Uff...

Det ble ikke serlig til Halloween her hjemme i dag, nei! Mamma og pappa hadde glemt å kjøpt godteri i går så nå sitter jeg hjemme i en stue som er hlet mørk, og vi har låst døren, og alt er egentlig ganske kjipt, men men, det går bra! Men det funker jo, har bare ringt på to ganger!

I dag har jeg kjedet meg i hjel, har ikke vært utfor husets fire vegger, haha!

Meg og Matilde på julaften<3 Ikke lenge igjen nå!

Hva har du gjort i dag?

Klem fra meg<3

Jaa...

Halloen! Jeg beklager at det ikke ble noe blogging i går, men jeg var nesten ikke hjemme, men jeg skal sjerpe meg, lover!
I går altså så var jeg ca. en time i byen sammen med Matilde. Det var ingenting å gjøre der, så vi dro på Mix, kjøpte masse godteri, og brus, og så tok vi bussen hjem for å se film hos Matilde, koos. Men ALT godteriet var STEIN hardt!! Ikke rart det var så billig, haha!
Senere dro i jeg i hallen med Trude, der var seriøst ingenting å gjøre, og jeg tuller ikke!

På fredag gikk Matilde og jeg til Best for å leie film, og på veien dit tok vi noen bilder:

Vi er såå konsentrert, haha!Nam nam...

Man blir aldri før stor  til å spise snø, haha!Nå tror jeg at jeg skal finne på noe med noen kule folk, haha!

Hva har du gjort i helgen?

Klem Hedda<3

Overnatting

Hellu! I dag skal Matilde søøta overnatte hos meg, det blir koos! Vi har allerede laget cupcakes, som ble veldig smørrete, haha! Eller det var for det meste SMØRkremmen! Logisk egentlig, SMØRkrem, da vill det si at det meste av kremmen var smør! Har ingen bilder, men men! Får nøye dere med noen "søte" bilder fra da jeg og Matilde var mindre.

Kan diskuteres... Jeg har jo stygge KANINTENNER!!!!!!!!!!!!!!!!"Det bor en baker i Østeraker, han baker boller og julekaker...."

Twins<3

Søtaa<3

Hva synes du om bildene?

Nå skal vi gå til Best og leie film!

Love Hedda<3

We gonna party like it's 2012...

Heey! Har ingenting å skrive om, så jeg skal helller bare vise dere noen bilder fra jeg var liten, og alt var såå utrolig lett. Jeg har ikke bilder på dataen fra da jeg bare sånn bitteliten, men men.


Mia og meg

Da jeg ble 6år, mamma hadde sydd kjolen selv.

Martine, Mia og meg første skoledag

Hahaha!Legoland<3

Det var solarium over sengen til meg og Oda, haha!

Klassebamse og kakao!

Første dansekarusel, savner det!

Thailand 2004, beste og verste ferieminne<3

Hahaha! Oulo<3

Kommer flere bilder en annen gang, for jeg har ikke så mye å blogge om for tiden.

-H<3

En by, to verdner!

Hei!  I dag er det OD-dagen, det vil si at ungdom-og vidergåendeskoleelever skal jobbe en dag på en jobb, hjemme eller en annnen plass, og så skal de tjene så så mange penger. Og de pengene går til et veldedig formål. I år går pengene til favelaen, i 6 forskjellige byer,i Brasil. Favelaen er det sammme som slummen.

Vi har hatt mye om dette på skolen i det siste, og blant annet har vi sett en film. Og jeg blir alltid så trist når jeg hører om sånne ting. Det var f eks en jente som sa at myndighetene(eller noe sånt) ga penger til barn som slet og så kunne de få et lite stipend, slik at de kanskje kunne på seg en liten utdannelse. Men det de fleste av barna brukte pengene på var å kjøpe seg en pistol og rane en plass og slik fikk de penger. Det er ganske trist synes jeg.


Poenget med overskriften er at i fler byer i Brasil er som om byen er delt i to , noen lever bra med mye penger, mens andre lever i et kriminelt miljø, der det er lite penger og ingen skole for barn.

Trist....

Tror det var i forige uke storebroren min fortalte meg om krigen i Gaza, og gjett om jeg ble trist, det er helt forferdelig det de gjør der nede. Israel kommer og så hiver palestinerene ut av husene sine, og så flytter de selv inn, og palestineren får ingen av tingene sine. 
Det var jo noen som hadde vært på skolen til broren min og fortalt dette, de hadde vist et bilde av en seks år gammel gutt som sto med armene litt bøyde ut til hver side, og når han gjorde det tok han i begge veggene i en gate.
folkene som hadde vært på skolen til broren min hadde snakket med en mann som hadde en sønn som når han skulle ut i bakgården for å leke, og han kom ut var det 2000 andre unger der ute og lekte!!
Og noe Israel også har gjort er å bygge en mur rundt der palestinerene bor, sånn at det bor ca. 1mil folk på en plass som er dobbel så stor som Tromsøya her i Tromsø, og hvis de skal ut kan det ta ca. 5 timer!!
Det var en mann som til vanelig brukte 10min. til jobben sin, men som nå bruker fem timer!


Tromsøya er ca 22km2Begynner nesten å gråte av dette bildet...
Det er helt grusomt det folk gjør!

Men nå skal jeg vaske vinduer, for jeg jobber hjemme, er faktisk ganske skuffet over meg selv!

Hva synes du om dette?

Klem Hedda<3

Halloween!!

Heey!
På søndag er det Halloween! Uhh, gruer meg, det er så utrolig mange unger som kler seg skummelt ut, neida, jeg bare tuller. Jeg liker egentlig Halloween, det er artig å gå knask eller knep, hehe! Matilde og Vilje var nettopp hos meg og Matilde satt og klaget over at vi var for stor til å gå knask eller knep. Men vi skal kanskje finne på noe annet skummelt, ooooh!


Meg i fjor på Halloween, da var jeg i Halloweenparty hos Sajje! Jeg så desperat ut!

Hva skal du på Halloween?

Natta Hedda<3

Neseblod!!!!

Hallooooo! I dag har jeg vært på trening, det var sånn passe artig, det er jo artig å spille og ha stigen, men det som ikke er artig er å blø neseblod. For det klarte jeg fint å gjøre i dag på treningen, haha, skills! Men det var fordi jeg fikk ballen en eller to ganger i nese rett etter hverandre, HARDT! Og jeg bruker å blø neseblod lett, og denne gangen var det ikke lite blod, det var MYE!!
Og det jeg fant ut mens jeg sto der og så på at de andre spilte mens jeg sto med en papirball knødd opp i nesen var at papiret i hallen ikke lukter godt, haha!


Her begynte jeg å blø neseblod ut av det blå da vi var på tur i Narvik i sommer!

Blør du lett neseblod?

Blodig klem fra meg<3

Blablabla

Heii på deii!
 I dag på skolen skulle vi skrive innelegningen til en fortelling, og så fikk et stikkord, og hvis vi ville kunne fortellingen ha noe med stikkordet å gjøre. Mitt stikkord var spa.
Fortellingen handler om to jenter som lever i år 3000. Og en dag skal de dra på det nye, elektroniske spaen, og mens de er inne i spaen begynner veggene å lyse og pluteslig er de i fortiden(2010), og der er det grått og masse forurensing, og mer har jeg funnet på, men jeg skal jo bare skrive innledningen.


Bilde fra google

Nå må jeg spise før jeg skal på trening!

-Hedda<3


Kommer kanskje en spørsmålrunde snart, men bare kanskje.

Once in a life time....

...har jeg laget middag!!!

Hahaha, jeg er sååå insane stolt!!! Siden mamma er borte til torsdag skulle jeg og broren min lage middag en dag hver denne uken, og jeg skulle lage i dag. Og gjett hva jeg lagde!? Dere gjetter det aldri...spaghetti med tomatpesto, hadde aldri hørt om det før, men, en dag så jeg det i et matblad, som mamma hadde, og det så sååå sykt godt ut at jeg lagde det, haha!
Okei, dette ble litt mye tull og tøys, men jeg er såååååååå stolt!!! Hahaha, jeg er egentlig ikke noe stolt i det hele tatt, jeg, haha!

 
Først må man varme opp ansiktet til, til, jeg vet ikke til, haha, jeg er såå morsom, not!

Så kutter man tomater

Så blander man masse rart

Og da blir det sånn som dette:

Tadaaa!! Neida, dette er bildet fra bladet, og her er mitt resultat:

Ble egentlig ganske ulikt, men men, det er smaken som teller!

Nam nam!!

Det ble faktisk veldig godt, kanskje kokk er yrket for meg!?

Stoooor klem<3


Hvor ble det av vinteren?

Hei cupcakes! Nå har jeg akurat eller for litt siden kommet hjem etter å ha vært ute med mange søte folk. Og når jeg tenker over det så er det jo faktisk ikke noe snø ute!? Uff, det liker jeg virkelig ikke! Jeg elsker sånn sett snøen, og synes egentlig vinteren er på lik linje med sommeren, hvis du ser bort i fra at det er grusomt kaldt. Eller det er faktisk ganske koselig også når det er kaldt, hvis du sitter inne med kakao da, haha, dette ble litt til et faktainnlegg, men jeg ville bare få det sagt.


SE!!!! Det er tragisk!! Huff, jeg blir lei meg!!!

I dag hadde jeg ingenting å gjøre så jeg tok ansiktsmaske. Og da ble det noen "fine" bilder:

Jeg prøvde denne masken, var sånn passe bra, men ikke super.Er jeg ikke fin med sjegg, eller?

Natta- Hedda<3

Klassebildet

Heii igjen! Nå er det såå mange som har mast på meg om å legge ut bildet mitt, så det skal jeg gjøre. Har tenkt på det flere ganger, men har glemt det hver gang, haha!


Ble sånn passe fornøyd, men ville egentlig ta bilde fra andre siden

Men nå skal jeg finne ut av hva diftong er, haha!
Vet du hva det er?

Klem Hedda<3

FRIII!!!

Hallooo! I dag har og er vi fri for vann, YEAH!! Haha, det er kanskje ikke noe bra det da, bortsett fra at vi fikk gå tidlig fra skolen! Men jeg synes synd på på den andre gruppen som måtte være igjen og ha Nasjonal prøve, haha! Senere i dag har jeg jo trening, men jeg vet ikke hvordan det skal gå, for for det første har vi ikke vann til å drikke, og for det andre kan jeg ikke dusje, og det er ganske viktig, såå...


Love you<3

Har du vært fri for vann?

-H<3

Gårdagens innkjøp

Hei og hå! Jeg var selvfølgelig i byen i går, siden Oda var her ble det bytur, neida, det var ikke grunnen da. Men jeg var i hvertfall i byen og der kjøpte jeg en genser som jeg allerede elsker, haha!


Genser: Bik bok, 299,-

Natta Hedda;*

Koselig helg

Heey! Sorry for at jeg ikke har blogget i helgen, men vi har hatt besøk av hele familien til mamma for bestemor ble 70år, så det har vi feiret. Men Oda og Julie har jo blogget for meg, haha! Jeg har hatt en kjempe koselig helg, med masse besøk og greier. Men nå har jo jeg en masse bilder og vise dere, som vanlig, haha!


Kjole: Gina Tricot     Jakke/bolero: Gina Tricot     Øredobber: mamma sine

Nydelig bor

Søta<3

Dette bildet sir litt om hvilke bilder Oda tok av seg selv, haha!

<3Og når Oda, som elsker tåspissko kommer, måtte jeg jo bare prøve dem


Okei, det ble ikke så mange bilder, men jeg gidder ikke å sitte å laste opp tusenvis av bilder når de fleste er veldig lik hverandre, såå...

Hva har du gjort i helgen?
Har du hatt en fin helg?

Love Hedda;*

OK

God kveeeld :))) nå er det ODA OG JULIe som blogger;**


juliesøøøt;**;*<3<33

xoxoxo cupcakes

Klassebilde

Heey! I går tok vi klassebilde eller bare portrettbilde på skolen, yeah!! Haha, men vi visste jo at vi skulle ta det, og nå er jeg død av nyskjerrighet av å få se bildet, haha! Vi bruker å få en sånn lapp på skolen med passord og brukernavn så vi kan gå på fovea.no og se det, men neida, ikke i år, haha!

På tirsdag, altså for to dager siden, hadde jeg og Mia en liten bamsephotoshoot, haha, det vil si at vi tok bilder med bamsene, haha! Men vi hadde det i hvertfall utrolig morsomt, haha!

Elsker den bamsen!

Frosken ble til en prins etter dette!

Good!Hahaha, jeg skulle se lei meg ut her, men jeg flrte meg egentlig i hjel!Fjortiss, haha, hun sa det selv, altså!

Ops!

Dette bildet ble utrolig fint, søøta<3Love Manchester United 4-ever<3Hahaha! Finaa<3

"All we need is love, love, love..."Dette bildet er syykt fint<3

Som dere kanskje merket hadde vi på oss samme klær til de samme bamsene. Jeg har uuutrolig mange bamser, en stund hadde jeg såå mange bamser i sengen min at jeg så vidt fikk plass til meg selv, haha!

Nå skal jeg spise og senere skal jeg på joggetrening, blogges etter det.
Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

Klem Hedda<3Snøen er tilbake!!

OH YEAH!! Snøen er tilbake og det er kaldt!! Uff, nei, det er egentlig ikk så mye bra med at det er snø, eller det er bare en eller to ting, og det er at jeg kan bruke de nye uggsene, og at jeg kan bruke den nye jakken jeg har bestilt fra nelly.com. Hehe! Jeg har bestilt samme jakke som Annais har, digger den bare såå mye, hehe! Men den er ikke kommet enda.

Ellers i dag har jeg vært sammen med Mia, Marthe og Julie, vi har ikke gjort så voldsomt mye akkurat da, men noe har vi gjort, hehe! Og så tok vi noen bilder:


<3

Søta<3<3

Mia er like fin halv som hel<3

Hva har du gjort i dag?

-Hedda;*

 

Tegning og utkledning

Heey! I dag har jeg vært sammen med Marthe, Julie og litt Sigurd, og vi har gjort myye rart. Vi har altså vært hos meg da. Og da Sigurd var her gjorde vi ikke så mye, men ellers har vi tegnet på tavla og mobilen min, og vi har kledd oss ut, sminket oss og tatt bilder, haha! Har hatt det sykt gøy.
Jeg kledde meg ut som en bie/fe/karius/baktus, haha. Og jeg sminket meg.., fint, neida, lagde meg BLÅE øyenbryn, BLÅ, av alle farger, jeg så utrolig gammel ut, haha!

Oii, det ble mye haha her, haha!

<3Hahahaha!

<3Vingene brukte jeg på karneval i barnehagen, haha!

Finaa<3Vi hadde det utrolig morsomt!!

Gla i dæ:*

Jenten mine:**Borte..

..BØ!!


Gjør dere klar for det sykeste bilde i historien:

Jeg DØØR!!Hahaha, for noen fine bilder!
Men i går da det snødde tok jeg noen bilder ute med de nye uggsene mine, take a look:Oh Yes!
Jaah, snøen kom brått på, og forsvant like fort, haha!

Hva har du gjort i dag?

Natta - Hedda<3
Fryser!

Hei og hå! I dag har det vært iskaldt!! Jeg fryser faktisk nå og jeg, hehe! Det har vært kaldt ute heeeøe uken, og i dag i matpausen spilte vi faktisk fotball UTE!! Jeg holdt på å fryse meg i hjel, men det var jo artig da.
Ellers i dag har pappa bursdag, det er 28år siden han var 20år, haha, gjett hvor gammel han er da, haha, jeg liker å si det på den måten til han, jeg er såå slem, jeg!

Meeen, i dag har vi joggetrening, huff. Jeg liker ikke joggetrening, men jeg skal begynne så på det på en positiv måte, kanskje det blir litt bedre da. Håper i hvertfall det!


Sjorte: Bikbok   Thights ny: Bikbok


Jeg døør!!

Jazzhands!! Again, haha!
Hva har du gjort i dag?

Love Hedda<3

Byvandring!!

Heii1 i dag har jeg vært på byvandring, huttmeitu, DET var kaldt!!! Byvandringen handlet om Cora Sandel eller Sara Fabricius, som hu egentlig heter. Det var som sagt GRUSOMT kaldt, men heldigvis var vi ikke bare ute. Og på slutten var vi på Perpersktiv musem, og der var det en dame som var forfatter, skuespiller, dramatiker, sanger, forteller osv., hun var i hvertfall utrolig mye rart. Og var faktisk litt morsom også, hehe! Og hun hadde noen gode poeng.

Akkurat nå holder jeg på å jobbe med et engelsk fremlegg om dalmatinere, haha, vi skal ha om favorittdyret vårt, mitt er hund, men det er jo litt kjedelg å fortelle om bare hund så jeg forteller mer om rasen dalmatiner. Skulle egentlig ha om Fantorangen, men det var ingenting å skrive da.


Aww, så søt<3

Men nå skal jeg spise. Natta<3

-Hedda<3

Det snør det snør tiddeli bom!!Heey! I dag og i går har det...,gjett en gang, snød!! Det snødde faktisk ganske mye i går også. I dag har det for det meste vært vått og kaldt. Det kom litt brått på, og vi som filmet reklamefilmen i går, herre gud, har ikke frøset så mye på leeenge!! Filmingen gikk vell bra, håper jeg, hehe.


Åhh, jeg savner sommeren!!!<3

Men nå suser jeg til Trym! Snakkes

Smask Hedda<3

Monkey revyen

Hallais! I dag skal jeg på Monkey revyen - på nye vinger, gleder meg!! Jeg skal sammen med Vilje, Silje, Trude og Henriette, vet ikke om vi skal sammen med noen fler, men men. Har hørt at den er kjempe bra!!
Ellers i dag har jeg laget muffins, eller de er ikke ferdig, for vi skulle ha sjokoladebiter i og mamma er å kjøper det, det skal liksom være desserten i dag. Har ikke så mye mer å fortelle bortsett fra at det har snød  på fjellene i natt. Uff, snart er det vinter og kaldt, eller jeg liker jo vinteren, men det er sååå utrolig kaldt, men jeg har funnet meg noen uggs, som jeg skal kjøpe.


Meg i fjor vinter

Men nå skal jeg suse ned til Mia Pia<3 Snakkes!

Klem Hedda;*

Dagens outfit

Heii på deii! I dag har jeg vært i byen med Matilde, kjøpte meg ingeting, men hadde koselig likevell. Vi var og fikk gratise boller og juice hos mamma, for jobben hennes hadde et sånt opplegg på kulturhuset.

Har tatt noen like fine outfitbilder i dag, som i går, haha, men i dag hoppet jeg mer ut av bildene enn i går.

Tights: Cubus    Topp: Bikbok     Cardigan: Bikbok


Jeg døøøør, haha.Se på håret mitt!!

Jazzhands!! Haha!


Hva har du gjort i dag?

Klemzz Hedda<3

Heeelg!!

Hei! Nå er det endelig helg!! Da skal jeg kose meg. Haha, det er vanskelig å skrive bokmål, når jeg samtidig som jeg skriver snakker med folk på msn, for da skriver jeg jo dialekt! Ojj, så kjedelig jeg skriver!

På jazzen nå for tiden har vi laget en dans til en reklamefilm, for Tine pizza. Som vi skal filme på mandag, det er maange fra kulturskolen som har laget dans, og jeg tror det skulle være noe konkuranse mellom sør og nord, men jeg skal ikke si for mye, for jeg vet ikk helt hvordan det er. Såå.. det gleder jeg meg til!!

Hadde tenkt å ta outfitbilder, men hadde så kjedelig outfit, såå.. dere får nå se:


Ser ut som om jeg har skulderputer, haha!

<3

Jaa... det var de bildene, haha, jeg så jo gal ut!

Hva har gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

Love Hedda<3

Byen

  Heiiheii! I dag har jeg vært i byen med Miriam, Silje og Vilje, vi kjøpte bursdagsgave til Trude for hun har bursdag på mandag. Da blir ho stor pijah, hehe, neida, eller jo, ho blir jo eldre!
Dette, eller bildene skulle jeg egentlig postet tidligere i dag, men dataen klikket, men bedre sent enn aldri.

Her er foresten bildene fra forige lørdag:

:

 


<3
Har så utrolig mange bilder, men orker ikke å legge ut alle sammen, men her var i hvertfall noen som visste litt hva vi gjorde i løpet av kvelden.

Her er dagens outfit:

Genser: H&M Tights: Cubus

Hva har du gjort i dag?

Natta Hedda<3


Spåkopp

Hei! I dag har jeg vært for det meste ute. Først var jeg sammen med Julie, vi var på Ica og kjøpte vaffler. Etter det gikk vi inn til meg, der lagde vi spåkopper, ja, vi hadde lite å gjøre!! Men så måtte Julie dra hjem for hun skulle til Senja. Så da dro jeg til banen, der var Silje, Miriam og Vilje, og etterhvert kom Christian, Thomas og Sindre, vi spillte enmanns- og tomannskup. Men jeg måtte selvfølgelig dra hjem å rudde rommet og vaske badet. Og nå sitter jeg her hjemme å har ingenting å gjøre, livet er kjipt!

Julie sa jeg måtte legge ut disse bildene!!
Gjett hav som er inne i spåkoppene, hahah!

Hva har du gjort i dag?

Love Hedda;**her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits