Tar en pause

Heey! Tenkte bare å si i fra om at jeg tar en liten pause fra bloggen. Hadde egentlig tenkt å komme med et innlegg nå å si at jeg ikke fikk blogget så mye denne uken, men innså at det blir bedre med en pause. Siden jeg drar til Piteå og så er jeg hjemme i en dag før jeg drar til Italia. Så jeg er mest sannsynlig tilbake onsdag eller torsdag neste uke. Dere får kose dere frem til da, for det skal jeg. Skal for det første på telttur i dag med venner. Så jeg gleder meg!Dere får ha en fin uke!

-Hedda

Fotballkveld

Heey! Dette blir vel enda en kveld med med fotball. Men sånn er det når man har en far og brødre som er over gjennomsnittlig interesert i fotball. Gjør egentlig ikke så mye for meg for jeg har ikke noe bedre å se på. Til nå har vi kost med taco og ostepop. Jeg får automatisk helgefølelse av taco. Den smaker liksom litt helg. Haha, har så lite å blogge om at jeg bare skriver tull så nå skal jeg stoppe. Må se videre på fotballkampen nå, heia Tyskland!!

Har du en koslig kveld?

-Hedda

Sommer og skolefri

SOMMERFERIE!! Er bare så deilig å tenke på at jeg har to måneder fremover uten skole. To måneder med chilling. Blir så deilig. Er vel litt i hundre. Var tidlig ferdig på skolen og skulle egentlig til byen med Matilde og Henriette, men det ble det ikke noe av så har bare vært hjemme slappet av. Skal til byen i morgen i stedet. Må kjøpe inn litt ting å ha med til Piteå og Italia. Gleder meg veldig til å dra til Piteå. Skal spille mye fotball og se på kjekke, svenske gutter. Haha, er vel man gjør på fotballturnering. 
Justin Bieber - Believe                                                                                              Justin Bieber - Be Alright

Dere må bare hære de to sangene. De er helt NYDELIGE!!

Hva skal du i sommer?

-Hedda 

Underdogs

Heey! I dag var det fotballturnering på skolen. Eller det var en turnering mellom ungdomskolene i byen, på Alfheim. Det skulle egentlig bare være tiende klassinger som skulle spille, men siden de ikke var mange nok måtte noen niende klassinger spille. Blant annet meg. Hadde egentlig ikke så lyst, men måtte. Men det gjorde egentlig ikke så mye fordi vi VANT!! Da vi vant var det en som sa at det var overaskende at det var vi som vant. Vi var vel litt underdogs, eller hva man nå kaller det. Ekstra artig å vinne når ingen forventer det da.


Vant billet til TILkamp

Nå skal jeg snart kose meg med litt grøt. Er skrubbsulten. Og nå er det bare tre dager igjen til det er sommerferie!! Wiiii, gleder meg villt!!

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Sommerfølelse

God ettermiddag!! Skulle egentlig til byen med Matilde i dag, men det ble så fint vær så vi ble bare hjemme. Gjorde ingenting det, for vi laget smoothie, spiste muffins og drakk iste, ute i solen. Fikk skikkelig sommerfølelse av det. Hadde faktisk vært ekstremt varmt hvis det ikke hadde blåst sånn. Skal dra til Matilde snart igjen. Vi skal kose oss med potetgull, dipp og The Notebook. Skikkelig jentekveld. Jeg har faktisk ikke sett The Notebook før, så gleder meg til å se den, selv om den er veldig trist. 


Hva har du gjort i dag? Hatt fint vær?

-Hedda

Hallo, liksom!!

Heey! Har hatt en rimelig fin dag i dag. Har vært sammen med noen venner og sett Terkel i knipe. Matilde har mast vedlig mye i det siste om å se den, så vi så den. Og gjett hva?! Hun var skuffet og syntes den var dårlig. Jeg er er enig med henne. Er jo en animasjonsfilm som liksom skal være en skrekkfilm. Den er så urealistisk at den ble ikke skummel i det hele tatt. Hvem vil liksom drepe noen fordi de setter seg på en edderkopp?! Hallo, liksom!! Ellers har jeg lest bok to av Dødslekene, er hekta, og sett på Fotball EM. Sverige og England spiller jo mot hverandre. Føler jeg burde være en god "nabo" og heie på Sverige, men har aldri vært stor fan av Sverige på noen måter. Så jeg heier på England. Go England!!

Nå har jeg planer om å se en episode av Glee og bare kose meg resten av kvelden. 

Ha en god kveld!!

-Hedda

Halveis sommerferie

Hei der! Føler litt at det er halveis sommerferie for vi gjøre ingenting på skolen og får gå tidlig. I dag leverte vi også inn bøkene, som betyr ingen mer jobbing!! HERLIG!! Og nå er det bare en uke igjen. Tiden går så fort. Føler det nettopp var jul. Det betyr også at det bare er litt over to uker til jeg drar til Italia. Gleder meg villt!!

Når får du sommerferie?

-Hedda

Innkjøp fra Oslo

Heey! Sluttet litt over eleve i dag for det var mangel på lærere. Så har vært hjemme en stund nå og tatt bilder av innkjøpene mine fra Oslo. Var ikke så mange, men noen få ting, som jeg ble veldig fornøyd med. Tror ikke det blir mer blogging i dag fordi jeg har trening og etter trening skal jeg se Pretty Little Liars med den lille "syklubben" min. Gleder meg helt villt! Er veldig lenge siden sist så alle skal lage noe godt og ta med med. Tar kanskje med kameraet.

Fikk gratis dessert der vi var å spiste lunsj i går fordi det ble noe feil med bestillingen min

Dongerijakke fra Zara / Blondetopp og bukse fra Gina Tricot / Genser fra Bikbok 


Neglelakke fra Essie / Someday by Justin Bieber fra Esthetique
♥♥♥


Kjøpte ikke dette i Oslo, men bestillte boka i forige uke. Fikk Bare Minerals fra tanten min, utrolig snillt!

Følte jeg la ut utrolig mange bilder av innkjøpene, men jeg vet ikke helt. Orket ikke å ta bilder av de på for det får dere se på outfiter fremover. Fikk endelig kjøpt meg Someday, orket ikke vente på at butikkene skulle få inn i 50ml så kjøpte bare i 30. Men den lukter utrolig godt.

Tycks?

-Hedda 

Hjemme..

Hei! Nå er jeg kommet. Er alltid deilig å komme hjem, men kunne gjerne vært et par dager til. Selv om jeg ikke hadde så mye mer penger å shoppe for. Men Oslo er Oslo. Har hatt noen herlige dager, var så deilig med fri fra skolen i noen dager og nå er det bare litt over en uke igjen til sommerferie. Fikk kjøpt meg noen ting i dag. Synes jeg har vært flink å ikke kjøpe masse unyttige ting, men mer ting jeg både likte og trengte. Kommer med bilder av innkjøpene i morgen.

Tror jeg skal legge meg nå. Er sliten etter en lang dag med myyye gåing, og bæring av en veldig tung veske.

Har dere hatt en fin dag da?

-Hedda 

Fin fin dag

Heey!! Kom tilbake til hotellet for ikke lenge siden. Har ikke vært her siden i elleve tiden, så derfor har jeg ikke blogget. Først gikk mamma og jeg for å å møte tante og det nye søskenbarnet mitt, som foresten er UTROLIG søt. Etter det dro mamma på noen jobbgreier mens tante og jeg dro  på en liten shoppingrunde. Kjøpte bare en t-skjorte, men skal jo shoppe mer i morgen. Har allerede planer. Etter shoppingrunden dro tante og jeg hjem til dem. Og senere var både onkel, mamma og det andre søskenbarnet mitt kommet. Vi koste oss der en god stund før mamma og jeg dro tilbake til hotellet.


Har planer om å stå tidlig opp i morgen for å få mest mulig tid til å shoppe før vi drar hjem. Må vel planlegge litt hvilke butikker vi skal på. Vet allerede litt hvilke ting jeg må få kjøpt, men dukker alltid opp noe ekstra.

God natt!!

-Hedda 

Go morn'

God morgen! Er så deilig med frii!! Har vært å spist frokost nå og snart gå litt i byen før vi skal møte tanten min. Håper å få kjøpt noe, selv om vi skal shoppe enda mer i morgen. Før jeg dro hit fikk jeg vite at jeg hadde fått penger av noen aksjer bestefar kjøpte til meg som liten. Så da vi skulle prøve å få de pengene inn på kontoen min fikk vi vite at de var på bestefars konto og at alle pengene jeg har fått av aksjene mine er på hans konto så han skulle overføre de pengen jeg hadde fått. Men han overførte enda mer, så nå har jeg en del penger å shoppe for. Pluss at jeg har gavekort og mamma skylder meg penger. Haha, gleder meg til å shoppe.

Hva skal du i dag?

-Hedda

Nordlendinger i Oslo

God kveld! Nå sitter jeg i en herlig hotellseng og nyter det å være i Oslo. Da vi kom frem følte jeg meg som den turisten. For vi fant ikke fram til hotellet vårt så vi svinset litt rundt i Oslo med koffert og greier. Men fant frem til slutt. Og da vi kom til hotellet var vi bare inne på rommet en liten stund og skiftet litt før vi dro ut for å kjøpe noe mat. Var sykt sulten. Endte opp med å kjøpe panini på Deli de Luca. Like greit det, men gleder med til hotellfrokost i morgen. Jeg bare elsker hotellfrokost. Ble mye hotell her, hotell hotell hotell..


Starbucks var et must på GardemoenHar dere hatt en fin dag?

-Hedda 

Of to Osloo

Heey! Nå drar jeg til Oslo om noen få strakser. Blir deilig med to dager borte fra skolen. For jeg skal bare være borte til Onsdag. Marthe og Julie mente jeg hadde skrevet at jeg ble borte hele uken, men det er bare to dager. Gleder meg veeldig, mildt sagt. Skal jo besøke det nye søskenbarnet mitt som ikke kunne komme i konfirmasjonen og så blir det selvfølgelig shopping. Tar selvfølgelig både kamera og Mac'n, så blogging blir det og. Håper å få postet et innlegg senere og, når jeg kommer fram.


-Hedda

Videoblogg - favoritting

Hva er dine favoritting?

-Hedda 

Outfit 08.06.12Shorts fra Tiger of Swedan / Genser og øredobber fra Bikbok / Sko fra Converse / Ring fra H&M
God helg folkens! Føles veldig deilig med helg akkurat nå. Var skikkelig kjipt å starte på skolen etter streiken igjen, så jeg gledet meg til helgen fra det sekundet jeg hørte at streiken var over. Men nå skal kun på skolen på mandag før jeg drar til Oslo. Herlig! Er i veldig godt humør akkurat nå. Vet ikke hvorfor, men føler meg så glad, får bare lyst til å hoppe opp å danse, haha! Og så har jeg vært så flink til å ta outfitbilder i dag, synes jeg er blitt flinkere til det. Jeg er ikke lenger fornøyd med bilder tatt inne, må ta de ute, derfor må jeg som regel bestikke lillebror litt.

Hatt en fin dag?

-Hedda

Favoritter for tiden

Hunter Hayes - Wanted

Justin Bieber - Die In Your Arms

Justin Bieber - All Around The World

Lars Vaular ft. Sondre Lerche - Øynene Lukket

Fun ft. Janelle Monáe - We Are Young

Alexandra Joner ft. Madcon - Sunrise

One Direction - What Makes You Beautiful(acoustic/live)

Madcon ft. Timbuktu - Kjører På

Taylor Swift - Never Grow Up
Min spillelister på Spotify her, her og her

Hva er dine favoritter for tiden?

-Hedda

Nyter været

Ååh, så deilig det er med sol. I dag har jeg solt meg og allerede fått skille. Jeg bare elsker sola! Ble litt skygge i sted så jeg gikk inn for å å ta en pause. Måtte jo også få blogget litt for mine fine lesere. Men nå er sola kommet litt tilbake så tror jeg skal ut en liten tur til og sole meg litt mer. Må jo nyte det så lenge det varer, er jo ikke ofte det er så fint vær i Tromsø.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Mine favorittfilmer

Heey! Tenkte å lage et innlegg om mine favorittfilmer. Både nye og gamle. Blir på en måte en filmanbefaling. Here we go:

Crazy, Stupied, Love
Easy AI am Number Four

 
Charlie St. CloudMamma Mia


Twilight - Braking Dawn part 1


Hannah Monatan - The movie


Lady og Landstrykeren(begge)


Never Say NeverTror det var alle favorittfilmene mine. Er sikkert noen fler, men jeg kommer ikke på noen. De er ikke i noen spesiell rekkefølge. Kunne sikkert tatt med alle Twilightfilmene, men valgte bare en. Og muligens en del Harry Potterfilmer og, men er så lei alle sammen fordi jeg har sett de så mange ganger. Har heller ikke tatt med julefilmer for det er så mange.

Hva er din favorittfilm?

-Hedda 

SoooolI dag har det vært NYDELIG vær!! Sol og shortsvær. Derfor har jeg vært ute nesten hele dagen. Synes det er greit å ikke prioritere bloggen så høyt når det er så fint vær. I hvertfall når det er fint vær i Nord-Norge. Hadde det ikke vært for vinden hadde det vært ekstremt varmt her i dag. Tok først på meg bukse, men måtte gå hjem å skifte til shorts etterhvert, ble sykt varmt. Håper det bli like fint vær resten av uka.

Har du hatt fint vær i dag?

-Hedda 

Bikinien minFra Wonderland/Nelly.com kan kjøpes HER og HER

Har vært borte nesten hele dagen derfor har jeg ikke fått blogget før nå. Har vært fint vær i Tromsø i dag, så måtte jo være ute. Var ikke shorts-vær, men varmt nok. Filmen i går var foresten FANTASTISK!! Var altså en film fra en konsert + backstage. Jeg levde meg helt inn å kosnerten, haha! Vet ikke om alle som ikke er fan kommer til å like den, men jeg elsket den.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda


Kommer innlegg om favortittfilm, favoritting og favorittsanger for tiden i løpet av uken. Hvis det ikke blir for kleint kommer jeg til å lage en video om favorittingen mine. Yeah!!

Årets første bad

Hei på dere! I dag tok jeg årets første bad. Matilde og jeg hadde en avtale om å bade i kulpen 1. juni(vi har en elv i nærheten av der vi bor og det er en plass i den, der vi bruker å bade på sommeren). Vi måtte jo holde løftet, så vi badet. Og det var, ikke overaskende, kaldt!! Men det var ikke så kaldt som jeg hadde trodd. Vi var faktisk nedi med hele korppen fire fem ganger. Den siste var fordi vi måtte få et bilde der begge var helt nedi, ikke med hode, men med kroppen. Var en kald opplevelse, men det var artig og.


Tøffinga!!

Fikk One Direction Up All Night The Live Tour DVDen, bikinien og Topp i posten i dag, så jeg skal se DVDen i kveld. Og så tenker jeg at jeg legger ut bilder av bikinien i morgen.

Hva har du gjort i dag?

-Heddaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits