Må bli sunnere

Heey! Den her uken startet vi for fullt med treninger igjen etter en liten pause etter sesongen. Noe som var tungt, må vel si at etter at jeg kom hjem fra Kreta har jeg aldri kommet tilbake til formen jeg hadde før jeg dro. I dag på joggetreningen fikk jeg kjenne litt på det. Var egetlig ikke sliten i pusten, men beina mine føltes stive og tunge. Tror kankskje jeg ikke har riktige joggesko for foten min, i hvertfall ikke for den ene foten min. Men det som jeg først burde starte med er vel å spise litt sunnere, har store planer om å begynne å ta tran, sannasol og vitaminbjørener, haha! Og så må jeg bli flinkere til trene for meg selv, eller må bli flinkere til å presse meg selv når jeg trener selv. Men nå skal vi begynne med stryketreninger på tirsdager, og det kan jo hjelpe mye, håper jeg. Men jeg skal bli flinkere, og må ikke gi opp!! 


Right?

//weheartit//
 
Er du flink til å spise sunt og trene?

-Hedda 

Gitarspilling på G

Haai! Nå sitter jeg her og spiller This boy med James Morrison på gitar, skal nemlig ha gitarprøve på fredag, begynner å få det til nå. Kan vel egentlig alle grepene utenatt, men jo kunne bytte de å da, haha! Jeg kan altså ikke spille gitar fra før av. Har hatt en del lekse de siste daegn derfor null blogging, men skal sjerpe meg. I morgen er det OD dagen og da skal jeg jobbe på Inter Sport i byen. Det blir sikkert artig, har jobbet der en gang før, ved PRYO. Men nå må jeg fortsette å spille gitar og så må jeg skrive litt på en norskfortelling jeg skal levere på fredag.

Haha, kanksje jeg skal legge ut video av jeg som synger og spiller gitar, emh, nei!


Kan du spille gitar?


-Hedda  

Bursdagskos

Hellu! Bursdagen i går var utrolig koselig. Først spiste vi pizza, og så hadde Silje laget en liten quiz og seg selv, der mitt lag og et annet kom på delt førsteplass. Så åpnet hun gavene, mest penger da. Etter det var det tid for Oreokae, åhh, må være en ut av verdens beste kaker. Til slutt hadde vi ikke mye å gjøre så først lekte vi mørkegjømsel(heh) og så hadde vi en miniverson av Pandoras eske. Hadde to runder av den for etter første runde hadde alle noen oppfølgende spørsmål, haha! Hadde faktisk med meg kameraet, men tok ingen bilder, orket rett og slett ikke. Men jeg tok outfitbilder før jeg dro da.

Kjole/Only/Nelly.com   Sko/Bianco   Armbånd/Bikbok   Øredobber/Mamma sineNå har vi fått besøk av farmor og hun hadde med seg bunaden sin som jeg skal få i konfirmasjonsgave av hun. Prøvde den tidligere i dag og den er så utrolig fin. Det er en Ofotenbunad, og broderiet på den har hun sydd helt selv. Og så kommer tante på middag i dag, og etter det skal jeg til Marit sammen med den lille ''syklubben'' min. Så mest sannsynlig blir det ikke mer blogging i dag. Har også spanskprøve i morgen, såå...

Hva synes du om outfiten?

-Hedda

Nå begynner det å gå i minus

Heisann folks! Nå begynner det å gå mot vinter her i Nord, og det blir kaldere og kaldere. Nå er det faktisk minusgrader uten huttemeituu! Jeg har egentlig brukt parkas en god stund nå, men snart må jeg vel bgeynne å bruke uggs og. Men jeg liker å gå i sånne vinterklær, ikke boblebukse da, men parkas og uggs for det er så behagelig, haha.
Kvelden i går var forresten veeldig koselig. Først spiste vi taco hos Mia og så gikke Mia og jeg opp til meg for å se Idol, (må bare si at Isak var sinnsykt flink!!!) og i pause gikk vi til Mia igjenn gor å spise kake som faren til Mia hadde bakt, og den var bare sååå god. Og til slutt gikk Mia og jeg tur med hunden til Mia og dem, Stella. Hun er så skjønn og artig, haha!Nå skal jeg ut med Marthe og senere skal jeg i busdag til Silje, så vi snakkes ikke før i morgen.

Hva gjorde du i går kveld?

-Hedda

Outfit for today

Heisann!  Har hatt en koselig dag i byen i dag. Jeg hadde ingen penger, så jeg fikk bare kjøpt sminkeservietter og hårstrikk. Jaja, sånn går det når man bruker alle pengene med en gang man får de, haha. Holder uannsett på å spare opp penger til kjole til jul da. Senere i kveld skal jeg foresten til Mia å spise taco med familien, det blir sikkert artig og koselig.


Bukse/Roxy   T-skjorte og hals/Bikbok   Sko/Converse   Jakke/Jean Blush/Nelly.com
 
Tycks?

-Hedda

Koselig kveld med de beste jentene

Heey! Kvelden i går var utrolig koselig og artig. Vi spsite taco, hadde quiz, som trenerene hadde laget, og så hadde vi en miniversjon av ''Vinn på minuttet''. Vi ble delt i fire lag, og mitt lag kom på andre plass, er vel fornøyd med det. Var også veldig koselig å møte alle jenten sammen. Ble mye latter, for å si det sånn. Tror bilder beskirver mer enn ord, here we go:


Silje og Mia

Marthe og Mia


Anna


Sofie konsentrerer seg om stable plastkopper på et minutt


Marita


Henriette


Julie, Miriam, Henriette og Tuva


Therese


Sandra


Miriam og fesken


Miriam og Matilde


Marthe


Matilde og fesken!


Silje


Juile, Vilje og armene til Tuva

Jaa, ble vel en del bilder. I morgen skal jeg foresten til byen med Matilde fordi vi har FRI!! 

Hva synes du om bildene?

-Hedda 

Brødbaking

Heisann! Nå har jeg nettopp laget brød, i lekse. Fikk lekse i mat og helse å lage to brød, det ene skulle faktisk heve i 12-24 timer. Så det lagde jeg i går da. Det jeg egentlig skulle si er at jeg drar på avsluttning av sesongen med laget nå snart, så da kommer jeg ikke til å få blogget mer i kveld, men skal ta med kameraet, så da blir det bilder i morgen. Gleder meg veldig, vi skal dra til treneren og lage taco, så det blir kooos.


Her er foresten skolebildet mitt, tok det på fedag, men har helt glem av å legge det ut.

Hva skal du i kveld?

-Hedda

Day 05 - A photo of yourself two years ago

Heey!Emh, dette er da meg for to år siden. Det er faktisk tatt 1. juledag, så jakken jeg er på meg var en julegave. 

-Hedda
 

Maks uflaks!

Helluen! De siste dagene har ikke akkurat vært mine lykkedager. Først slutter mobilen min å funke, har foresten fått en gammel Samsung til lånetelefon, og i dag på skolen tror jeg opplevde tidenes flaueste opplevelse. Vi hadde gym og skulle danse, og så hadde jeg tenkt til å vise en gutt i klassen hvor høyt jeg klarte å sparke foten. Og akkurat når jeg kommer til det høyeste punktet hører jeg en sånn "skvjrrs"lyd, og så merke rjeg at buksen min har sprukket i skrittet. HERRGUD, SÅ FLAUT!!! Matilde og jeg holdt å flire oss halvt hjel. Hullet gikk sirka ned til midten av låret, litt kortere, kanskje. Og jeg tror etterhvert skjønte ALLE hva som skjedde, heldigvis var ikke hele klassen der. Fikke gå hjem å skifte da, bor bare fem minutter unna skolen. Uff, det flaueste jeg noen gang har opplevd. 

Dere MÅ bare hør på Justin Biebers nye julasang 'Mistletoe', ELSKER DEN! Den fikk humøret mitt opp i dag, haha!

Hva er det flaueste du har opplevd?

-Hedda 

Nå sprekker jeg som en lemmen!

Heihei! Nå er jeg så irritert at jeg tror jeg sprekker, akkurat som en lemmen!! Jeg skal fortelle dere hva som har skjedd, den helt ok mobilen min funker ikke!! Eller touchen på den funker ikke, så det vil vel si at den ikke funker. Har skrudd den av og på TRE ganger, men det hjelper ikke. Så i morgen skal pappa dra å levere den inn, så får jeg sikkert en gammel Nokia eller noe til lånetelefon. Nå klager jeg mye, men jeg er helt avhenging av mobilen min. Så til alle mine kjære venner så funker ikke mobilen min nå, så da hjelper det ikke å ringe eller sende melding til meg nå. 


Ikkje bra!

Noen som vet hva som kan være galt?

-Hedda

Hva skal jeg bli?!

Heey! I dag var vi på Utdanningsmesse på skolen. Sånn at vi skulle få vite litt mer om hvilke vidregåendeskoler vi vil gå på og hva vil bli. Vet ikke om jeg ble noe mer klok enn jeg var fra før av, men fikk jo vite litt mer om enkelte linjer. Vi hadde på forhånd bestemt oss for tre linjer vi ville se mer på jeg, jeg hadde valgt Media og kommuniksjon, Idrettsfag og Studiespesaliserende(oi, langt ord). Er veldig usikker for jeg vet ikke hva jeg vil bli, og da er det litt vanskelig å velge hvilken skole man vil gå på. Men det er jo slik at hvis man går Idrettsfag eller Studiespesialiserende får man full studiekompetanse, mens det får man ikke hvis man går media og kommunikasjon, så hvis jeg når jeg er ferdig med media og kommunikasjon ikke vil bli journalist, fotograf, designer els. må jeg ta påbygning, noe jeg ikke tror jeg kommer til å orke. Så det er et vanskelig valg. 


Alt fra Bikbok, haha!
Trøøøøtt!

Hvilken videregåendeskole skal du gå på?
Hva vil du bli?


-Hedda

Day 04 - A photo of your mobile phone

Heey! Jeg har altså da en HTC Tattoo, som jeg har hatt i ca. et år nå. Kjøpte den for en krone i fjor høst. Jeg har en ting med å ødlegge mobilene mine nå rjeg har hatt dem i rundt et år, heh. Så da kjøper jeg som regel billige mobiler, så da har jeg ikke akkurat en ny mobil, men så lenger den funker, har jeg vel ingenting å klage på, eller? Her er noen bilder av den:


Jaa, det er da min telefon. Tycks?

Hvordan mobil har du?


-Hedda

Bare for deres skyld

Heey! Nå blogger jeg kun for Julie sin skyld, haha, neida. Bloggeer fordi jeg liker det og selvfølgelig for leserenes skyld da. Først må jeg vel beklage for mye meget dårlige blogging i løpet av helgen, sjerpings! Men i dag har jeg vært flink å jogget, for min egen skyld. Er sikkert fire uker siden sist, men har jo hatt kamper og treninger og da, så jeg har jo trent da. Lover å komme med day 04 i morgen, har skrevet innlegget, men har ikke fått tatt bilder til, så det må jeg gjøre.


Fant dette outfitbildet fra i sommer, men fikk aldri postet det for jeg sluttet å blogge, haha!

Hva synes du om bildet?

Nå må jeg henge opp klær, snakkes!

Day 03 - Your idea of the perfect first date

Denne synes jeg er litt vanskelig, for det er mye jeg kunne tenkt å gjort på første date. Men enten ville det vært på stranden eller på vinteren rundt juletider. At du enten...


...starter med en lunsj på stranden...


...eller en cafétur mens snøen laver ned ute...

...og så...


...kunne man gått en tur langs vannkanten, eller...


...eller en spasertur ute i snøen...

...og så må man jo avslutte med...


... et KYSS!

//weheartit//

Jaa, det var kanskje litt kort fortalt, men jeg blandet jo ting da. Beklager for småe bilder, men ble sånn siden bildene er fra weheartit, sorry.

-Hedda

06102011

Hei sveis! Jeg har jo helt glemt av å fortelle dere at jeg har klippet meg. Var veldig på tide, etter en sommer med mye sol og Kreta. Men nå er det fikset. Skal på revy i kveld, men ska prøve å få fikset day 02 før jeg drar. Til da får dere nøye dere med dagens outfit.


Bluse/Urban  Bukse/Gina Tricot  Sko/Converse  Jakke/Jean Blush-Nelly.com


Kiss me baby!

Hva synes du om outfiten?

-Hedda

Day 02- A photo of something you ate to today


Har faktisk spist to!

Hva synes du om bildet?

-Hedda

Day 01 - A photo of yourself & 10 facts about yourself

Heey! Da starter jeg med 30 days challenge.

1. Jeg har aldri fraget håret mitt

2. Jeg har vært i syden sju ganger, første gang var jeg et halvt år3. Jeg er en firedel tysk

4. Jeg var i Thailand under tsunamien i 2004

5. Jeg har lest alle Harry Potter, Twilight og halvparten av Narniabøkene

6. Jeg har møtt Petter Northug


Var i himmelen, haha...

7. Jeg har aldri vært i Italia, Frankriket eller på Spanias fastland

8. Jeg danset ballett fra jeg var 7 til 13 år

9. Fra i fjor høst til nå har jeg fått/kjøpt sko for ca.5000kr, heh..10. Jeg ELSKER kosebamser, fjernet de siste fra sengen min i sommer


 And then a picthure of myself

Jaa, det var noen fakta om meg. Visste dere noe av det fra før av?

-Hedda

30 days challenge

Heey! Nå har jeg funnet en 30 days challenge jeg skal starte med. Here it is:

01 - A photo of yourself & 10 facts about yourself.
02 - A photo of something you ate today.
03 - Your idea of the perfect first date.
04 - A photo of your mobile phone.
05 - A photo of yourself two years ago.
06 -Your current wishlist.
07 - A photo of your bedroom.
08 - A song to match your mood.
09 - A photo of what you bought last.
10 - A photo of your handwriting.
11 - What?s in your makeup bag?
12 - Your favorite accessories.
13
 - Your favourite artist/band.
14 - A TV show you?re currently addicted to.
15 - Something you don?t leave the house without.
16 - What?s in your bag?
17 - 10 things you want to do before you die.
18 - A photo of yourself and a family member.
19 - A photo of you, taken today.
20 - A photo of something that makes you happy.
21 - A photo of something you love.
22 - A photo of you as a child.
23 - A photo of the town you live in.
24 - A photo of your favorite store.
25 - Your favourite color.
26 - A recipe you like.
27 - A picture of you last year and now & how you have changed since then.
28 - Your favourite movie.
29 - Something you could never get tired of doing.
30 - A photograph of youself today + three good things that have happened in the past 30 days.Hvordan tror dere dette kommer til å gå?

-Hedda 

Autfit for today

Hola amigas! Stikker innom og legger igjen dagens outfit. Akkurat nå drikker jeg kakaoooo, åhh, elsker kakaooo. Og så smaker det så godt når jeg drikker det fra Starbuckskoppen min, elsker den og. Oii, der var det ikke mer kakao. Har foresten funnet en 30 days challenge jeg skal starte med, tror ikke det blir slik at jeg tar en dag om gangen.  Poster den sikkert i løpet av morgendagen, har en del å gjøre i dag. Får se...Bukse/arvet  topp/Indiska  cardigan/bikbok

OMG!Think?

-Hedda

Baby, baby, baby oooohh

Har vært alene hjemme nå i ca. to og en halv time. Og det betyr Baby på full guffe, haha! Esker den sangen, og Justin Bieber. Vet at den er gammel, men blir aldri lei den, hvis den spilles på full guffe. Har selvfølgelig øvd på talen også da. Og så har jeg sett en episode av Pretty Little Liars, åhh, det er så spenende! 
Tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om filmen, så det kommer kanksje senere eller i morgen. Må se det litt ann, har vært en del på macen allerede i dag, såå... Oog så vurderer jeg å starte med sånn 30 days challenge, får se om jeg finner en jeg liker da. Tips?

 
Thumbs up for huskelapper!Hva har du brukt denne søndagen til?

-Hedda 

Med i konkuranse

Heihei! Jeg er med i en konkuranse på bloggen jdbnorway.blogg.no, der du kan vinne Justin bieber genser, eller Justin Bieber t-skjorte og noen kort, eller Justin Bieber sin bok og en klokke. Her er link rett til konkuransen http://jdbnorway.blogg.no/1317553552_konkuranse_time.html


HOT!

-Hedda


Kommer innlegg om filmen litt senere.
 

Syklubb elns..

Haha, satt akurat å tenkte på den lille "gjengen" jeg har laget med noen venninner, der vi møtes en gang i uken og ser Pretty Little Liars, og mellom hver gang vi møtes ser vi to-tre episoder. Det er jo litt som en syklubb eller noe sånt, haha. Må le litt for meg selv når jeg tenker på det. Men det er jo mye koseligere å gjøre det med venner, enn for deg selv. 
Har kommet lenger med talen min nå da, har fått veeldig mye hjelp hos mamma da. Men siden det er første gang jeg skriver en tale trenger jeg hjelp, spesielt siden jeg får karakter på den.

Og så trenger jeg litt hjelp fra dere lesere, tenkte jeg skulle kjøre i gange med en spørsmålrunde, eller bare lage et "visste du at" innlegg, hva synes dere? Spørsmålrunde eller "visste du at" innlegg?  -Hedda

Ingen tur på meg

Heey! Ble ikke noe Narviktur likevel. Pappa følte seg ikke helt i form og så ble han ferdig på jobben myye senere enn hadde trodd, såå. Litt kjipt var jo det for grunnen til at vi skulle til dit var jo at jeg skulle prøve bunaden jeg skal arve hos farmoren min. Men nå får jeg jo bedre tid til å gjøre andre ting jeg burde gjøre, som å skrive talen vi skal skrive i norsk, fun! Gidder ikke å gå mer inn på det enn at det er vanskelig og kjedelig.
Senere i dag skal jeg på kino med Matilde og se 'Crazy stuiped love', gleder meg. Vi har snakket om å se den kjeempelenge, selv om vi ikke var sikker på når og om den kom på kino, haha! Den kom altså i går da.


I løpet av tiden jeg ikke har blogget har altså høsten inntruffet Tromsø. Bevis.

Hvilke planer har du for dagen?

-Hedda her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits