My week and day

Hei dere! Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om uka mi. Jeg hadde jo turnering forige helg. Og gjette hva?Vi kom på andreplass! Utrolig stolt over laget mitt. På mandag hadde Marthe bursdag så Marthe, Mia, Julie og jeg dro på Pastafabrikken og 'feiret' litt. Vi hadde det veldig artig og koselig. Onsdag og torsdag var det KUPP. Det vil si at vi var på besøk på videregåendeskoler. Jeg var på Media og Kommunikasjon. Vi tok bilder, redigerte de og satt de sammen i et slideshow. Kanksje jeg viser dere mitt, kaanskje..
I dag har jeg som sagt vært i byen. Har til sammen gavekort på Bikbok på over 600 kr, men fant selvfølgelig ikke noe spesielt. Kjøpte kun ting til mamma, haha! Da vi kom hjem kjøpte vi inn potetgull, dip og sjokolade og så så Marit, Matilde og jeg Easy A hos meg. Elsker den filmen!
Justin Bieber -  Boyfriend ELSKER DEN!!

Vi har hatt sol her i Tromsø i dag. Den gir meg utrolig vårfølelse. Kan ikke vente med å lege bort vinterjakker og tykke ullgensre. Blir herlig!!

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

I'm back!!

Heey! Nå er jeg tilbake i blogginga. Vært deilig med en ukes fri ettersom at jeg har hatt en liitt travel uke. Men den har vært innholdsrik. Typisk at den uka jeg bestemmer meg for å ikke blogge skjer det faktisk noe. Jaja, nå har jeg i hvertfall PÅSKEFERIE!! Så herlig! Skal være hjemme heele ferien, men blir vel bra det og. Har gledet meg til påskeferien leenge. Så det var deilig å endelig få fri. Tenkte å heller ta et oppramsings innlegg om hva jeg har gjort i løpet av uka i morgen, men kommer litt ut på dagen for jeg skal til byen.
Kos dere i påskeferien!

-Hedda

Tar en pause

Heey! Jeg tar en liten pause fra bloggingen. Er blitt litt lei for tiden og er ikke vits at jeg bare blogger noen få ganger i uka. Kan heller bare ta en liten pause. Vet ikke hvor lenge den blir. Men tror ikke at den blir på lenger enn en uke. Siden vi får påskeferie og jeg skal være hjemme hele uka får jeg mye tid til blogging. Men jeg tar en pause i uka som kommer i hvertfall.
Som dere ser har jeg fikset meg en header, kanskje jeg bruker denne uka på ordne et nytt design og. 

-Hedda

Ønskeliste fra Nelly.com


1 HER 2 HER 3 HER


1 HER 2 HER 3 HER


1 HER 2 HER 3 HER


1 HER 2 HER 3 HER

Jeg begynner å få mer lyst på litt mer vårlige klær. Gleder meg veldig til våren nå. Blir herlig å kunne gå i converse, lette jakker og ikke fryse hver gang du går utfor døra. Er heldigvis ikke lenge til det blir ordentlig vår her i Tromsø.

Tycks?

-Hedda

Skidag

I dag hadde vi skidag på skolen. Vi gikk på ski et lite stykke, stoppet spiste, frøys, slo hjul, rullet litt i bakken, frøys litt mer og så dro vi hjem. Kort oppsumert. Hadde det veldig gøy, selv om det muligens var litt slitsomt å gå på ski. Men av og til er det greit å gå litt fortere til sånn at man får hvile litt mer. Tok selvføleglig ikke med kameraet, men kan ikke akkurat dra det med meg over alt jeg drar. Ikke det at jeg gjør det ellers.


Random

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Dyreparken

Hei der! Lørdagen gikk i et sett. Kjørte fra den ene plassen til den andre. Og fikk så vidt tid til å ta outfitbilder. Men bursdagen ble kjempebra. Ble litt artigere når alle hadde kledt seg ut som et dyr eller insekt. Koste meg kjempemye med jentene og fikk mange fine gaver. Kan helle vise dere litt bilder. Man ser at sminken min forsvant gradvis utover i bursdagen da, haha!
Fridas kule øyenskygge

Det var min bursdag i bilder. Hadde egntlig tenkt å poste dette innlegget i går, men fikk ikke tid. Nå har jeg invitsjon å lage.

Hva gjorde du i helga?

-Hedda 

Hjemmedag i kjempeslag

Heey! Hadde planer om å blogge myye mer i dag. Men enkelte ting tok mer tid enn jeg trudde. Som for eksempel å rydde rommet og i klesskapet mitt. Men ble ferdig etterhvert. Har gjort mye annet i dag, vasket badet og gangen, laget muffins, vært på dugnad, handlet og laget middag. Jeg skal jo feire bursdagen min i morgen, med dyretema, hahaha! Jeg skal vel egentlig kle meg ut som katt, men sliter med å finne ut hva jeg skal ha på meg. Skulle kjøpe kattøerer og hale i dag, men fant det ingen steder. Og så har jeg konfirmasjonundervisning i seks timer i morgen. Får se hvordan det går. Kommer til å legge ut outfitbilder på søndag, såå..


Har laget oreomuffinsHva har du gjort i dag?

-Hedda

Sophia Grace and Roise

Okei, alle har vel hørt om Sophia Grace og Roise. Jentene som ble kjent etter at de la ut en video av at de sang Super Bass av Nicki Mianj og nå elsker alel de. Har sett på noen videoer av dem som der bare MÅ se. De er bare helt geniale! Sophia Grace er jo bare helt, har egentlig ikke ord. Bare se disse to videoene:


Starten.. HERRGUD!! Ler meg i hjel!Hahahahah..

-Hedda 

Mirror on the wall

Heey! Nå har jeg helg! Har hjemmedag i morgen og ingeting er jo mer chill enn det. Så jeg sier at jeg har helg. I dag har jeg hatt en helt vanlig torsdag. Kom hjem fra trening for ikke så alt for lenge siden. Gikk rett i dusjen før jeg hoppet i HELTen min. Da jeg kom ned etter å ha dusjet hadde lillebror laget kakao med krem på til meg. Heldige meg. Var såå godt. I dag har jeg vært flink å tatt outfit bilder. Er en stund siden sist.
Bukse fra Bikbok / T-sjorte fra Cubus / Jakke fra Jeane Blush/Nelly.com


Lil Wayne - Mirror ft. Bruno Mars

Hvordan har din dag vært?

-Hedda 

Vinterferien min


One Direction - More Than This 

Litt diverse bilder fra vinterferien. Sangen over kommer alltid til å minne meg om vinterferie 2012. Ettersom at Oda og jeg hørte på den hele tiden. I starten av vinterferien flirte Oda av at jeg stalket Justin Bieber og One Direction så mye. På slutten av ferien deromot stalket hun One Direction nesten like mye om meg, haha! Jeg har visst en påvirkningskraft.

Hva synes du om bildene?

-Hedda 

Bursdagen min i bilder


Å starte dagen med amerikanske pannekaker slår aldri feil!


Da jeg kom på skolen fikk jeg dette av Mia, utrolig koselig!


Det ble selvfølgelig sushi til middag

Tidenes dessert!
Har virkelig hatt en super dag! Gaven fra mamma og pappa var en veske og solbriller fra modekunge.se og så fikk jeg tørrshampo, gavkort på Bikbok og sjokolade fra lille- og storebor. Har virkelig kost meg i dag. Skal feire med jentene til helga. Skal feire md et eller annet tema, for morre skyld. Nå skal jeg avslutte en super dag med Hawaii five o.

-Hedda

Joda, jeg lever fortsatt

Heey! Jeg er i live. Bestemte meg for siden jeg hadde ferie og var på freie skulle jeg også ta ferie fra bloggen. Beklager for at jeg i informerte dere om det. Men jeg har hatt en kjemebra uke. Har kost med herlige folk og stått på slalåm. Vi hadde sol de første dagene, men de tre siste blåste det noe sykt. Så da heisen på halve fjellet stengt så det ble ferre kjøremuligheter. Noe som var veldig kjedelig, for vi kjørte nesten bare de samme plassene. Kom hjem i går, og trur jeg holder på å bli litt forkjølt. Har hatt vondt i halsen de siste dagen og hoster litt. Passer i helt for meg det, kunne det ikke kommet for en måned siden? Jaja, går vel bra.  

Jeg har foresten bursdag i morgen!! Blir 15 år! Rart jeg ikke har skrevet om det hver dag på bloggen den siste måneden. Jeg er en person som liker å minne folk på om at jeg har bursdag, haha!
 Dere må foresten se denne videoen. Han som er i videoen ville blitt veldig glad om dere gjorde det. Den er filmet i Levi. Even, han i videoen, skulle vide sine ''skills" når det kom til å hoppe. Her ser dere resultatet.

Bildene fra uka kommer muligens i morgen eller på tirsdag. Kommer sikkert til å skrive mer uka også.

Hvordan har uka di vært?

-Hedda 

LEVI!!

Heey! Nå har jeg tatt meg tid til å blogge. Kom fram i halv fem, fem tiden. Men slet med nettet i starten, men nå er det på plass. Leiligheten vi bor i er utrolig fin, kommer sikkert til å ta noen bilder av den som dere kan får se. I dag har vi ikke gjort mye. Bare chillet, spist pizza og sett oss litt om, selv om jeg har vært her to ganger før. Men nå skal vi se film og kose oss. Tror vi skal se Karate Kid. Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Cher Lloyd

Heey! Følte veldig for å dele denne nydelige sangen med dere. Fant den i dag, og er helt hekta. Anbelfaler dere virkelig å høre den. Sangen altså da Beautiful People av Cher Lloyd og Carolina Liar. Den er helt nydelig. Begynner å like Cher Lloyd mer og mer. Hun er en utrolig kul jente. Er blitt hekta på noen andre sanger av henne og, men jeg bare elsket denne.Cher Lloyd ft. Carolina Liar - Beautiful People

Hva synes du om sangen og Cher Lloyd?

-Hedda 

030312

Hei der! I dag har jeg vært i byen. Var først på kafé sammen med mamma, pappa, Matilde og moren hennes. Så dro jeg sammen med familien for å se på lillebror, han hadde en konsert sammen med mange andre unger. Og så måtte jeg gjøre noen små nødvendighets-innkjøp. Lillebror har foresten bursdag i dag, han blir 11år, så det skal feires senere og så kommer søskenbarnet mitt så jeg ikke hvordan blogging blir utover kvelden. Men har akkurat fått vite at det er nett der vi skal bo, så da blir det bloggings i løpet av uka og. Yeah!
 Nicki Minaj - Starships

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Så herlig!

Heey! Nå har jeg endelig vinterferie! Er så deilig. Skal bare chille resten av kvelden og bare nyte det å ha ferie. Drar til Levi på søndag. Skal tilbringe hele ferien der. Vet ikke om det er nett der vi skal bo, men håper det. Skal i hvertfall ta med meg maccen. Kameraet blir i hvertfall med. Kommer nok ikke til å ta bilder i bakken, men etterpå. Søskenbarnet mitt Oda skal være, så kommer sikkert til å ta noen artige bilder sammen. Så hvis jeg ikke får blogget i løpet av uken så får dere i hvertfall noen brae bilder etterpå.
Bukse fra Gina Tricot / Topp fra Barcelona / Jakke fra Jeane Blush/Nelly.com

Nå skal jeg kose meg med reker og The Voice. Digg med ferie!

Tycks om outfiten?

-Hedda

Nesten vinterferie

Ahh, nå har jeg bare en chill skoledag igjen før det er vinterferie. Har nettopp vært i dusjen etter en tung trening. Vi jogget heldigvis ikke på grunn av været, men vi var i en gymsal og spillte fotball med fire mål og så avsluttet vi med doggis. Føler egentlig at jeg har vinterferie allerede for fredager er så chill på skolen. Og etter skolen skal jeg til Marit med "syklubben" min og se Pretty Little Liars. Herlighet!


Følelsen av å ha vinterferie minsket ikke akkurat av denne herlige middagen

Når har du vinterferie?Har du hatt?

-Hedda

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN BIEBER!

Heey! I dag har Justin Bieber bursdag!! Han er endelig 18!! Gratulere med dagen verdens herligste gutt! Jeg husker forsatt første gang jeg hørte han. En vennine av meg sendte meg en link til One Time og etter å ha sett halve videoen skrev jeg tilbake til henn: "OMG!! Han e såå søt! Æ elske han!!" Haha, skal ikke si at jeg har vært en Belieber siden. Men har likt han. Og nå er jeg helt betatt. Har hatt Bieber fever i litt under et år kanksje, og er fortsatt ikke frisk, haha.


HOT!


Jeg falt pladask!


Gratulerer med dagen Justin Bieber!!

-Hedda her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits