Mandagskos

Hei der! Hadde som sagt fri i dag. Så tidligere i dag dro jeg til byen for å snakke med sjefen på Exolo om når jeg skal jeg jobbe der i PRYO sammen med Mia. Da jeg kom hjem dro jeg på trening, som vanlig. Og etter trening ryddet jeg litt på rommet. Eller jeg ryddet bort og hev ting jeg ikke skal ha på rommet lenger. Skal nemlig ta ned en hylle jeg har på rommet så jeg må få ryddet ut av den. Da jeg var ferdig med det hadde mamma ordnet med jordbær, appelsin, eple og anner snacks. Så vi koste oss med det mens vi så på 71 grader Nord. Er bare mamma og jeg som er hjemme i kveld. Pappa og lillebror er og ser fotballkamp i Tinghuset(?) og storebror er russ i år så han er en eller plass og fester og så er det jo russedåp i kveld/natt. Hva har du gjort i dag da?

-Hedda

Fornøyd!

Heey! Føler jeg har fått mye ut av denne søndagen. Jobbet mye med konfirmasjonen, jobbet med et engelsk fremlegg og solgt over 100 lodd. Ganske stolt over meg selv. Spesielt siden hendene mine var helt nedfryst etter å ha solgt lodd. På slutten klarte jeg så vidt å gi pennen til folk som kjøpte. Skalv så sykt. Og så har jeg fri i morgen og på tirsdag. Så deilig med lang lang helg. Må en liten tur til byen for å møte sjefen på Exolo for å avtale når jeg skal jobbe der i PRYO uka. Har fått jobb der sammen med Mia. Takk pappa! Og i går var jeg på en koselig jentekveld hos Marthe med Matilde, Mia, Julie, Henriette og Silje. Vi koste oss med jordbær og smeltet sjokolade, potetegull og dipp, smågodt og kake. Mens vi så Crazy Stupied Love. Jeg bare elsker den filmen. Blir aldri lei. Er en ut av favorittene mine. Ryan Gosling er jo ikke fæl å se på akkuart.


Prøvelaging av mat til konfirmajsonen


Mamma har vært i Italia den siste uka og kom hjem med dette, heerrlighet!


Vil du kjøpe?


Fikk også denne fine neglelakken av mamma

Skal forresten ha et fremlegg om Cher Lloyd i engelsk og så har vi som kriterie å være kreativ. Lurte på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan gjøre. Kommer ikke på noe selv. 

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Taco fredag

Hei på dere! Hadde en koselig fredagskveld i går. Pappa ordnet til med taco og så kom søskenbarnet mitt fra Narvik på besøk, sammen med kjæresten. De overnattet her fra i går til i dag før de dro til syden i morrest. Heldig! Men i dag ble det avklart at jeg skal til Italia i sommer, wæææ!! Skal sammen med tante, onkel og Oda. Må kjøre rett fra Piteå til Harstad og derfra tar jeg fly til Oslo og så til Nice, i Frankrike, og så kjører vi til Italia. Så da kan jeg skryte av at jeg har vært i både Italia OG Franrike, hehe!

Tilbake til gårdagen. I løpet av de siste ukene har vi Mat og Helse jobbet med et reklame prosjekt. Og i går visste alle gruppene sine resultat. Klassen syntes min gruppe sin hadde best video. Så vi vant en ananas, som Mia og jeg koste oss med etter skolen. Etter at vi hadde vært på butikken og kost oss med is ute, mens vi nøt sola som vi har hatt i over to uker, helt til det ble regn i dag..

 


Skulle egentlig solgt lodd nå, men har i stedet jobbet med konfirmasjon.

-Hedda 

Strange facts

Heey! Her er noen "strange facts" om meg. Litt artigere enn bare vanlige ting om meg, vet ikke om alle er så strange, men noen er det. Here we go:

1. Liker ikke folk som maser mye

2. Skjærer alltid av den øverste skiven på osten

3. Kan være veldig kresen

4. ELSKER sjokolade!!


 

5. Ser veldig lite på TV

6. Planlegger alltid antrekken mine kvelden før i hverdagene

7. Liker å ha det ryddig rundt meg

8. Har aldri hatt en kjæreste, har Justin Bieber og One Direction

9. Elsker å shoppe, men har aldri penger

10. Liker å se for meg/designe antrekk/rom i hodet mitt, haha..

11. Jeg er alltid veldig morgengretten, skal veldig lite til før jeg blir sur på morgen 
Visste du noe fra før av?

-Hedda

Uten nett og greier..

Heeeey! Beklager for dårlig blogging, men mistet nettet på torsdag og fikk det ikke tilbake før i går. Men var vedlig opptatt i går med å øve til prøve og selge lodd. Egentlig veldig kjipt at jeg mistet nettet på torsag for jeg var kommet inn i en bra periode med å ta outfitbilder. Det som var bra var at jeg fikk kjøpt meg en bok, Dødslekene, og har lest utrolig mye, er nesten ferdig, haha.. Matilde, som har lest alle bøkene, sa at jeg burde lese bøkene før jeg ser filmen, altså The Hunger Games, for da forstår jeg mye mer. Ellers har jeg handlet inn litt ting til konfirmajon og fått planlagt litt mer. Er bare litt over to uker igjen, wæææ!! Og så har jeg PRYO om to uker, så jeg må finne meg en jobb til det. Forslag? Kjenner jeg blir litt stresset.
Hva har du gjort de siste dagene?

-Hedda

Dagens antrekk
Jakke fra Jeane Blush/Nelly.com / Genser fra Flattop/Urban / Bukse fra Gina Tricot / Sko fra Converse / Ringer fra Glitter og H&M


Er en stund siden sist jeg hadde outfit og siden jdet var så godt vær i dag måtte jeg jo ta outfit bilder. Skulle egentlig poste outfiten tidligere i dag, men da funket det ikke å logge inn på blogg.no og så har jeg vært på konfirmajsons undervisning. Begynner å bli litt lei av alle problemene med blogg.no. Samtidig som jeg ikke får blogget får jeg jo ikke lest andre blogger heller, kjipt. Men nå skal jeg kose meg med lit graut, nam nam.

Tycks?

-Hedda

Some tea

Da har jeg nettopp kost meg med en kopp te i Starbucks koppen min. I dag klokken tolv var jeg ferdig med tre av fire tentamener. Har den jeg liker best til slutt. Nemlig bokmål. Man trenger ikke å regne eller slå opp i ordbok. Er bare å skrive en fortelling. Og det liker jeg. Synes det er artig å skrive fortelling. Så det er ingenting å grue seg til. Akkurat nå holder jeg på med litt planlegging til konfirmasjonen. Planlegger litt leker og sånne ting. Er ikke lenge igjen nå, hoho!

-Hedda

Solkinnsdag

Hei! I dag har jeg vært på skitur. Yey!! Var på et fjell kalt Fagerfjellet sammen med mamma, pappa og noen venner av oss. Været var helt nydelig, sol og hele pakka. Og så var det fantastisk å kjøre ned. Så nå trur jeg at jeg skal slappe av resten av dagen og jobbe med et spanskfremlegg jeg skal ha på torsdag. Gruer meg. Har aldri hatt et ordentlig fremlegg i spansk. Men hvis jeg øver går det nok bra. 
Hva har du gjort i dag da?

-Hedda


 

Wants


Genser HER   Topp HER   Bluse HER   Jumpsuit HER

Tycks?

-Hedda 

Friday night

Heey! Har ikke gjort mye ut av dagen min. Spist reker med familien mens vi så på The Voice. Jo, og så har jeg tegnet bart på meg selv og tatt bilder. Sånn går mine fredager. Skal være sosial i morgen. Har planer om å finne på noe med Matilde og så skal jeg på revy på kvelden. Så det blir koselig. 


Kler jeg bart?


Hva har du brukt fredagen din til?

-Hedda

13.04.2012

Hei på dere der! Ja, da var det helg!! Deilig det. Synes denne uka har gått utrolig fort, sikkert fordi jeg har hatt to tentamer. Og nå er det bare en måned til jeg skal konfirmere meg. SYKT!! Føler at det nettopp var jul. Fikk innvitasjonene mine i går. Alle lager innvitasjonene sine selv, mens jeg bare lager og bestiller på nett. Simple, but effective! Gleder meg veldig til jeg skal konfirmere meg og til å gå i bundad. Jeg har nemlig arvet bunaden min fra farmor, som hun har laget selv. 

God helg!!

Da var det unnagjort

Heey! Ble ingen blogging i går for jeg måtte øve til mattetentamen, som jeg hadde i dag. Så deilig å være ferdig med den. Hadde også engelsk i går, men ingen ting er like fælt som mattetentamen. Trur det gikk sånn helt ok, men vil ikke håpe for mye. Men nå er det jo ikke lenge til sommerferien. Føler alltd at det ikke er lenge i igjen til det er sommer når man er ferdig med tentamen. Og nå har jeg bare norsk og nynorsk igjen i neste uke. Wohoo!!
Har du hatt tentamen?

-Hedda

Weheartit
Om meg

Hei på dere! Tenkte å fortelle litt kort om meg. Jeg er en jente på 15år fra Tromsø. På fritiden min spiller jeg mye fotball. Noe jeg elsker!! Jeg interesserer meg også for mote og foto. Her på bloggen kan du lese om min hverdag, mote og foto. Jeg er også en Belieber og Directioner, så ikke bli overakset om det plutselig kommer et innlegg om dem. Jeg blogger fordi jeg synes det er artig og ville blitt veldig glad om du ville legge igjen en kommentar, eller to.


 

Nyter påsken

Skulle egentlig poste det for noen dager siden, men bildene ville ikke laste opp!!

Heey! Beklager for dårlig blogging. Jeg bare utsetter det hele tiden. Selv om jeg har ekstremt lite å gjøre for tiden. Nyter bare påskeferien. Men skal bli flinkere å blogge fremover. Vi har foresten fått oss hund for påsken. Passer nemlig Mia og hennes familie hund, Stella. Koselig det. Jeg har jo alltid ønsket meg hund. Så nå har jeg fått det, for noen dager. Har tatt en del bilder i løpet av ferien, så her kommer et bildedryss.Jeg har foresten også malt rommet mitt, eller pappa har..
Fine bissevovvenI dag(søndag) har jeg vært på en 5 timers lang skitur. Gikk over to fjell. Var greit i starten, men ble litt lei etterhvert. Så i morgen skal jeg chille hjemme, som jeg har gjort hele påsken, og øve til mattetentamen. Men nå skal jeg se Glee og kose meg med påskegger mitt. Kos dere i kveld!!

Minner

Heey! Dere vet når man hører en sang på radioen som kanskje er litt gammel og med en gang du hører den dukker et minne opp. Jeg tenkte skrive litt om noen sanger som jeg har minner fra eller som minner meg om en spesiel periode eller ferie. 


Peaches - Rosa helikopter 

Den minner meg vel om hele barndommen min. Hadde hele cden, og spilte den HELE tiden. Husker spesielt at jeg og søskenbarnet mitt hørte mye på den sammen.

 
Chris Brown - Forever


Kardinal Offishall Feat. Akon and Sean Paul - Dangerous

De sangene over minner meg om sommeren 2008. Forever minner meg mest om da jeg var i Portugal, mens Dangerous minner meg om generelt hele sommeren. 


Owl City - Fireflies

Hørte vel mye på Fireflies i januar-mars i 2010, men jeg husker jeg var i en bursdag i februar(trur jeg) da alle jentene sto i ring og sang sammen på Fireflies, haha!


Travis McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire


Shakira - Waka Waka

De sangene er vel de sangene alle hørte på sommmeren 2010. Spesielt Waka Waka siden det var VM sangen. Jeg hørte i hvertfall VELDIG mye på de. Husker også at jeg var i en bursdag den høsten der vi danset mye til Waka Waka. Og hver gang jeg hører Billionaire tenker jeg på sommeren 2010. Mange gode minner.


Fin..


D'sound - We Live We Love

Dette var Norwau Cup sangen i 2010. Så den minner meg selvfølgelig om Norway Cup 2010. Var første året vi var der og vi hadde det bare artig. 


 

Britney Spears - Till The World Ends

Jeg liker å kalle den NM sangen. Husker at Mia og jeg sto og hoppet opp og ned til denne sangen mens vi heiet på Petter Northug under NM, som var rett oppfor huset mitt, i fjor. LidoLido - Different

LidoLido var en utav artistene som framførte på Norway Cup konserten i fjor så denne sangen minner meg om Norway Cup 2011.


Justin Bieber - Mistletoe

Minner meg selvfølgelig om jula i fjor. Den sangen gikk på repeat heeele jula. Men det er vel ikke rart? 

Train - Drive By

Mia, Julie og jeg kaller denne sangen "Målselv-sangen". Vi bestemte oss jo for at vi skulle høre mye på den da vi var i Målselv, med laget, sånn at det ble "Målselv-sangen". Funket bra det.
One Direction - More Than This

Jeg klarte jo å smitte søskenbarnet mitt med One Direction Infection mens vi var i Levi i vinterferien. Så vi hørte utrolig mye på More Than This mens vi var der. Så den minner meg om årets vinterferie.Kunne sikkert lagt til mange flere sanger, men dette var de sangene jeg kom på først. Ble ganske mange uanett.

Har du noen sanger som bringer frem minner?

-Hedda 

Nytt design

Heey! Nå har jeg fikset et nytt design. Var utrolig lei det forrige. Ordnet bare en ny header i farta og da. Bare en jeg kan ha for tiden. Alt med designet er ikke ordnet, siden jeg bare finner gratis design på nettet og kopierer linker, men skal fikse det så snart som mulig. Men skal dra til Matilde nå, så snkkast vi kanksje senere, eller i morgen.
Hva synes du om designet?

-Hedda

Påskesoool

Heey! I dag, som alle andre dager i ferien, er det sooool!! Er ikke bare de i sør som har sol. Det eneste som er kjipt er at vi kan ikke gå i shorts, for mens de har 22 grader har vi -2 grader. I dag har jeg ikke gjort mye, bare sittet på verandraen og lest mag, hørt på musikk, tatt bilder og spist sjokolade. Er så kjedelig når alle drar bort i påskeferien mens jeg er hjemme. Jeg finner vel på noe. Forslag?


Hva har du gjort i dag?

-Hedda her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits