Høstferie!!Hei! Nå har jeg høstferie, eller fikk det i går da. Men vi har vfell verdens lengste høstferie, not! Vi har TO dager+ helg, lol, synes det er ganske teit jeg, alle andre har i en uke da, menmen, sånn er livet da.
Ellers i dag har jeg for det meste vært ute, Frida kom hit til "landet" som hun kaller det, vi var på banen og i bingen. Guttene hadde også kamp i dag som jeg var og så, de tapte etteleranet- 1, hehe, vi følger så utrolig godt med vi.

 Det funker fortsatt ikke å laste bildene over til dataen, blir så sur!!! Legger ut noen bilder fra i fjor sommer, har utrolige gode minner!<3

Her er i hvertfall et bilde fra i fjor høst da jeg var i Oslo!

Hvem er det som har hjertehoder?

Hahaha, Vilje, Mia og meg!!Hjertlig!<3

Kanskje ikke så intersangt å se bilder fra i fjor, men jeg er bare dødslei av bildene
fra i år, hehe!

Har du høstferie?
Hva har du gjort i dag?

Natta - Hedda<3Fantastisk kveld/natt!!!

Lørdagen var fantastisk!!

 Først spilte vi kamp på Alfheim, mot TIL, og vat 7-1!! Etterpå dro vi i hallen der var guttene, så hadde vi tunering, stafett og quiz. Etter det dro noen hjem, mens andre var i hallen og dusjet, og kl.21.00 var alle på skolen, der spiste vi pizza og kake, Mia og jeg hadde bildefremvisning fra Norway Cup, og så fikk vi vite plasseringen etter turneringen, stafetten og quizen. Laget mitt kom på 3. plass, vi var seks lag.

Resten av kvelden hadde vi det bare koselig på skolen, guttene gikk kl. 01.00, mens vi, jentene, sov på skolen.
På morgen etter, kl. halv ni, ble vi vekt av skole klokken, og Silje brukte to sekunder, så sto hun strak oppreist på gulvet, haha!

Funke ikke å ta bildene til dataen, så bildene kommer når det er fikset.

video:cdocuments and settingsbrukermine
Her er vidioen Mia og jeg lagde
Hva har du gjort i helgen?
Hvordan har din helg hvert?

Klemzz Hedda;**

Hutte meg tu!!

Heiilu!
I dag som sagt har det regnet i Tromsø. Og det har ikke regnet lite akkurat. Mia, Marthe, Julie, Trude og jeg var og så på kamp til guttene tidligere i dag og det øset ned, jeg trodde jeg skulle fryse i hjel!! Jeg var sulten, jeg frøs og det øset ned, hutte meg tu!! Og det gjorde ikke noe bedre at de tapte, men det bra jobbet dere.

I morgen skal vi spille siste seriekamp, mot TIL, på Alfheim.Og etterpå skal vi hallen og ha turnering med guttene. Og etter det skal vi ned til skolen og ha avsluttning, vi skal sove på skolen da. Det blir kooos!!


"I am singing in the rain". Dette er fra da vi danset for Røde Kors(over 1000 folk), da jeg var sju år,
jeg var veldig stolt etter det, hehe!

Regner det mye hos deg?
Blir nok ikke så mye(kanskje ingen) blogging i morgen, huff huff!

Natta fra Hedda;*

 

Ny mobil!!!

ENDELIG!!!
I går fikk jeg endelig mobilen min. Herregud, hvor deilig det var, hehe! Mobilen er en HTC tattoo, jeg digger den, og så har den en sånn søt figur bakpå, hehe! Helt siden pappa fikk sin HTC desire har jeg ønsket eg HTC, jeg bare digger det!!! Det eneste som er dumt er at det ikke er æ, ø og å på det vanelige tastaturet, hvis jeg skal ha det må jeg ha et tastatur jeg ikke skjønner meg på, og det er ikke noe særlig kamera heller da.
Siden jeg jeg bor i Tromsø regnet det selvfølgelig i dag så var jeg ute og tok noen bilder, for det meste av de fine, gule blomstrene til mamma, hehe, de er veldig fotogene!

Hvordan mobil har du?

Klemzzz Hedda<3


Idrettsdag

Heii og hå! Nå er bloggpausen over, YES!!
I dag på skolen hadde vi idrettsdag, vi var i Tromsøhallen sammen med elevene fra KUS(Kvaløysletta ungdomskole). Vi hadde det utrolig koselig. Det var sånn at vi kunne vinne bronse, sølv eller gull, men siden vi bare gikk i åttende klasse kunne vi bare vinne bronse, kjipt. Jeg fikk bronse i alt bortsett fra lengde. Og i terrengløpet klarte jeg gull for gutter, WOW, neida var ikke så vanskelig egentlig.
De tingene vi gjorde var: 60-meteren, høyde, lengde, kulestøt og terrengløp(2500m), det var også Donald duckstafett(artig navn), der var det 15 frivillige fra hver klasse, jeg sprang ikke da.


Her er Julie, meg og Mathias på Tinestaffeten i vår.

Foresten i dag kommer mobilen min, eller den er kommet, skal hente den når mamma og pappa kommer hjem fra jogg, blir digg!

Har du idrettsdag på skolen din?

Love Hedda<3

I need HEEEELP!!!!!Okeii, overskriften har ingenting med inlegget å gjøre, eller på en måte da, men det var bare det at rett før jeg begynte skrev Vilje til meg på msn:"I need heelp?". Så da skrev jeg det som overskrift da, hehe! Men det som er at jeg ikke har NOE å blogge om, JEG TRENGER HJELP!! Kom med forslag, hver så snill!!
Men akkurat nå tar jeg bloggpause, trenger litt vile, har bare tre kamper igjen av serien, så etter det får jeg for håpentligvis bedre tid.


KSK jenter97♥

Har du noen tips til hva jeg kan blogge om når jeg kommer tilbake?

Klemzz Hedda;*

Jeg blir GAAAAL!!!!!!!!!

Ja, nå altså, er jeg så lei av å ikke ha mobil, jeg får jo ikke kontaktet vennene mine noe særlig, eller jeg får tak i Silje og Mia for de har jeg nummeret til på hustelefonen, menmen. Den mobilen jeg har nå funker vell egentlig ganske greit, bortsett fra at det en mobil er til funker ikke, nemelig å ringe og sende melinger. Jeg har funnet meg en mobil med djuice, men nå er ikke pappa lenger sikker på om vi skal skifte til djuice.
JEG BLIR GAAAAL!!!!!!!!!!!


Mia, Henriette og Trude♥ Før teltturen!

Hvordan mobil har du?
Har du en mobil å anbefale?

Love Hedda;**

Seier!!!!!

Hey yo!
Har spilt kamp i dag mot Til(TromsøIL) og vi vant 2-1, yeah! Føles godt å vinne. Vi spilte helt klart best, så jeg synes det er fortjent(litt skryting er lov). Ellers i dag har jeg bare vært ute med folk, vi var mest på banen(selvfølgelig), hehe! I morgen er det skole igjen, men vi har ikke trening i morgen så det blir bedre blogging da(jeg LOVER).

Jeg var på tur i går, med Matilde, mamma og moren til Matilde, vi gikk til Fløyafjellet. Sprang ned på 10-15min(stolt), ble ikke noe andpusten en gang, kanskje jeg har litt kondis likevell, hehe!

Hva har du gjort i helgen?

Klemz Hedda<3

Tåke!!!

Hola amigos!
Både i dag og i går morges var det noe syyykt med tåke her, oooh, skummelt! Tåken varte til 10-11 tiden og så kom solen og det ble kjempevarmt. I dag var det faktisk sånn at jeg gikk med hue på til skolen og på vei fra klarte jeg så vidt å ha på meg jakken, hehe.
I dag hadde vi spansk for første gang på skolen, vi er 34 stk som har spansk, det var faktisk ikke nok pulter til alle sammen. Men det er jo ikke sikkert alle sammen skal ha spansk da.
Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, de fleste av jentene tror jeg spiller kam i dag(sjuerkamp så alle spiller ikke), siden jeg spilte forige(sjuer)kamp skulle ikke jeg spille i dag. Men jeg finner sikkert på noe.

Dukkestuen min<3

Soooool<3

Bzzzz!Hva har du gjort i dag?
Har du hatt mye tåke eller?

Love Hedda<3

Dagen i dagHey yo!
Dagen i dag har egentlig ikke vært noe spesiel, vi gjorde bare det vanelige på skolen, oge etter skolen kom Mia og Henriette til meg, det var koselig, vi spiste iste pulve, hehe! Det er faktisk veldig godt. Tirsdag er foreløpig den dagen jeg liker best. På skolen har vi kunst og håndtverk, utdanningsvalg, gym og matte, og så resten av dagen har jeg fra. DIGG!! Etter jeg hadde spist middag i dag dro jeg opp på banen med Mia pg maaange andre folk. Det er så koselig å være der på kvelden for når det blir litt mørkt og lyskasterene kommer på er det veldig koselig. Jeg elsker egentlig mørket, hehe!

Siden jeg ikke blogget i går kan jeg i det minste gi dere outfiten fra i går:

Bukse - Bikbok
T-skjorte- Bikbok
Topp under - JC
Cardigan - Bikbok
Øredobber - Gull og ur/gullsmed vet ikke hva det heter

Hva har du gjort i dag?
Hvilken av ukedagene liker du best?

Love Hedda;*

Kinooooo

Heeey!
I dag har jeg vært på kine med Matilde og sett filmen The Karate Kid. Den var kjempe bra, litt trist også da. Og så er jo Jaden Smith som spiller hovedrollen så utrlog søøøt/kjekk, hehe, jeg bare elsker den gutten. Hvis jeg skal gi terning kast til filmen måtte det bli en femmer eller sekser(jeg er veldig snill, jeg).


<3

For noen dager siden kjedet jeg meg lit så jeg tok noen bilder med speilrefleksen(Canon 450D), her er de jeg likte aller best.

Min favoritt!!

Man ser lysene, hehe!

Hva har du gjort i dag?
Hvilket bilde likte du best?

Natta Hedda;*

Overnatting og mgpjr!!

Heeeeii!
Nå er jeg hos Silje, skal sove hos henne.
I dag har jeg vært på Jekta med Silje, Henriette og Frida, det var veldig morsomt da, kjøpte meg ny mascara. Senere på kvelden dro jeg til Silje da, for å overnatte og se mgpjr sammen med henne, Marthe og Mia, det var koooos<3! Det var bra at Torstein vant, han var utroliiig søøøt♥!!! Ellers har vi egentlig ikke gjort så mye etter det, men jeg skal ikke bruke lang tid på dette innlegget,såååe.

Seee så fin, neiida, hehe!

Dere får bilder av mascaraen i morgen.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda;**

Teltturen!!!

Heeey!
Teltturen i går gikk vell ikke sånn som den skulle ha gått. Her er det vi skulle ha gjort:
Først skulle alle møte opp med skolen, så skulle vi ta buss i en time ca., der fra skulle vi gå i 1 1/2 til 2 timer til en hytte. Ved hytten skulle vi slå opp telt å kose oss resten av kvelden. Dagen etter skulle vi ble vekt kl.06.00, for bussen gikk kl.09.30.
Meeen det som skjedde var at alle møtte opp på skolen, vi tok buss, vi gikk til hytten(nesten), for å komme til hytten måtte vi over en elv, den var ca. 50cm dyp, og på det smaleste klarte akkurat en lærer å hoppe over. Det var noen elever som var lenger fram som vasset over, men det fikk vi ikke lov til, så da bestemte lærerene at vi skulle gå litt tilbake, slå opp teltene, så skulle læreren ha råd. Det endte opp med at vi ble i noen timer der før vi gikk ned i gjen og tok bussen hjem. Så i dag har vi hatt fri!!!

Mens vi var der oppe kjedet vi oss litt, så vi inviterte fire ut av guttenen inn i teltet vårt(tremannstelt, vi var fem i det fra før av) for å spille kort, litt etter at dem kom Mia inn, og litt etter det kom Henriette inn, så til slutt var vi 11STK. i et TREMANNSTELT(Vi er veldig småe folk,vi,hehe!), der var jo koselig da.

Tok ingen bilder fra selve gåingen og da vi var i teltet, men Marthe tok maaaange bilder fra bussturen, jeg har ikke sett på dem enda, men hun sa jeg kom til å få latterkrampe, så jeg kleder meg, hehe! Men fant noen bilder fra i fjor sommer på en fjelltur med Mia.

 


'
Oii, så glad vi var for å være oppe!!!

Broren min er jo reine proff fotografen, hehe!

Kommer kanskje med nån bilder i morgen.


Har du noen ganger dratt på en veldig misslykket telttur?

-H<3


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits