Unge og rus

Heii! Denne uken på skolen har vi om unge og rus. Det handle om alokohol, tobakk, hasj, haroin og stoffer som det blant ungdom. Vi er delt inn i ti grupper, det er fem temaer:
- Tobakk(snus og røyk)
- Alkohol
- Hasj
- Anfetamin, ecstacy og sniffestoffer
- Heroin

Min gruppe har Hasj, og jeg er på gruppe med Mia, Marthe og Brage. Egentlig veldig bra gruppe. I morgen skal vi til Marthe å filme noen ting til fremføringen, som er på mandag, i neste uke. Og i sekstiden skal jeg til Matilde å lage konfekt, gleder meg, hihi!
Politiet kom faktisk også på besøk, kult!! Eller? Haha, tuller bare.Så hvis dere ikke sjønte det, så blir det kanskje ikke noe blogging i morgen.

Har du hatt Unge og Rus på skolen din?

-Hedda <3


Var på kino i går med Matilde og så Trolljegeren, synes selve filmen var sånn passe, men tror jeg må se den igjen når den kommer på film, for jeg var kvalm mesteparten av tiden. For Matilde og jeg hadde drukket en vitamindrikk, som vi ikke likte noe serlig. Tror i hvert fall det er grunnen, haha!

Yooooonas!

Halloen! I dag har jeg vært i byen med mamma, skulle egntlig kjøpe julegaver, men neida, det skjedde ikke, haha! Men jeg var ikke i byhumør i dag, kunne egntlig vært der lenger, men satt heller bare på pappa hjem. Mamma skulle uannsett møte en venninne, såå..
Senere i dag skal jeg på Yonas med de jeg gikk på jazz med, gleder meg. Har ikke sett dem på en stund, siden jeg måtte slutte på jazz, på grunn av fotballterning. Og etterpå skal jeg sove hos Matilde, så blir nok ikke noe mer blogging i dag.

Her er dagens få innkjøp:

Trenings t-skjorte & løpetights Pro Touch            Blogg.no ødelegger kvaliteten på noen bilder, synes jeg!

Hva har du ghort i dag?
Har du fått kjøpt noen julegaver?

-Hedda ;*

Koselig dag...

Hellu! Utrolig kjedelig dag i dag. Har bare sett på tv og vært dataen. Har jo vasket badet og ryddet rommet mitt, men ellers har jeg ikke gjort noe serlig. Har ikke så mye å skrive så jeg legger bare ut dagens outfit.

 
Genser Bikbok     Tights Bikbok    Skjerf Benetton

God morgen solstråler!

God morgen solstråler♥
I dag har jeg FRIIIIIIIIIIII!! Så deilig, men hva skal jeg gjøre? Har ingen anelse, men først skal jeg dusje, det er det eneste som frister nå, haha! Skulle egntlig i går, men det bel ikke joggetrening, det var bare jeg og Marita som kom, men da jeg og pappa var der så vi ikke Marita, så vi dro bare hjem. Synes det er veldig skuffende av de som ikke kom, var jo noen som ikke kunne komme, men likevell, det var jo ikke alle, så..

Koselig at Superman tok seg friheten til å blogge i går mens jeg var Catwoman , hahaha!

Titt tei!

Nå skal jeg hoppe i dusje, og så snakkes vi. HADE PÅ BADE!

Superman her!

Heyo!

I dag er det ikke Hedda som skriver, men storebroren hennes Superman! Jepp, det er riktig, Hedda sin storebror er Superman. Dog er det ikke meg dere ser i filmene og seriene, men det er meg det skal forestille. Har ikke verken tid eller anledning til å være med i filmene, ettersom det tar alt for lang tid. I tillegg vil jeg ikke avsløre min egentlige identitet ;) Dere lurer sikkert på hvorfor Hedda ikke skriver, og det skjønner jeg godt siden det er hennes blogg. Men i dag er Hedda litt opptatt, hun er nemlig Catwoman og måtte dra å redde noen stakkars gutter i nød. Jeg foreslo selvfølgelig at jeg kunne gjøre det i stedet, slik at hun kunne skrive på bloggen sin, men hun nektet. Derfor har jeg tatt meg den frihet til å poste et lite innlegg på bloggen i hennes fravær

Det å være superhelt er neimen ikke lett. Hele tiden må du ut og gjøre et eller annet. Alt fra å redde katter i nød, hjelpe gamle damer over gaten til å stoppe et bankran, så er det alltid noe å gjøre.

Denne uken var jeg faktisk i India. Det er ikke så ofte jeg må fly til den delen av verden ettersom Hulken gjør det meste av heltejobben der i traktene. Men det hender at jeg må "rykke" ut hvis han absolutt ikke kan. Situasjoen som jeg ble kalt til denne gangen var litt utenom det vanlige. Det var en Indisk dame som jobbet på en restaurant og hadde en ekstra travel dag den dagen. Hun skulle servere et hyelt bryllup med Aloo Bonda, en av mange Indiske nasjonalretter. Desverre sto alle kjøkkenhjlperne hennes fast i trafikken og noen var syke av Svunefulgeinfluensa, og kunne ikke være der å hjelpe henne. Så se for deg én dame lage, servere og rydde etter et Indisk bryllyup. Og et Indisk bryllyup er ikke som hvilket som helst bryllup. India er nemlig verdens nest største land etter befolkning, og jeg er ganske sikker på at man kan si det samme om bryllupene deres. Det var minst 1000 personer der. 

Det vi står igjen med er ganske selvforklarende, you do the math! Det hele ende selvfølgelig i katastrofe, inntil jeg kom såklart. Heldigvis for denne damen, óg de mange 1000 gjestene, så er jeg en aldri så liten racer på kjøkkenet. På null og niks var soyasauser, ris, Akku Pakku, Kesha Mesha osv osv ordnet i stand og det hele endte ganske godt. Tiltross for at noen av mennene dro hjem etter å ha forspist seg kraftig og må belage seg på noen litt lengre enn vanlig do-besøk, så var de fleste av gjestene fornøyde.

Bra var det også at kjøkkenhjelperne rakk oppvasken tidsnok. Ikke like bra var det at de andre kjøkkenhjelperne døde av den svært farlige baconhosten.

Takk for praten, vi snakkest! Fortsett å les bloggen til Hedda og stay tuned for more of the Good Stuff!xoxo Superman

PS! jeg har verdens beste lillesøster!

Boring!

Halloo! Utrolig kjedelig dag i dag. Men jeg synes det er så kjipt å ha joggetrening så sent på dagen for da kan du liksom ikke gjøre noe etterpå, og før sitter du som regel med lekser. Gjør jo selvfølgelig ikke det i dag da, har jo friii i morgen, YES!! Men, jeg er en som ikke gidder å finne på noe før jeg har ting på ettermiddagene, så da blir liksom bare etter ting, eller på tirsdager, og selvfølgelig i helgene. Men fotball tar tid, og ELSKER jo fotball, så kan man jo bare ikke slutte!! Haha, alt dette ble bare meningsløst.


Vurderer å bli modell, haha!

-H;*

Dagens outfit ++

Heeeii! Har ikke tenkt å begynne å bable i vei om joggetrening, og alt det der!!
Hadde som sagt naturfagsprøve i dag, og den var skikkelig vanskelig, kommer sikkert til å få 2-!! Neida, prøven var faktisk veldig lett, vet bare om en feil jeg har nå, men ellers følte jeg at det gikk bra!! Såå...
Skal faktisk legge ut outfit i dag, tommelen opp!! Haha, men jeg gidder ikke å legge ut outfit de dagene jeg har treningsbukse på meg, ops! Har vel sagt det før, men men.


Skjorte Gina Tricot     Bukse Bik bok  Begynte plutselig å snø i stuen, haha!

Hva har du gjort i dag?

-Hedda <3Gassene og stoffenes egenskaper!!

Hellu! Skal ikke bruke lang tid på dette innlegget, eller vi får se, hehehe! Må øve til natufagsprøve, gloseprøve i spanske og skrive om hijab. Så kan hende det ikke blir såå mye blogging i dag. Har ikke så mye å blogge om så jeg har tenkt å si alle blogger jeg leser, det er faktisk ganske mange, tror jeg.

http://voe.blogg.no 
http://miaapia.blogg.no
http://annais.blogg.no
http://heddainusa.blogg.no
http://tcmn.blogg.no
http://tuvaw.blogg.no
http://rachelnordtomme.blogg.no
http://fotballfrue.no
http://danseingrid.blogg.no

De er ikke skrevet i noe rekkefølge for beste, men det er i hvertfall de jeg kommer på i farta, er jo noen blogger jeg titter innom i farta, men gidder ikke å skrive de, for det tar så lang tid.

Abbefaler dere VIRKELIG å lese denne boken, haha!

Jeg gir den i hvert fal en sekser(i kjedelig fakta).
Gidder ikke å legge ut outfit i dag, for jeg har treningsbukseoutfit i dag, haha, langt ord! Og foresten har fått et skikick, har bare sykt lyst til å gå på ski, haha!

Har du mye lekser?
Hvilke blogger leser du?

Kyss og klem♥Kjære få lesere, vær så snill å...

...KOMENTER!!

I dag er det...SUPERTIRSDAG!! Haha, jeg skriver sykt mye om denne fine tirsdagen , men jeg er så glad i den, hahahaha! Vet egentlig ikke om denne tirsdagen blir så super, for jeg må bli ferdig med fremlegget mitt om fotball, og så må jeg øve til naturfagsprøve, og til slutt er det ikke mer tid igjen til bloggen, og alt annet viktig i livet, haha! Pesimist!

Så over til noe annet, her er noe jeg virkelig synes dere burde smake:

PEPPERKAKE!!! Haha, alle har jo selvfølgelig smakt det, men disse Bertils pepperkakker er veldig gode, og alle kakene har bare et ben, synes synd på de, haha!

I dag prøvde jeg sånn ting som annais har gjort, sykt artig egntlig, haha.

Vi har et spøkelse i huset...Jeg er ikke nor serlig god, haha!

Hva synes du om bildene?
Hva er din favoritt dag?

Klemz<3

Outfit 20.11.2010

Heey! Dagen i dag har vært treg, jeg sto opp halv ni for å være med mamma på julemesse. Synes egentlig ikke det var noe særlig, for det var stappfult av folk, og det var nesten ingenting som interiserte meg, så...
Da jeg kom hjem dro jeg på Ica for å kjøpe vaffler hos Silje, Henriette og Marit, der var jeg sikkert en halv time(++), haha! Og litt etter at jeg kom hjem dro jeg på Pyramiden med mamma, der prøvede jeg en kjole på b-young, men jeg vet ikke om det er samme kjole som Henriette har kjøpt seg, så jeg la den av til mandag.


Bukse/tighst  Bikbok    Genser Bikbok    Sjal/skjerf mamma sitt

Dagens outfit er ikke så interesang, men det enkle er av og til det beste.

Hva har du kjort i dag?

-Hedda<3

NÅ DØR JEG!!!

Seriøst!!! Livet mitt er DØDT!!! finner ikke på en liten ting her i livet mitt. Og gjett hva jeg ender opp med å gjøre, dra på julemesse!!! Okei, trur egentlig det blir koselig, men jeg er en person som liker å være med venner, og når jeg ikke er sammen med venner føler jeg som outsider, haha! Men men, jeg overlever vell. Så hvis noen av mine søte, snille venner leser dette, så ta ring meg i morgen, PLEASE!


De aller beste♥ Savner Frida nå insane mye♥

Hva skal du gjøre i morgen?

Natti natt♥

Vaffel!!!

Halloooo! Beklager for mitt fravær.

I dag har jeg sittet på Ica med Mia og solgt vaffler. Pengene gikk til lodd, så nå skal jeg skryte litt, og si at jeg har klart på nesten to uker, å selge 263 lodd, jeg er veldig stolt, haha! Men denne gangen har vi bare en måned på oss, tror vi hadde, tre eller fire måneder på oss sist, og da klarte jeg ikke en gang å selge alle,haha, eid!

Siden jeg ikke har blogget, har jeg selvfølgelig tatt noen (mandarin)bilder, haha:

KISS!

Tror mandarin er en av verdens beste frukkter, tuller ikke, ELSKER det!!

På onsdag var vi på bibloteket i byen med klassen for alle skulle låne en bok, som vi skulle lese, og så skal vi skrive bokanmeldelse om den etterpå tror jeg, men er ikke sikker. Jeg lånte boken Afrodite og sviket, sykt bra og spennende bok, og den handler IKKE greske guder og sånt!!! 

Er helt hekta, haha! Men den er spenndene HELE tiden!!

Hva har du gjort de siste dagene?

Men nå har vi MASSE besøk, så tror jeg legge fra meg dataen, hahahade!

Ny kjole

Hellu! I år er det jo julebord/grøtfest/juleball, kall det hva du vil! Og derfor skal jeg kjøpe meg en ny kjole. Jeg har skrevet i et innlegg for en stund siden at jeg skulle kjøpe en kjole fra Sorbet, men da jeg var i byen i helgen hadde de den ikke lenger. Så nå har jeg vell tenkt å bestille en kjole fra Nelly.com, men jeg vet ikke hvordan, har sett på noen, men jeg vet ikke. Og jeg burde vel bestille snart for det blir vel fort utsolgt, så...Nå viste jeg nettopp denne kjolen til mamma, og hun sa at jeg kunne bestille den, så da blir vell dette julekjolen min i år.

Hvordan julekjole skal du ha i år?

Natti nugatti ♥

Hva skal jeg ha som overskrift?

Heei! I dag på skolen så var vi, amundsen, alene halvparten av dagen for den andre gruppen var bibloteket, som vi skal i morgen. Og niende og tiende hadde tentamen, så vi hadde det jo veldig koselig.
Siden de andre var i byen hadde vi jo gym alene, og vi er jo bare 25stykk. Så vi spilte vollyball, jentene mot guttene, og gjett hvem som vant, jentene! Ja, dere hørte riktig, det var sykt morsomt, haha!


Meg før flaske innsamlingen

Uff, så stygt!!

Har du hatt en artig skoledag?

Klem Hedda<3Flaskeinnsamling

Heeeey! I dag har vi flaskeinnsamling med fotballaget, jippi!! Det eneste jeg liker med det er pengene vi får, og så kan vi dra på Norway Cup!!!! Blir nok ganske kaldt, men vi overlever, håper jeg, men nå har jo jeg fått meg en god varm jakke, så det burde vell gå bra såå...

Fikk tilbake mattetentamen i dag, og jeg fikk.....5+, jeg skriver ikke dette for å skryte, men siden jeg har blogget så mye om det så tenkte jeg at jeg kunne skrive det, jeg er veldig fornøyd da.


Jeg er veldig god å fokusere, haha!

Hva skal du gjøre i dag?

-Hedda ;*

Farsdag

Helluen! I dag er det farsdag. Siden pappa har vært i Oslo hele helgen så har vi/jeg ikke fått kjøpt noe gave, eller jeg har vell glømt det litt av, men pappa hadde selv sagt at vi ikke skulle kjøpe han noen gave, fordi han hadde kjøpt seg ny jakke, så...
Men vi har spist pinnekjøtt og sjokoladekake i dag, så det ble nå koselig likevell, haha.

Dette ble et skikkelig kjedelig innlegg, men det funker ikke å laste opp bilder, så...

Hva har du gjort i dag, på farsdag?

Natta fra meg <3

Joda...

Heey! I dag er det søndag!! Yeah, egentlig så er søndag en skikkelig slappe av dag, trur jeg, men jeg har skikkelig lyst til å dra ut eller finne på noe, kanskje dra på kino!!! Har sååå lyst til å se trolljegeren. Men jeg vet ikke.
Foresten jakken min kom i går, eller denkom første gang for fire uker siden, men så måtte vi sende den tilbake fordi den var for liten, og så tok det fire uker før den kom igejn.Her er bildene fra resultatet av hårkuren, tror egentlig ikke dere ser så mye forskjell, men men:
Hva skal du gjøre i dag?

Klem Hedda <3

 

God natt

Okei, i dette innlegget sier jeg overskrifta på slutten av innlegget, så... Har vært uten internett i noen timer nå, og da fant jeg ut at det er veldig lite å gjøre på en PC uten internett, jobbet litt med den der julevideoen, men trur det vil ta litt tid før jeg legger den ut, og uannsett er det jo ikke jul enda såå...

Men sjeg satt her oppe på rommet mitt og følte meg fortapt uten internett kom verdens beste storebror opp med dette:


I det siste har håret mitt helt umulig, så i dag tok jeg en hårkur som virkelig gjorde susen.


Jeg tok denne hårkuren, som mamma fikk på et hotell i Oslo, funket veldig bra, men resultatet får dere se i morgen for bildene av det er på det andre kameraet som mamma har med seg i 40års dag.

Så nå...GOD NATT♥

Beste lørdag EVER...

...not! Nå sitter jeg, på lørdag, alene, på rommet mitt!!Gjett hvorfor, jo fordi bror har besøk av mange venner, og derfor får ikke jeg lov til å være nede. Lovely!!

Og nå skal jeg være en skikkelig dårlig blogger å ikke skrive mer fordi alle a-ene jeg skriver kopierer jeg, og det er uutrolig slitsomt, såå... Her er noen bilder fra gode minner:LOVE♥

God morgen

God morgen!! I dag våknet jeg halv ti, oh yes!! Men jeg bruker ikke å sove lenge på lørdager, haha! Egentlig veldig irriterende. Så da så jeg den Hannah Monatana episoden der hun avsløer at hun er Miley og Hannah, haha, jeg hadde veldig lite å gjøre.

Skal kanskje til byen i dag, med mamma, haha, men når jeg er med mamma får jeg kjøpt mest så... Og forløpig vet jeg ikke hvor jeg skal være i kveld, for mamma skal i 40års dag, pappa er i oslo i 50års dag, lillebror er på hytta til en kompis, så derfor skal storebror ha besøk  av mange venner, og da får ikke jeg lov til å være hjemme, såå... Skal kanskje sove hos Marthesøtaa.


Fiiiiiiiiiin, not!

Blub, blub! Hvem der? Gullfisken...
Hva skal du gjøre i dag?

God morgen fra MEG♥

Min fredag 12.november

Hallo! Har merket at det er lenge siden jeg har blogget om hva jeg gjør, så det skal jeg gjøre nå da. Som sagt har jeg jo hatt tentamen i dag, og da jeg kom hjem, rundt tolv, dro jeg ned til Mia. Vi spilte Gjett hvem, Buzz og sang Sing Star, og gjett hvem som vant alle gangene...Mia, haha, hun eide meg faktisk i Singstar, haha! Og etter det dro vi ut sammen med Roald, Trym og Mathias. Meen, vi endte selvfølgelig opp hos Trym siden det var så kaldt, haha.
Og etterhvert måtte Mia hjem, så der satt jeg i ca. en time og så på at guttene spilte COD!!!


Meg og Mia i romjulen i fjor. 

Hva har du gjort i dag?
Synes dere at jeg blogger lite om hva jeg gjør?

Sier bare natta for jeg kommer ikke til å blogge noe mer i løpet av kvelden♥

Trøøøtt!!!

Heey!♥ Nå er jeg syyyykt trøtt!!! Har jo hatt tentamen i norsk i dag, og hele tantamen var å skrive en fortelling, haha! Min fortelling handlet om en jente som skulle på en tur med mange folk, og så ble reiselederen borte, og da de var og letet etter han kom det et snøskredd, men hun ble ikke tatt i det, og så fikk hun seg også en kjærste, haha, veldig fin, jeg vet, det der var jo altså bare kort fortalt.Jeg beklager at min ekstreme julefølelse går utover dere, men jeg kan bare ikke noe for det, haha! Holder foresten på, eller skal vell snart begynne på en julevideo, hahaha!!

Hva har du gjort i dag?
Har du julefølelse?

Love Hedda ;*

Tidlig hjemme!!!

Heey! Siden jeg har hatt engelsktentamen i dag er jeg tidlig hjemme!! Det er jo sånn sett fint da, men hva skal jeg gjøre nå før joggetrening da!? Den begynner jo halv åtte, så...
Hadde egentlig tenkt å ta noen bilder nå som dere skulle få se, men gjett hva!! Kameraet er fritt for strøm, og da tenkte jeg at jeg bare kunne bruke det andre kameraet, men det var visst også fritt for strøm. Så da blir visst noen gamle bilder...som vanlig, haha!


Hahahahaha, gammelt bilde fra leirskolen, fra venstre: Silje som Peter Peters, Trude som Mia Gunnersen, Sigurd som Tor Milde eller Jan Fredrik(husker ikke) og meg som Mira Craig!! Vi hadde norske talenter.

Alle som var med<3Har du tentamen i dag?
Hva synes du om bildene?

-H<3

Skoleeeen

Dette blir et fort innlegg før jeg drar på skolen. Har jo heldags i engelsk, digg!! Haha, vet ikke hav jeg skal skrive så jeg legger bare inne et bilde!!


Haha, gammelt bilde fra påsken!!!

BYEEE!!<3

10.nov.2010

Dagen i dag har vært lite inteteresang, har bare vært på trening. Bare og bare da, men ikke mye ellers, var på Ica med  Mia for litt siden, hun skulle handle inn til heldagsprøve. For i morgen er det heldagsprøve i engelsk. Og på fredag i norsk, og etter det... FERDIG!!! Jippi!


Bukse/tighst Bikbok     T-skorte Bikbok      Skjorte Gina Tricot

Hva har du gjort i dag?

Kleeem<3

Lodd!!!

Hallaisen! I dag er det supertirsdag!!!! Jippi!! Haha, tirsdag er digg, har sagt hvorfor før, såå.. Gidder ikke å skrive det nå. Skal ut og selge lodd om ca. en halv time, med Miaapia og Fridafinaa. Lovely! Vi har bare en måned på denne gangen, og det er 500 lodd, shit fiske!!


Meg og Mia på avsluttningen av barneskolen♥

Skal bli flinkere med bilder fra hva jeg gjør.

Kyss og klem<3

Heldagsprøvee

Hey på dey! I dag har eg hatt heldagsprøve i matte.Det var kooos, haha, nei! Men selve prøven var ikke særlig vanskelig. Og nå sitter jeg hjemme å spiser melkedrøøøøm!! Haha, men jeg spiste nesten ingenting under prøven så nå koooooser jeg meg!!


My third love♥

Mmm....Dette gjør jeg når jeg kjeder meg!!

Karate kid, haha!!

Hva har du gjort i dag?
Liker du melkedrøm?

Kyss og klem fra meg<3Overnatting og byen

Heey! Fra i går til i dag sov Julie hos meg, vi så film, spiste melkedrøm og koste oss veldig. I dag var det jo halv pris på kinoen, så selvfølgelig dro vi dit, vi var egentlig veldig sene, men vi håpet på det beste, men selvfølgelig var det utsolgt på Trolljegeren, som vi skulle se. Og vi kunne ikke se den noe senere for Julie skulle på en forsestilling med lillesøsteren kl. fem.

Siden vi ikke fikk dratt på kino dro vi heller til byen, eller vi ble igjen. Men selvfølgelig kjøpte ikke jeg noe. Men jeg fant meg en kjole på Sorbet som jeg skal kjøpe.


Juliesøtaa og meg♥

Hva har du gjort i dag?

- Hedda<3

Heeeelg!!

Haha, tror jeg har hatt den overskriften noen ganger før, jeg.  Okei, nå er det endelig helg, og på mandag har vi mattetentamen, og gjett hva? Jeg har klart å glømme matteboken på SKOLEN!!! Jaa, så nå sliter jeg litt da, meen siden jeg eier i matte får jeg sikkert seks uannsett!! Haha, neida.

Men bortsett fra at jeg må finne meg en annen måte å øve på mattetentamen på, skal jeg nyyyte helgen! Men først må jeg vaske badet, yeah!!!!ADIOS!


JEG ELSKER JOGGETRENING!!!!

Heeeei! I dag er det joggetrening, jippi! Haha, JEG ELSKER JOGGETRENING! Neida, eller jeg hater det jo ikke, eller kanskje, men det er i hvertfall ikke det morsomste jeg vet om. Nå ble det mye tull her.

Smiiiiil for jogging!!

Nå skal jeg spise graut!

-H<3

Juuuul!

Heey! Nå er det ikke lenge til jul, og jeg har syyyykt med julestemning. Jeg skylder på alle reklamebladene vi får i posten, om julegaver, julepynt bilder av julekaker osv. og så er det jo blitt litt snø ute, og det er kaldt! Meeen det er jo bare 3.november, såå... Julaften er jo herlig uannsett, med pakker, julemiddag, juletre, julestrømper og maaaasse julegodt, hehe!

My first love♥

Gleder du deg til jul?
Har du julestemning?

Nå må jeg øve til prøve!
Kyss og klem fra en som ikke er slem, haha!<3Prøveeeeer!!!

Haloooo! Jeg burde vell egentlig sitte å øve til alle greiene vi har på skolen for tiden, meen jeg må jo også blogge, såå... På fredag har vi samfunnsfagprøve og RLE fremlegg, på mandag i neste uke har vi mattetentamen, på torsdag i neste uke har vi engelsktentamen og på fredag i neste uke har vi norsktentamen!!!! Guuud, det blir mye å øve på, så da må jeg nesten bare starte nå!!!


Vinterferien i år! Savn♥

Har du mange prøver for tiden?

Kyss og klem fra Hedda<3her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits