At the moment...

...steker jeg egg! Lager frokost til meg, lille-og storebror. Både jeg og lillebror ville ha noe annet enn brødskive til frokost så da ble det til at JEG stekte egg, er snart ferdig nå. Kjipt det at det er bare jeg som holder på for det er ikke akkurat eneklt å få hjelp av lillebror, og storebror har ikke stått enda! Men nå begynner det å bli klart til spisings så da snnakkes senere da! Hade!


Herlig!

Digg dag i byen

Heyhey! I dag har jeg som sagt vært i byen. Det var en stund siden sist jeg var, så da blir det liksom ekstra mye man vil kjøpe. Var sammen med Anna, Martine, Synne og Marit. Dro hovedsaklig for å kjøpe noen sandaler jeg på Bianco til halv pris, men kjøpt et par ting til, kommer bilder i morgen. Var utrolig koselig, og hadde det kjempeartig. 
Da jeg kom hjem spiste vi grillmat og etterpå dro jeg på baan sammen med Mia, Trym og Martin. Var bare ute en liten tur, regnet så vi ble litt våte og så var det ikke så mye å gjøre.


Bilde tatt for noen uker siden da det var fint vær

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Blogganbefaling!

Vet at jeg nesten nettopp skrev om bloggene jeg leste, men jeg utelatte en blogg, nemlig bloggen til mine søte venninner Marthe og Julie. De er på språkreise i USA/California, og blogger om det på bloggen http://walkinonsunshine.blogg.no/. De oppdaterer bra og legger ut bilder. Må si at jeg får bare enda mer lyst til å dra til USA når de forteller og legger ut bilder av/om hva de har opplevd. 


Marthe og Julie, bilde fra bloggen deres♥

Ta dere en tur innom bloggen, og bli fast leser!

Har du en blogg å anbefale?
 
Stikker til byen snart, så snakkes vi senere!

-Hedda 

Dugnad

God kveld! I dag sto jeg opp kvart over åtte! Fordi jeg skulle på dugnad for klassen, for å få penger til klassetur, på J.M. Hansen, de holder på å flytte til et nytt bygg, så hjalp med å bære. Var egentlig ganske så chill, siden det ligger like ved Jekta, dro vi dit for å spsie lunsj, og mot slutten fikk Silje, Trude og jeg penger av en ut av de der for å dra å kjøpe is og brus til alle sammen. Vi hadde for så vidt en kasse brus i kjøleskapet der fra før av, som Tobias kjøpte i går, for vi var på dugnad i går og. 
I dag var vi 12 stk, mens i går var vi bare 6 stk. Var egentlig veldig koselig å ikke være så mange, ble liksom ikke så mye støy.Har ingen planer for i morgen, eller skal vel lage sjokolademouse sammen med Mia. Har egentlig veldig lyst til å dra til byen, det er halv pris på Bianco på noen sandaler jeg har veldig lyst på. Og kanskje det blir en joggetur eller en tur på fjellet, for litt trening. Må jo holde på formen selv om det er sommerferie.

Såå, hva har du har gjort i dag?

 -Hedda

Blogger jeg leser

Ship oh hoy, moy! Er ikke mye å blogge om for tiden så jeg tenkte jeg skulle fortelle(og anbefale) dere om hvilke blogger jeg leser. Det er faktisk en del, og de fleste er på topplista. Here we go:

http://heddainusa.blogg.no/

Utrolig søt jente som det sitste året har blogget om utvekslingåret sitt i USA, men nå er hun kommet hjem. Jeg startet å lese bloggen hennes før hun reiste til USA, så hun skriver om mye annet også.

http://tcmn.blogg.no/ 


Hun er kjempepen og har veldig fin klesstil. Har lest bloggen hennes i sikkkert over et år nå, men i det siste synes jeg hun har blogget litt uinteresant. 

http://tuvaw.blogg.no/
Tuva virker/er som en utrolig sterk jente, hun gir meg veldig mye innspsiriasjon, til mange forskjellige ting. Hun er også kjempepen. 

http://fotballfrue.no/

Karoline er utrolig pen, og gir meg inspirasjon når det kommer til trening. Hun virker veldig kreativ og skriver om mye interesant på bloggen.

http://andreabadendyck.blogg.no/

Startet nesten nettopp å lese bloggen hennes, men det har vell ikke så mye å si. Andrea kler seg kjempefint og virker alltid så glad. Og så er hun såå pen.

http://idawisth.blogg.no/

Dette er en jente som tar sinnsykt fine, brae, innspirerende bilder. Hun har veldig kul/fin klesstil, og har alltid en(eller flere) kule ringer, smykker armbånd.

http://rachelnordtomme.blogg.no/

Rachel er utrolig pen. Hun gir meg stor inspirasjon når det kommer til trening, og så virker hun veldig sunn og frisk. Hun virker også som en jente som alltid har et smil på lur og alltid er glad.

http://karolineberget.blogg.no/

Har egentlig nettopp startet å lese bloggen hennes, men hun skriver mye bra og er pen jente som kler seg godt.

http://justindrewbieber.blogg.no/
En blogg om alt mulig om Justin Bieber, + historier og greier.

http://bibses.blogg.no/

Skriver om det samme som den over.

Jaa, det er bloggene jeg leser, de står ikke i noe rekkefølge etter best og dårligst, bare random. Ble litt forskjellig størrelse på bildene, men pytt pytt.

Hvilke blogger leser du?  Noen å anbefale?

-Hedda

Så mye fint, så lite penger - Luksusproblem!

Nå som det er sommer og fint vær(hehe) går man jo i shorts, bikini og andre sommerklær, men siden dette bare er en liten del av året har man ikke like mange sommerklær, som andre klær. I hvertfall ikke jeg. Jeg har faktisk uutrolig lite sommerklær, så nå vil jeg selvfølgelig bare ha masse, masse, masse klær, men jeg har ikke penger. Eller har penger, men prøver å spare. Her er noen klær jeg har sett på:


Gina Tricot

Gina Tricot

Gina Tricot

Gina Tricot

H&M

H&M


H&M

Det var bare noe av mange klær jeg liker fra forskjellige butikker, har funnet mye på Nelly.com, men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal legge ut bildene derfra, noen som vet?

Hva synes du om klærne? Noe du kunne teknt deg her? 
-Hedda

Du vet at det er sommer når...

...det er ni uker til neste gang du skal på skolen

...det er har vært vær til å gå i shorts i i Tromsø i over en uke

...du kan gå i shorts på skolen...du kan sole deg i bikini på hverandaen

...VG lista topp 20 går på TVen

...du kan bade i elva/sjøen ...du har fått bikiniskille

...det har kommet softis på ICA...du spiser vannmelon og jordbærBilder fra weheartit

Sol, sol og mer sol!

Ahh, er så deilig, akkurat nå ligger jeg og soler meg på verandaen i TROMSØ! Jeg visste ikke at det gikk ann å bli så varmt så langt Nord. Det er egentlig litt fot varmt skulle ønske vi hadde baseng i hagen som jeg bare kunne stupe uti akkurat nå, for jeg koker! Kan liksom ikke stupe i gresset heller da, tror ikke jeg blir kald av det, men jeg får nok litt vondt. Det har vært så her varmt siden onsdag forige uke, og det skal være sånn reesten av uken, tror jeg. 
I dag  har hele ungdomskolen vært på sykkeltur. Og vi i åttende hadde vannkrig. Det startet med litt vassing og sluttet med at (nesten)alle var klissvåte. Var for det meste bare deilig, siden det var/er så varmt.  


I will always love the sun♥
 
weheartit

Hvordan er været hos deg?

Nå skal jeg nyte solen videre!

-Hedda 

Et to, et to, en støvel og en sko!

Chill dag på skolen i dag, først så vi en dokumentarfilm, og de fleste tenker sikkert sånn; dokumentarfilm, åhh, så kjedelig! Men den var om Ailo Gaup, og den var faktisk spennende, så hadde vi gym og og avsluttet dagen med en tur. Matilde og jeg hadde tenkte å si: ''et to, et to, en støvel og en sko'' på hele turen, men det ble liitt slitsomt så vi ga opp. Men vi fikk gå innom butikken å kjøpe hva-det-nå-måtte-være på veien, så jeg kjøpte meg en is, og dagen ble plutselig mye bedre. Og treningen i dag var også chill. Og så må jeg bare nevne at vi vant kampen i går, mot TUIL, 1-0, og før den kampen var de uslåelig. Vi er de eneste som har vunnet over de! Føles deilig. 


Smil til verden, og verden smiler til deg! 

Hvordan er det på skolen din for tiden?

-Hedda

7. juni 2011

Hey! Jentene i klassen maser sånn på meg om at jeg må blogge, og jeg har jo lyst til det, men jeg orker ikke. Men jeg har en grunn for å blogge mer denne uken, for vi slipper å levere/framføre samfunsfagen på fredag om Nansen og Amundsen, på grunn av at vi har hatt så liten tid til å jobbe med det.
Og så har vi bare kamp i dag og trening i morgen, så er det vel ikke mer, må vel jogge en dag, men det går greit. Kommer sikkert til å være mye ban, det er vel mitt andre hjem snart, eller nei, er ikke der såå mye. Men det er jo meldt over 20 grader til helgen i Tromsø, så det blir digg. Pluss fri på mandag, så er det en uke med slapp skolen, og så *trommevirvel* SOMMERFERIE!


Siden jeg ikke har tatt noen bilder i det siste redigerte jeg bare sammen noen bilder fra noen tidligere sommere!

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Outfit til konfirmasjon 4.5.2011

I går var jeg i komfirmasjon til søsteren til Mia, Sara. Vi var bare på kaffe og kaker, men det var veldig koselig, og artig for de hadde fikset litt forskjellige leker. Vi spiste noen fantastisk gode kaker, herrefred, jeg elsker kaker og komfirmasjon. Men det er enda et år til det er min tur, ihh, gleder meg allerede. Jeg var sammen med hele familien, bortsett fra pappa, han var på guttetur. Matilde og Vilje var også der med familien sin, så vi avtalte å se film etter konfirmasjonen, hjemme hos meg. Vi skulle se Letters to Juliet, men det var en annen film i coveret Vilje tok med så da så vi The break up. Kjempebra film, men den er faktisk litt trist og da. Men her er outfiten fra konfirmasjonen:


Kjole Nelly.com   Sko Skoringen   Jakke H&M   


Og så noen få bilder fra konfirmasjonen:


Mia

Vilje

Matilde, meg og Vilje

Konfirmanten!

Så hva har du gjort i helga?
Når skal du konfirmere deg? Er du konfirmert?
Hva synes du om bildene?

-Hedda 

Summer here I come!

Hey yo! Husker ikke sist jeg blogget. Par-tre uker kanskje? Og jeg har ikke glemt at jeg lovet dere å bli bedre med bloggingen, men jeg har ikke hatt tid, eller tatt meg tid. Har hatt mye å gjøre på skolen, fremlegg, prøver, innleveringer osv. Men nå er det bare en innlevering/fremlegg i neste uke så er jeg ferdig!! Blir deilig med sommerferie, selv om jeg ikke skal noe spesielt i sommerferien, bortsett fra Norway Cup. Mens noen drar i bryllup i Italia, andre drar på språkreise til California i fire uker og noen drar til Miami, skal jeg til Lofoten. Jaja, sommeren blir fin uannsett hvor jeg er. Jeg skal nå en uke til syden til høsten, så da får jeg muligheten til å bli brun. Hva/hvor skal du i sommer?

-Heddaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits