare takke Hedda for en fin introduksjon og ikke takke henne for de ikke så veldig fine bildene. Må bare si at alle er gamle, bortsett fra et. Jeg skal som sagt gjesteblogge i helgen, mens Hedda er i gokk uten alt slags nett. HAHA! I mens jeg skal kose meg hjemme med nett og andre ting da sefølgelig. Heldigvis ligner jeg ikke (synes jeg) på de bildene Hedda la ut, så her er da den kule gjestebloggeren som tar selvdiggerbilder av seg selv!Hadde egentlig tatt mange kule bilder, men sefølgelig er nettet så tregt at jeg har allerede brukt 40 min på dette. Siden jeg ikke har vært så flink å blogge i dag, skal jeg være flinkere i morgen! Jeg skal til byen for å  starte med julegavene og i bursdag senere.

Hva har du gjort i dag?

-Julie

Gjesteblogger

Heey! Dere nå har jeg fikset en gjesteblogger for helga. Tenkte det blir for kjipt med null blogging nå som det er helg, derfor fikset jeg den beste gjestebloggeren jeg kunne få tak i. Hun er veldig flink til å blogge. Hun har hatt noen blogger før så derfor har hun erfaring. 


Og bloggeren er Julie


Hun har kamera og kan ta bilder


Og så er hun alltid glad


Gladpia!

-Hedda

111111

Heisann! I dag er jeg så heldig å ha fri. Så jeg har langhelg, men skal reise bort i helgen sammen med en noen familievenner, til en plass uten nett... Men skal ta med kameraet og så skal jeg ta mange bilder så får dere se når jeg kommer hjem.
Hadde en utrolig koselig kveld i går. Skulle egentlig på joggetrening klokken sju, men i halv femtiden ringte dugnadsansvarligen for klasseturen vår og lurte på om jeg ville være med på dugnad fra seks til ni, sa selvfølgelig ja. Vi var bara fire stykk, Marthe, Julie, Brage og meg. Vi hadde det veldig koselig mens vi holdt på og bar permer og tunge esker. Så halv ni var vi ferdige og da var alle så sulten så vi bestemte oss for å dra på Peppes Pizza. Vi koste oss utrolig på Peppes, med pizza, brus og latter. Skulle ha tatt med kameraet, men siden jeg trodde jeg bare skulle på dugnad gjorde jeg ikke det.

Siden vi gikk glipp av joggetreningen i går bestemte Julie og jeg oss for at vi skulle jogge i dag. Vi stod opp åtte og dro ut og jogget halv ni. Synes vi var ganske så flink.

 
Var en nydelig fullmåne på onsdag

Professor Green ft. Emeli Sandé - Read all about it

Hva skal du i helga?

-Hedda 

I need somebodys help!

Heey! Først må jeg si VI VANT TURNERING!!!! Okei, bedre sent en aldri, men dere måtte jo få vite det. Det kjipe var jo at jeg bare fikk spille en omgang, fordi jeg fikk en driithard ball i nesa og begynte å blø neseblod. Stoppet ikke å blø før mitt i andre omgang, og da var jeg fint dekket med blod litt her og litt der, hehe. Og så sa han fyren som hjalp meg at jeg ikke kunne spille mer for da kunne jeg begynne å blø igjen. 

Men det jeg egentlig ville si er at jeg trenger hjelp til å kjpe julekjole. Vi er snart i mitten av november og det er lurt å være tidlig ute så kjolene ikke blir kjøpt "opp". Har allerede kjøpt en fra Nely.com, men skal kjøpe en til, men er veldig usikker. Så jeg trenger deres hjelp her er vel de det står i mellom:


Sequin Top Bandeau NOK 479, Rare Fashion - NELLY.COMPetit Dress NOK 399, Sisters Point - NELLY.COM
Står vel mellom disse to, fant ut i dag at den tredje er utsolgt. 

Tycks?

-Hedda

Finalen her we come!

Heey! Akkurat nå er jeg utrolig glad for vi er nemlig i finalen i turneringen!!! Syyykt egenltig! Og det beste med at vi er i finalen er at jeg slipper å stå tidlig opp i morgen. Haha, neida, eller joda, eller neida, eller slipper å stå tidlig opp i morgen da. Satser på å vinne da, hadde vært så sinnsykt artig da. Nå drar jeg til Matilde skal sitte barnevakt for henne, neida, skal sitte barnevakt sammen med henne, haha.

 

Har du planer for kvelden?

-Hedda

051111

Heisann! Nå har jeg vært våken i sju timer allerede. Digg! måtte stå opp i sjutiden i dag på grunn av vi hadde kamp kvart over åtte. Det som er så kjipt er at kampene bare varer i tjue minutter, så litt over halv ni var kampen ferdig. Og neste kamp hadde vi ti på ett. Men jeg dro ikke hjem, var å chillet på Jekta og K1, og litt i hallen og da. Vi var og prøvde masasjestoler på Elkjøp, fektet på Toys'r'us og prøvde senger på Jysk, haha, med svette fotballklær på og greier. Neste kamp er ikke før kvart over seks, og så har vi kamp i morgen, men vet ikke når, kommer ann på resultatet i neste kamp, og hvordan det går med de andre lagene. Spillte foresten uavgjort 0-0 i begge kampene i dag.


Bestejentene!

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Herlig jente!

Heey! Denne helga blir det neppe mye blogging fordi jeg skal spille forballturnering. Har allerede spillt en kamp, som vi vant. Dette var en kamp som var ekstra artig å vinne fordi laget vi vant over er et lag vi alltid har tapt mot, og vi er litt sånn rivaler, haha. Herlig spillt jente! I går var jeg i byen og da jeg kom hjem dro jeg ut, derfor null blogging. Men jeg fikk kjøpt Under a Mistletoe, da var det gjort, haha. Nå sitter jgeg og ser på opptak av Idol, egentlig burde jeg legge meg for jeg skal spille kamp kvart over åtte i morgen tidlig. Men må jo se Isak Heim, han er BEST!

 
Herreguuuud!! 

Hva skal du gjøre i helga?

-Hedda 

Pa rum pum pum pum

Heisann! Uff, skammer med fordi jeg er så dårlig til å blogge. Siden jeg ikke har blogget på en uke kan jeg jo fortelle hva jeg har gjort i mellomtiden. Lørdag feiret Mia og Julie bursadg, ironisk nok hadde Julie bursadg 30.juli og Mia har bursdag 30. desember, haha.Søndag gjorde jeg ikke noe spesielt bortsett fra at jeg var på Barfotrevyen sammen med Anna og Mia. Mandag var det skole og trening som vanlig. Og på kvelden dro jeg ut med Mia, Roald, Srindre og Trym. I går var det vanlig skoledag, og senere på kvelden hadde jeg styrketrening med laget, i går var første gang vi hadde det, men jeg synes det var artig. Vi gjorde ikke sånne vanlige øvelser, men mer sånne artige øvelser som gjorde det artig å trene.
I dag har også vært vanlig dag, skole og så trening, men vi hadde nasjonale prøver i matte i dag så vi fikk gå litt før så da kom Mia til meg i en liten stund, egentlig fordi hun hadde glemt nøkkelen, som vanilg.


 

Og selvfølgelig har jeg jo hørt på Justin Bieber sitt julealbum Under a Mistletoe, ELSKER DET!!! Har ikke fått kjøpte det enda, men skal kjøpe det i morgen i byen. Akkurat hører jeg på Drummerboy.

Hva har du gjort den siste uken?
Har du hørt på Under a Mistletoe?

-Hedda her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits