Er jeg den eneste?

Heihei! Jeg bare lurte på noe, er jeg den eneste som er helt avhengig av å ha en serie å følge med på? Eller avhengig er vel å ta litt i, men jeg er ikke langt unna. Jeg vet jeg har flere venner som ser på serier og sånt, vi har jo til og med en liten gjeng som ser Pretty Little Liars sammen, men ellers ser jeg på tre andre serier for meg selv. Har sett alt det er å se av One Tree Hill, så den er jeg ferdig med, men ser både på Gossip Girl, Glee og Suits utenom. Eller er ingen nye episoder av Gossip Girl akkurat nå og Glee har jeg stoppet litt opp med fordi det ble litt kjedelig, men ser på Suits da. Er det mye? Å altså følge med på fire forskjellige serier på en gang. Jeg føler det, men lurte bare på om det er noen andre som også gjorde det? Haha, for et teit innlegg, sorry, men er ingenting å blogge om.

Hvilke serier følger du med på?

-Hedda

Litt sen bursdagsgave

Heey! Hvordan har dere det? Jeg har det veldig fint med tanke på at dette muligens er tidenes kjedeligste sommerferie. Men det er vel mest fordi jeg er elendig på å underholde meg selv. Hvem er det? I hvertfall tenkte å vise dere hva jeg var og hentet på posten i går. Nemlig bursdagengaven min, som var ca 4 måneder for sen. Ikke så mye det. Den var bestillt fra Modekungen.se, men det var ikke de som var problemet, det var det posten som var. Gidder ikke å foklare alt, men den ble sent i retur av posten to eller tre ganger. Til og med etter at pappa hadde snakket i telefonen med en posten og bedt henne om å ikke gjøre det. 


Men fikk endelig denne nydelige vesken, #happiness

+ solbriller og så fikk jeg visst en ring på kjøpet eller jeg hadde fått to, heldige meg-Hedda

outfit 300712


Bukse fra Bikbok / Topp fra Target / Jakke fra Zara / Sko fra TOMS / Klokke fra Mango / Skykke fra Forever 21
Hei! Er utrolig lenge siden sist jeg hadde outfit så tenkte det var på tide. Toppen og smykket jeg er på meg er foresten gaver fra Matilde. Elsker bare den toppen, er så søt. Fikk kjøpt noen småting, men ikke det jeg egentlig skulle kjøpe på den lille handleturen min. Bare en bok og så hentet jeg en pakke på posten. En pakke jeg har ventet ALT for lenge på, men endelig var den her og guud så glad jeg ble. Viser dere senere eller i morgen. 

Syns om outfiten?

-Hedda

american breakfast

Åhh, ingenting er bedre enn å starte dagen med amerikanks frokost og kaffe latte. Eller hva? Føler at dagen blir mye bedre og livet føles lysere. Haha, neida, jeg bare tuller. Men det er god start på dagen, det er det. Nå burde jeg egentlig sitte i bilen for vi skal dra å hente på pappa på jobb og kjøpe noen ting til rommet mitt. Men siden jeg er en så flink blogger måtte jeg jo bare blogge litt for mine fine lesere først. Nå må jeg komme meg av gårde og så kan vi snakkes senere, ha en fin dag videre!-Hedda

Latsabb på fjelltur

Hei der! Mens jeg så på håndballkampen i går følte jeg meg veldig lat som bare satt og så på at andre var i aktivitet så bestemte meg for å gå en fjelltur i dag. Regner faktisk ikke i dag, må være første gang på lenge, men det er ikke så fint vær som det egentlig var meldt. Tror jeg kommer til å se litt på OL i dag og så skal jeg dra å se TIL spille mot Rosenborg senere. 
Beklager for de dålige bildene, men er ikke alltid jeg føler for å ta bilder med et speilreflekskamera. Photo Booth funker jo så bra, selv om jeg ser ut som en glinsende julekule. 

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Litt mye OL

Ja, som jeg skrev ble det mye OL titting på meg i dag. Og mer skal det bli. Men er det OL er det OL. Tror ikke jeg skal gjøre denne bloggen helt om til en OLblogg, men jeg føler jeg allerede er på god vei til det, men skal prøve å la hver. Må likevel skrive at jeg er utrolig stolt over de norske sykkelgutta, spesielt Alexander Kristoff. Tenk at vi fikk bronsje. Selv hadde jeg håpet på at Edvald skulle vinne, men er utrolig glad for bronsje til Alexander. Okei, nok OLprat. Nå skal jeg kose meg videre denne kvelden. Tror jeg ser litt på Suits eller en film i kveld. Hva har du gjort i dag?

-Hedda

OL dagen lang

Nå sitter jeg og ser på sykkel. Synes egentlig er det er ganske artig å se på. Må jo heie på Edvald og de norske gutta. Endte opp med å se nesten hele åpningssermonien i går. Trodde egentlig det skulle være kjedelig, men var jo veldig bra. Men var ikke så artig å se på at alle landene bare gikk der. Blir nok en dag med mye OLseing i dag. Skal i hverfall se ferdig sykkel og så kommer jeg til å se håndballkampen i kveld.


Deilig med vaffel til frokost

Så du på OL i dag eller skal du se i dag?

-Hedda

Ryddedag

Hei! I dag har jeg hatt en liten ryddedag. Ryddet litt på rommet og sånt. Er så kjedelig med så dårlig vær. Eller har faktisk vært litt sol innimellom i dag og så er det meldt bra vær på søndag. Kanksje det blir litt sommer likevel? Nå er OL som står på planene for resten av kvelden(og ukene fremover), tror jeg. Vet ikke om jeg orker å se hele greia. Kan hende jeg ser en episode av Suits. 


Hatt en fin dag?

-Hedda

Wants


Hvit kjole fra Nelly.com/Elise Ryan / Maxikjole fra Mango / Grå kjole fra Nelly.com/Elise Ryan / Maxikjole fra Nelly.com/Ax Paris


Shorts fra Topshop / T-skjorte fra Nelly.com/Saint Tropez / Skjorte fra Mango

Jeansskjorte fra Topshop / Rutete skjorte Topshop / Bluse fra Topshop

Genser fra Nelly.com/Second Female / Jeanse fra Nelly.com/Selected Femme / Blazer fra Gina Tricot

Noe du kunne tenkt deg selv?

-Hedda

MÅ sees!!

Hei der! Matilde viste meg denne videoen i går så jeg tenkte å vise den videre til dere for dette er noe dere MÅ se. Vi kan vel alle innrømme at det er ingen av oss jenter som har noe i mot å se på veltrente gutter i bar overkropp, eller? Synes dere skal sjekke ut videoen og si hva dere synes. Jeg likte spesielt godt han som står bak fra 0:59. Åhh.. *le dead*

Think?

-Hedda

Dip dye og muffins

Heey! Har gjort noen litt mer interesange ting de to siste dagene. I går var jeg på amerikansk frokost hos Matilde. Noe som var utrolig godt. Jeg bare elsker amerikanske pannekaker. Senere på dagen tok Matilde og jeg dip dye. Har lenge syntes det er utrolig kult, så bestemte oss for å gjøre det med konditorfarge. Likte veldig godt resultatet, ble veldig kult. Og i dag lagde jeg sjokolademuffins. Har lenge hatt lyst til å lage det så i dag tok jeg meg først en joggetur og så ble det muffins. Og de ble utrolig gode

Litt bedre bilde av resultatet. Er foresten mine helt naturlige krøller.Hva har du gjort de siste dagene?
Hva synes du om dip dye?

-Hedda 

brrr..

Hei hei! Har nesten ikke vært hjemme i dag så har vært vanskelig å blogge. Matilde kom nemlig hjem fra USA i går så måtte være sammen med henne i dag. Hadde ikke sett henne på over tre uker så vi hadde begge mye å fortelle og snakke om. Er vel alltid slik med jenter. Og det var utrolig koselig å se henne igjen. Men i går så kjedet Mia og jeg oss noe voldsomt så vi bestemte oss for å bade i kulpen, og det var bare 12-13 grader. Så jeg trenger vel egentlig ikke å skrive at det var en kald opplevelse.

Hva har du gjort de siste dagene?

-Hedda

Et år etter

I dag er det et år siden. Et år siden terroroen rammet Norge. Lille Norge. Mye sjedde og mange liv ble mistet på alt for kort tid. Jeg personlig ble ikke rammet på noen måte, men mange andre ble det og jeg klarer ikke noen måte å forestille meg hvordan det er. Hvordan det måtte være å få en telefon om en av dine nærmeste ikke er med deg lenger. Hvordan takler man det? Jeg synes Norge som nasjon har taklet dette på best tenklige måte. Måten vi har stått sammen på. All kjæligheten vi har vist hverandre. Rosehavet som ble laget utenfor domkirken er noe av det nydligste jeg har sett. Jeg var å så det selv, med mine egne øyner. Og jeg ble rørt. Jeg skjønte virkelig hvor mye kjælighet dette landet besto av. 

Det er vanskelig å tenke seg hvordan en person kan gjøre noe så forferdelig mot så mange personer. Men jeg vil egentlig tenke på han. Jeg vl ikke bruke tid på han. Jeg vil glemme han. For etter at det verste sjokket var begynt å gå over begynte folk å tenke mer på andre ting. De begynte å tenke på hva som kunne blitt gjort bedre. De så tilbake og begynte å diskutere. Noe jeg synes er helt unødvendig for unansett hvor mye du diskuterer vil de ikke endre seg. Det som er gjort er gjort. Uansett hvor mye du diskuterer hva politiet kunne gjort bedre kommer ikke folk til å stå opp fra de døde. Det er greit å tenke på det hvis det kan hjelpe i andre situasjoner, men det å diskutere det er meningsløst. 

Jeg synes at vi skal forsette med den kjærligheten vi visste så mye av i fjor. Vise at vi forsatt bryr oss. For det gjør vi. Det er greit å sørge og være sinte for det som har skjedd, men vi må ikke la dette knekke oss. Vi må ikke la denne ene mannen knekke oss. For vi er sterkere enn det. Alle sammen. La oss fortsett å stå sammen og vise kjærlighet til hverandre. -Hedda

Rolige dager

Heey! Jeg har noen rolige dager for tiden. Lite som skjer, så for øyeblikket har jeg en veldig kjedelig sommer. Men i dag  har jeg vært flink å levert noen jobbsøknader. For jeg trenger en jobb, eller rettere sagt, jeg trenger penger. Siden jeg er en såpass shoppingglad jente. Jeg tenker allerede på å spare opp penger til jeg skal til England i Mars neste år. 
Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Kjendis kjekkaser

Hei! Tenkte vise dere hvilke kjendis kjekkaser jeg liker best. Haha, er så lite å blogge om. Men det er en del gutter/menn, så det er bare gjøre dere klar for å "smelte". De kommer ikke noen rekkefølge for det ville vært helt umulig å rangere de. Men tar de dere allrede vet om eller de som er helt openlyst først, rett slett fordi jeg har blogget en del om de.


Justin Bieber


HELE One Direction f.v.: Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne og Harry Styles


Zac Efron


Andrew Garfield


Ryan Gosling


Ed Westwick


Chace Crawford


Taylor Lautner

Tror det var alle, hadde vært kjipt om jeg hadde glemt noen. Har et par til, men de er bare sånn "av og til-kjekk". Haha, fint navn.

Kjekk?

-Hedda

 

Busy girl

Hei der! Jeg er fortsatt live, men har hatt en del besøk de siste dagene, så bloggen har blitt litt nedprioritet. Men etter at besøket dro i dag tok pappa og jeg en liten treningstur på et fjell i nærheten. Og så har jeg kjøpt meg Sims 3, eller en tileggspakke. Så kommer nok til å spille det en del fremover. Haha, jeg bare elsker Sims. Det er utrolig artig  på en eller annen måter. Jeg er vel ikke den eneste som synes det, eller?Hva har dere gjort de siste dagene?

-Hedda

Innkjøp fra Monaco

Heey! I dag har jeg vært en liten tur i byen sammen med Oda. Kjøpte meg ingenting, som vanlig. Men tenkte å vise dere de få innkjøpene mine fra Monaco. Kjøpte meg veldig lite, men kjøpte også noen feriegaver til familien, så brukte penger på det. 


Shorts fra Ralph Lauren / Sko fra TOMS / Leggbeskyttere fra Nike, haha, måtte kjøpe det
Skal på kino snart sammen med Oda og se "What to expect when you're expecting". Haha, ja, jeg skal på kino i dag og. Tror egentlig jeg kunne sett The amazing Spider-Man i dag og, har ikke noe i mot å se en hel film med Andrew Garfield igjen, men valgte å se en annen. 

Hva synes du?

-Hedda

Inspiration-Hedda

My Amazing Spider-Man

Heey! Kom hjem fra for ikke så lenge siden. Har vært på kino samen med Mia og sett The Amazing Spider-Man. For en bra film og som jeg elsker Andrew Garfield. Haha, eller jeg liker han veldig godt i hvertfall. Og Emma Stone er jo også så kul. Men ja, selve filmen var også kjempebra. Den anbefales! Vi får besøk av tante og Oda snart så egentlig skal jeg rydde rommet mitt, men jeg ble litt distrahert av Andrew Garfield, han er ganske kjekke, eller hva? Han kunne godt vært "My Amazing Spider-Man", haha!


♥♥♥Nå skal jeg konsentrere meg om ryddingen, så snakkes vi.

Har du sett The Amazing Spider-Man?
Hva synes du om Andrew Garfield?

-Hedda 

Bilder fra Italia

Heey! Her kommer bildene fra Italia. Tok ikke mange bilder selv, men tante og onkel tok noen og Rebekka, som også var der, tok noen som jeg har fått. Orker ikke å forklare detaljer av hva vi gjorde ved å skrive det, men kan jo skrive litt under bildene. Angrer litt på at jeg ikke tok flere bilder og at jeg ikke tok noen bilder sammen med de vi ble kjent med, men men. Jeg overlever vel.

Tante er flink å ta bilder, haha!
Vi tenkte at mannen sikkert ville ta penger hvis tok bilde med han, så Oda bestemte seg for å bare "plutselig" komme inn i bilde, haha.. Tror han ble litt irritert.


Vi fant en platebutikk som solgte One Direction t-skjorter, yeah!!


Monaco

Rosa vannmelonslush!!
Det ble vel en del bilder. Bare sånn at dere vet det, Oda er søskenbarnet mitt og Rebekka er venninen hennes som også var på samme plass som oss. Og foresten kommer muligens nytt design i løpet av dagen. Hvis jeg gidder å ordne det. Haha, jeg er lat, jeg vet.

-Hedda

I want


Blå og hvit genser fra Mango / Kjole fra Jeane Blush/Nelly.com / Pengebok fra Mango / Shorts med blonder fra Gina Tricot / Nagleshorts fra Bikbok / Mørk grå genser fra Gina Tricot / Grå genser fra Mango / Mønstret genser fra Mango

Åhh, er så mye jeg har lyst på. Spesielt shortser og gensrer. Skulle ønske jeg hadde alle penger i verden, eller kanskje ikke, eller jo. Haha! Skulle egentlig postet dette innkegget tidligere, men det kom noe opp så ble litt forsinket. Og siden til Mango klikket plutselig så får ikke lagt ut link til pengboken, men får gå. 

Do you want?

-Hedda 

Monte Carlo


Hei! Hadde en veldig lite innholdsrik dag i går, så på kvelden bestemte jeg meg for å se filmen Monte Carlo. Har sett den før, men fikk veldig lyst til å se den igjen, haha. Synes den er både koslig, spennende og romantisk. Perfekt blanding for min del. Har funnet enda en grunn til at det er kjipt å komme hjem fra Italia. Er jo ingenting å gjøre om dagene. Været er dritt og Tromsø er en så kjedelig by, men har bestemt meg for å ikke sitte inne å kjede meg hele dagen i dag. Må være noe jeg kan gjøre.

Hva skal du i dag?

-Hedda

Tilbake fra varmen..

Heey! Nå er jeg tilbake! Er vel litt deilig,  men jeg hadde nok ikke hatt noe i mot en uke eller noen dager til i Italia. Vi var på en liten plass kalt Loano og på bodde på hotellet Loano 2 Village. Var et fantastisk fint hotell, eller selve hotellet var bra, men det var opplegget på hotellet som var veldig bra. Det ble arangert aktiviteter for både barn og voksne hver dag. Og hver enesete kveld var det show etterfulgt av disco får ungdommer. Var utrolig hyggelige folk som jobbet der. Vi ble litt kjent med en ut av de som jobbbet der og en jente fra Paris som var på ferie der. Tok veldig lite bilder, men tenkte å vise bildene i et eget innlegg. 

Vi var veldig nær Frankrike så vi dro til Monaco en dag for å shoppe litt. Fikk kjøpt meg et par ting, men ikke noe mye. Var nesten bare butikker med ting som kostet over 1000kr. Men det var en veldig fin plass. Ekstremt mange fine biler og båter. Men har hatt noen fantastiske dager. Er en plass jeg gjerne kunne tenke å dra tilbake til og så jeg selvfølgelig blitt helt sjokolade, haha! Men har savnet å blogge.

Har dere savnet meg? Haha, bare tuller..
 
-Hedda 

Beklager beklager

Heey! Må virkelig beklage min dårlige oppdatering, men er i Italia med dårlig tilgang til nett. Så blir ikke blogging før, mest sannsynlig, lørdag. Men jeg koser meg kjempemye her nede i varmen. Er blitt både brun og rød. Hotellet er kjempebra, med aktiviteter hver dag og show og disco om kvelden. Vi snakkes - Heddaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits