Kommer ikke over det

Heey! Startet dagen i dag med en joggetur. Merket at det er en stund siden sist, men føltes utrolig deilig å ha gjennomført det. Og til frokost lagde lillebror og jeg amerikanske pannkaker. Fin måte å starte dagen på. Men blir bare skikkelig deprimert av å se alle på Facebook og alle bloggerne som skriver om Justin Bieber konserten. Tenk at jeg ikke var der?! Kommer aldri til å komme over det. Tror hjertet mitt gråter. Ellers har jeg ikke store planer for dagen. Føler meg ikke helt i form, er litt slapp. Har kanskje tenkt å bare slappe av med en film.Hva har du gjort så langt i dag?

-Hedda 

FruitloveJustin Bieber - Die In Your Arms(ny sang) LOVE!!

Har kost meg med litt vannmelon og annanas, mens jeg så på VGTV og hørt på Die In Your Arms. Vannmelon gir meg alltid sommerfølelse. Den er likson så frisk og sommerlig. Men jeg mistet litt av den følelsen da jeg så ut vinduet. Er meldt litt bedre vær fremover. Matilde og jeg har også gjort en avtale på at vi skal bade i kulpen 1. juni. Lurer på hvordan det kommer til å gå. Blir vel en kald opplevelse. Men det å bo i Tromsø er jo en kald opplevelse, så går nok bra.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Justin Bieber i Oslo

Hei! Her sitter jeg hjemme i Tromsø og ser på VGTV som har direktesending fra hotellet der Justin Bieber bor i Oslo. Er det nermeste jeg kommer den følelsen av å være der. Fikk ikke lov til å dra. Skal heller dra til Oslo i Juni i forbindelse med at mamma skal på en jobbreise for det kommer jobben til mamma å betale. Venninen min Julie er der sammen med en annen jeg kjenner og jeg er ekstremt sjalu, men jeg håper virkelig for deres skyld at de møter Justin. De fortjener det og jeg ønsker de lykke til. 

Han var ut på "verandraen" i sted. Jeg fangirlet bare av å se det på VGTV, haha..

-Hedda

Outfit 29.05.2012

Bukse og topp fra Bikbok / Cardigan fra Zara / Hals fra Vero Moda / Sko fra Converse

Heey! Så jo ikke bare litt trøtt ut der. Tok bildene sikkert en time etter jeg hadde stått opp, før jeg dro til Matilde. Der lagde vi amerikanske pannekaker, eggerøre og stekte bacon til froksost. Ellers lå vi bare sofaen og så på One Tree Hill og andre TV serier. Må bare slenge inn en kommentar om snøen vi har her i Tromsø. Det er snart Juni og det SNØR!! Skulle virkelig ønske jeg var i Oslo nå og stalket Justin Bieber, men fikk ikke lov til å dra. Er SYKT sjalu på alle som er der. Men man kan ikke alltid gjøre alt man vil..

Syns om outfiten?

-Hedda

Fin kveld

Hei der! Gjorde som jeg sa, bevegde meg ikke utenfor døra. Eller jeg var en tur ute i tøffler og tok bilder av snøen. Ellers har jeg ikke gjort mye. Har endelig bestilt bikini til sommeren, kan vise den når jeg får den. Og så har jeg sett filmen The Lucky One, med Zac Efron. Kjempebra film og Zac er jo bare såå kjekk. Har sett tre filmer med Zac Efron i på fem dager, haha!


Bevis på at det snør


En liten glede fra mamma

Hva har du gjort i dag?

God natt!!

Nydelig vær

Heey! Var nesten ikke hjemme i går, så var knapt med tid til blogging. Matilde og jeg var ute og gikk til vi var kliss våte i går. Vi hadde ingenting å gjøre så vi bestemte oss for å gå å leie film, men vi måtte gå et stykke. Kan vel si at vi angret etter et stykke, men vi fulførte. Jeg gikk i en tight svart bukse og fikk den nesten ikke av meg da vi kom hjem igjen. Men da vi kom hjem så vi New Years Eve og koste oss velfortjent.

Senere på dagen laget Mia og jeg muffins. Da de sto i ovnen var de stor og fine, men da vi tok dem ut sank de sammen og ble hule, haha. Men de smakte kjempegodt.
Verdens søteste hund, Poppi!!

Noen få bilder fra jentekvelden. De få som ville laste opp. I dag har jeg vært på trening, UTE!! Det snødde loddrett og var kaldt som bare det. Føler meg veldig sporty som trente i det været. Har ingen planer om å bevege meg utenfor døra i dag. Mens alle sør for Tromsø har sol og over 20 grader har vi snø og 1 grad. Jeg bare elsker å bo i Tromsø!!

Hatt en fin dag?

-Hedda 

Et lite innkjøp

Heey! Jeg fikk med meg et lite innkjøp fra byen i dag. Ut av alle de klærne jeg kjøpte kjøpte jeg bare en hals. Men jeg hadde en kjempekoselig bytur. Og i morgen skal jeg på jentekveld så det blir koselig. Men været er en skikkelig gledsdreper. Det bare regner og regner, tror regnet vasker bort deler av gleden min og. Nå må jeg jobbe med den andre gledesdreperen, samfunnsfag-innlevering, i streiken.


Hals fra Vero Moda, 129,-

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

#flautBukse fra Gina Tricot / Bluse og øredobber fra Bikbok / Sko fra Converse

Heisann! Var utrolig flaut å stå og ta bilder ute i dag. For til vanlig er det lillebror som gjør det, men han var ikke hjemme så måtte sette kameraet oppå grillen på selvutløser. Det var ikke det flaue, det flaue var alle som kjørte forbi og alle vidergåendeelvene som gikk på parkeringsplassen. Der sto jeg og poserte foran kameraet mens alle folkene sikkert tenkte hvor rar jeg var, haha! Det verste var at det nesten ikke ble noen brukbare bilder. Jaja, sånn er det å være blogger. Nå skal jeg snart dra til byen med Julie. Håper jeg ikke kommer tomhendt hjem, selv om tror jeg kommer til det, heh..

Hva skal du i dag?

-Hedda

Streeeik!!

Heey! Våknet til en herlig nyhet i morges, at det var streik. Vet ikke hvor lenge den varer, men håper på to uker. Haha! Men egentlig er bare streiken en gled oppi alt annet som skjer. For været er helt grusomt. Regner og er sju grader og så har jeg en samfunnsfag-innlevering jeg må levere uansett fordi den skal leveres på mail. Nei, nå må jeg slutte å være så negativ og tenke på det positive at det i hvert fall er streik. Skal bare nyte det. Blir jo som en ferie, hvis den varer en stund. Har du streik?

-Hedda

Bilder fra 17.maiENDELIG!! Vet ikke hva som er feil med blogg.no, men jeg har problemer med å laste opp bilder. Fikk endelig lastet opp bildene fra 17. mai. Bedre sent enn aldri. Tok faktisk ikke så mange bilder. I hvertfall ikke da jeg var i byen. Litt irriterende for det var mye artig å ta bilde av i borgertoget. Russetoget derimot, var en skuffelse.. Men jeg hadde en super 17.mai sammen med alle de fine jentene mine.

-Hedda

Outfit 22.05.12

Shorts fra Tiger of Sweden / T-Skjorte fra Bikbok / Strømpebukse fra husker ikke / Sko fra Converse / Klokke fra MangoFunker jo ikke å laste opp bilder, fikk lastet opp disse tre bildene, men så funket det ikke lenger. Sykt irriterende!! Ellers har jeg hatt en veldig fin dag. Fikk tre karakterer i dag på skolen og var kjempefornøyd med alle og været er bare fantastisk. Kunne sikkert vært litt varmere, men må jo ikke klage når det først er sol. Har foresten funnet overføringskabelen så bildene fra 17. mai kommer senere i dag eller i morgen.

Hva synes du om outfiten?

-Hedda 

Seier smaker alltid godt

Hei der! Overskriften sier det meste. I dag har jeg spillt kamp og vi vant. Og det smaker ekstra godt med seier når det er mot erkerivalene OG når man scorer. Blir bare glad av tanken. Og i dag har jeg i tillegg funnet en bikini som er klar til å bestilles og nesten bestill iPhone. Så dagene går fint for tiden. Den eneste gledesdreperen er skolen, de bare elsker å gi oss masse lekser på en og samme uke. Argh!! Men blir mest sannsynlig streik på torsdag, og skolen jeg går på er mest utsatt. Så kaanskje jeg får frii. OG, nå ble det mye oppramsing, men 11. juni skal jeg til Oslo!! Får ikke lov til å dra når Justin Bieber kommer, men skal med mamma da for å besøke de som ikke kunne komme i konfirmasjonen.
Hatt en fin dag?

-Hedda

Mye som skjer

Heey! Vet det blir lite blogging for tiden, men er veldig opptatt. På de siste åtte dagene har jeg vært i fem konfirmasjoner, med min egen. Og så skjer det veldig mye på skolen for tiden, spesielt til uken. Men nå er det ikke lenge igjen til det er sommerferie. Bare fem uker, og de siste ukene er alltid så chill. Finner fortsatt ikke overføringskabelen til kameraet så får ikke overført bildene fra 17. mai enda. Utolig irriterende, jeg er jo helt avhenging av den ledningen og så bestemmer den seg bare for å bli borte!!


Matilde sin konfirmasjon

-Hedda
 

Bilder fra konfirmasjonen

Fikk endelig lagt ut bildene. Hadde tenkt å legge dem ut tidligere, men glemte det litt bort. Unnskyld! Vet ikke når bildene fra 17. mai kommer, gratulerer med dagen i går foresten, for jeg finner ikke overføringskabel til kameraet. Men de kommer så fort jeg finner den.

-Hedda 

Travle dager

Heey! Har hatt noen travle dager i det siste, men bestemte meg bare for å ta meg meg tid til å blogge i dag. Konfirmajsonen var bare helt fantastisk!! Jeg er glad for at alt stresset med den er over, men kunne gjerne hatt en lignende dag igjen. Spiste alt for mye mat og kake, fikk mye fint(mest penger) og hygget meg bare. Rett og slett en koselig dag med familie og venner. Mamma hadde "leid" søskenbarnet mitt som fotograf så det ble tatt en del bilder. Men trur jeg venter med å vise dere dem til fredag. Siden jeg skal spise nå, så skal jeg på kamp til guttene i klassen og så drar jeg til Matilde. Skal sove der til i morgen for det skal arangeres russefrokost der, så Matilde inviterte meg med.
Snakkes!

Laang uke

Heey! Beklager mitt fravær, men har hatt en veldig travel uke. Har jo PRYO, så jeg har jobbet på Exolo pluss treninger og forberedelser til konfirmasjonen. På tirsdag dro jeg hjemmefra i ni-tiden og kom ikke hjem før i ni-tiden på kvelden. Sånn går dagene. Morgendagen blir enda travlere siden alle gjesten kommer og jeg skal jobbe, til frisøren, på generalprøve og ordnet klart i lokalet. Stress!! Og så er jo konfirmasjonen på lørdag så da blir i hvertfall null blogging, men på søndag skal jeg bare slappe av, så da skal dere få høre fra meg. Kommer til å fortelle mer om uka mi og.-Hedda

Skuffelser


Bukse og skjorte fra Gina Tricot / T-skjorte fra Bikbok / Sko fra Converse/Urban / Øredobber fra vet ikkeHar vært i byen i dag og handlet inn diverse ting til konfirmajsonen. Men jeg har i tillegg vært på jakt etter Someday. Den har jo endelig kommet til Norge. Så jeg måtte jo bare kjøpe den. Var på to Cubus butikker, to Vita butikker, en Esthetique og en Tonic butikk, men enten så var de fri eller så hadde de bare 30ml igjen. Jeg vil i hvertfall ha 50ml, skal jo vare en stund. Det var dagens første skuffelse. Den andre var at da jeg kom hjem fikk jeg vite at onkelen, tanten min og de to søskebarna mine på 4år og 2 måneder ikke kan komme i konfirmajsonen min. Utrolig kjipt ettersom at det var min mulighet til å møte de i år, pluss at jeg ikke har fått møtt mitt nye søskenbarn enda.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Bikini wants


1 HER 2 HERHER


Har ikke gjort mye i dag, så det er ikke mye å blogge om. Trur jeg skal på en  liten bytur i morgen for å handle inn litt ting til konfirmasjonen. Ellers har jeg hatt en koselig kveld. Har selvfølgelig sett på The Voice. Aleksander er helt klart min favoritt!!

Hvilken bikini likte du best?

-Hedda 

030512To bilder fra dagen. Har gjort relativt lite i dag. Da jeg kom hjem fra skolen var mamma hjemme så hun hadde vært verdens beste mamma og laget kyllingsalat. Det var veldig godt ettersom jeg var ganske så irritert på lærerne da jeg kom hjem, så jeg fikk en liten oppmuntring. Og så spilte vi en runde Bezzerwizzer. Det er er spørrespill som er veldig artig. Jeg vant selvfølgelig. Ellers i dag har jeg vært på et møte på skolen angående mobbing og klasseturen. Var jo nesten så det ikke ble noe klassetur, men nå er det blitt fikset. Så vi skal fortsatt til Sverige. Hvis jeg skal skrive noe mer nå kommer det bare til å være om min frustrasjon på gymlærerne våre, og skal jeg ikke plage mine blogglesere med det.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Flinke bloggern

Heey! Det den flinke bloggern her, som er så flink til å oppdatere leserne sine. Haha, uff, skammer med litt. Trur det er sånn at hver gang jeg sier at "jeg lover å bli flinkere" går alt i motsatt retning. Så skal slutte å si det. Får se om det funker. Kanskje det har en sånn omvendt-effekt, slik at jeg må si at jeg skal bli dårligere å blogge og så blir jeg bedre. Haha..


Blitt russ og greier

Men SKAL blir flinkere å blogge, lover, oops..

-Heddaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits