NÅ ER JEG SÅ UTROLIG IRRITERT!!!

Heei! Fatter ikke at jeg gidder å blogge, for jeg er så dårlig til å oppdatere, men jeg gir ikke opp. Det er egentlig ikke det overskriften handler om, men det at mobilen min klikka tidligere i dag, jeg fikk den ikke på, så jeg prøvde å ta ut batteriet, simkortet og minnekortet, meen selvfølgelig var den bare fri for strøm, heh. Så da jeg endlig fikk den på var alt borte på den bortsett fra bildene. Meldingen, kontaktene, nedlastningene osv. Og nå skjønner jeg ikke hvordan jeg skal lage meg ny bruker til "Marked", eller jeg har laget det og skal gå inn på det kommer det bare opp sånne betingelser, og sånt. Sååå, jeg lurer på det er noen som kan hjelpe meg?
Okei, nå kjeder jeg dere, beklager.

I dag på treningen trente vi sammen med guttene i klassen, eller vi spillte vel for det meste mot de, det var utrolig artig, håper vi skal gjøre det flere ganger. I morgen skal vi foresten på kino med hele laget og se Amors baller, gleder meg syykt, ikke bare til å se filmen, men også til det å være med laget. Og til helgen er det turnering, blir veldig artig, en stund siden sist vi har spillt kamper, bortset fra treningskampen vi hadde mot Fløya for ca. to uker siden, tror jeg.


Old picthure!

Hva har dere gjort den siste tiden da?

-Hedda

JEG HAR MØTT PETTER NORTHUG!!!

Haalo! Denne helga har bare vært SUPER!! I går var vi på NM på skolen, og der fikk gjøre sånn sett det vi ville, så lenge vi registrerte oss før gikk hjem på slutten. Og Julie og jeg var jo mest opptatt av å få bilde  og autograf av Petter Northug, haha! Først sto vi utenfor hallen og ventet på at han skulle komme ut derfra, og vi fikk ikke sett sprintfinalen helt ordentlig fordi vi ventet på han en plass man kunne få autograf. Men det var verdt det, for vi fikk autrograf hos han da, og noen veldig brae bilder.  


Trude

Miriam og Silje

Petter Northug♥Pølsa

På kvelden feiret jeg som sagt bursdagen min, der temaet var karneval, så alle hadde kledd seg ut, jeg var en blomst. Hadde en utrolig koselig og artig kveld, fikk utrolig mange fine gaver, ♥TUSEN TAKK JENTER♥


Frida

Marthe, Matilde, Julie, Frida, Miriam og Mia

Mia, Marit, Henriette, Silje, Trude, Vilje, Marthe og MatildeHenriette, Julie, Miriam, Trude, meg, Mia, Vilje, Silje, Marthe, Frida og Marit


Og så var det dagen i dag, det var vært den helt klart beste, på grunn av EN ting. Først da Frida og jeg kom opp til stadioen så vi tremila sammen med de andre jentene, men da femmila startet ble folk kalde og sultne, så vi gikk opp i hallen, og var litt overalt. Helt til Mia, Henriette, Marit, Miriam og jeg gikk for å se slutten av femmila, som Northug vant. Og etter det ble Marit, Henriette og jeg enig om å ikke dra hjem før vi hadde fått tatt bilde sammen med Northug. Så da sto vi og ventet med hallen på at han skulle komme. Så da han endelig kom gik han mellom smøre"bodene", og der fikk ikke vi lov til å gå, men siden Stindheim(klubben han går for) hadde plass nesten helt yterst på den ene siden sprang vi dit og prøvde å rope på han, men enten så hørte han ikke eller så brydde han seg ikke. Men så gikk til andre siden, og da sparng vi dit og møtte han, og FIKK TATT BILDE SAMMEN MED HAN!!! Han hadde det visst travellt å det ble bare litt kjapt noen bilder, før han gikk, men herrgud!
Marit Bjørgen

Therese JohaugHaha, Mia ville være på et bilde med Marit Bjørgen

Therese og Mia

Therese og Marit

Aleksander Os♥Petter Northug♥

Ble visst flest bilder fra i dag, og ikke så mage fra bursdagen, meen sånn får det bare være, jeg har i hvertfall hatt en SUPER helg. I kveld skal jeg i bursdag til Marthe, blir kooos! Marthe har foresten bursdag i dag, GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN SNUPPA MI! JEG HÅPER DU FÅR EN SUPERFANTASTISK DAG, JEG ER SUPERDUPER GLAD I DEG!


Søtaa♥

Jaa, dette ble et litt rotete innlegg, men dere må jo få vite hva jeg holder på med når jeg ikke blogger, er ikke det hele poenget med en blogg?

Hvordan har din helg vært så langt?

-Hedda

Always look at the bright side on the life

Heei! Nå er det en stund siden sist, men jeg er en så dårlig blogger at jeg kun blogger når jeg har noe å fortelle. Og nå har jeg noe jeg noe å fortelle, derfor blogger jeg. I dag har/er det snøstorm, og veien hjem fra skolen var alt annet enn fin, men man må jo alltid se på den lyse siden av livet, så da tenkte jeg at jeg var heldig som hadde så kort vei hjem, haha! Snøen blåste overalt, og man så ingenting, var litt ekkelt da, og ikke se noe. Men jeg fant i hvertfall ut hvor god jakken og uggsene min er, frøs ikke noe bortsett på bena. Buksen min, som er svart var nesten sånn hvit/grå da jeg kom hjem, og kliss våt! Så nå har jeg bare sittet foran TVen og macen resten av dagen, uff! Vi skulle egentlig ha flaskeinnsamling i dag, men den ble avlyst på grunn av været. Men sånn egentlig egentlig har vi jo trening på onsdagene, men hallen er opptatt på grunn NM, gjør meg ingenting det, for jeg gleder meg noe sinnsykt til NM. Okei, kom litt ut av tema nå, men nå skal jeg heller vise dere noen bilder, som kanskje sier liitt om været her i Tromsø.Uggsene mine tåler egentlig ikke så mye vann, de får sånne rare hvite streker/flekker. Og i dag har jeg ikke bare gått fra(og til selvfølgelig)skolen med de, men vi jeg har også spillt snørugby. Vi hadde det i gymmen, og selvfølgelig ble de kjempevåte. Men får håpe det går bra.
Skal få prøvd å ta bilde av innkjøpene mine fra lørdag i dag, men vet ikke om jeg gidder, haha! Har nå ikke noe bedre å gjøre så da burde jeg det, for bloggen.

Hvordan har været vært hos deg i dag? Har du hatt snøstorm?

-Hedda

Litt besøk og sånt

Hei! Akkurat nå har vi besøk, så egentlig burde jeg ikke sitte på macen og være usosial, men alle ungene er gutter og når jeg bare har to brødre blir det litt kjedelig. Men kanskje jeg skal hive meg med å spille Xbox. Jaja, vi får se hvordan det går, i dag har jeg i hvertfall vært i byen sammen med mamma. Skulle hovedsaklig bytte en genser jeg fikk i bursdagsgave og se om jeg fant meg noe på Bikbok, for jeg har to gavekort der på til sammen 400kr. Jeg byttet genseren i en helt enkel svart bukse. Men så er det jo sånn at når du ikke har penger finner du maasse du vil ha, mens når du har penger finder du ingenting. Utrolig irriterende, meen så fant jeg selvfølgelig et høytlivsskjørt på H&M, som jeg kjøpte, eller fikk det hos mamma. Det var uutrolig søtt, med røde, små, søte blomster på. Har tenkt å ha det på meg i bursdagen min, som jeg skal feire neste fredag. Skal ha karnevalsbursdag, så jeg har vært litt frem og tilbake på hva jeg skal kle meg ut som, fra prinsesse til fe, men nå tror jeg det blir blomster, haha! Dere skal få se bilder av den outfiten når den tid kommer. 


Oh yeah!

Troor det kommer bilder av innkjøpene i morgen, har ikke planer om å ta noen bilder i kveld, har jo besøk.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

03 - Your idea of the perfect first date

Jeg tror den perfekte første daten i et forhold vil alltid bety noe, så den må jo nesten være perfekt, eller ikke? Jeg vet ikke om dette ville vært den perfekte første daten, men det ville vært den perfekte daten. Den ville i så fall vært på starnden, kanksje med solnedgang eller under en klar stjernehimmel.

Og kankje avslutte med å vasse langs vannkanten og......et kyss!:weheartit

-Hedda

Day 02- A photo of something you ate to today

Okei, dette har jeg ikke spist i dag, men for ca. en uke siden, men hvem tar bilder av hva de spiser! Javel, så er det det jeg  gjort akkurat har gjort da, men det er liksom kake, det er noe annet. Bildet er fra bursdagen min, og er egentlig ikke et så bra bilde, men det er ikke akkurat lett å ta bilde av et kakestykke.


Naam!

Hva synes du om bildet?

-Hedda

Bilder fra vinterferien

Heei! Det er lenge siden sist, har vært litt opptatt, og så var vi uten internett på tirsdag, holdt på dø, neida. Men har hatt noen fine dager med en liten uoffesiell bloggpause, av og til tar bloggen litt for mye tid, men så er nå ikke jeg den meest aktive bloggeren heller da, men det skal jeg forbedre. 
I går på treningen var fem av guttene i klassen med på treninga vår, vet ikke hvorfor, men det var i hvertfall veldig artig. De skyter jo myyye hardere og bedre enn oss, og alt det der. Skal ikke si at de er raskere enn alle på laget, for sist vi sparng 60 meteren var både Matilde og jeg raksere enn alle guttene, er lov til å skryte litt. Om ikke lenge har jeg joggetrening, eller vi skal gå på ski i dag, for det er så glatt ute. Gleder meg faktisk litt, for ski er jo noen jeg er veeldig glad i, så da blir det sikkert mye morsomere. 
Men nå skal dere få bildene fra vinterferien, det er ganske få, men det er bedre enn ingenting.


Siljesøtaa<3

Overredigert x1000Oda♥

Bursdagspia!

Hva synes du om bildene?

Det var som sagt ikke mange bilder, men det får så være. Nå må jeg gjøre meg kla til skitrening, snakkes!

Home sweet home!

Ahh, deilig å være hjemme! Ble ikke noe blogging mens jeg var i Narvik, har faktisk ikke vært på internett i det hele tatt. Men jeg har hatt noen fine dager, spesielt gårdagen. Vi var til sammen sytten stk. hos farmor. Nå er jeg fjortizzz! Bursdagsgaven fra mamma og pappa var randoneskoene jeg fikk før jeg dro, men i Narvik fikk jeg et sjerf, øredobber og en genser hos lille- og storebror. Har også fått gavekort, smykkeskrin, penger osv. Gidder ikke å ramse opp alt.
Men det var jo ikke alt jeg gjorde der. På torsdagen var jeg og lillebror og kjørte litt i bakken i Narvik, men det var så isete og hardt så vi ga oss fort. Fredagen dro vi til Sverige, nermere sagt Björkliden, for å kjøre slalåm. Der var vi hele dagen, sammen med Silje og familen. Senere på kvelden, da vi kom tilbake til Narvik, kom søskenbarnet mitt Oda, vi så film, Step up 3D. 
Og så kom lørdag, 12.mars. Jeg ble vekt på senga med kakao og gaver. Etter at vi hadde kledd på oss og greier dro vi til Sverige, igjen. Men denne gangen til Riksgrensen. Der var vi og kjørte i 3 timer, før vi måtte hjem for ordne til besøket, som kom på kvelden. Da spiste vi lasagne og maasse kaker. Og på kvelden så Oda og jeg Keeper'n til Liverpool.
Herrgud, det ble mye, men jeg hadde mye å fortelle dere, eller for det meste oppramsing, men hadde blitt uendelig langt hvis jeg skulle fortelle mer detaljert. Gidder ikke å lege ut bildene nå. Er egentlig ikke såå mange bilder, men noen er det, som dere får se senere eller i morgen.


Meg og Matilde i Vilje sin birsadg♥

Har du hatt en fin uke/helg?

-Hedda

Narvik, here I come!

Haloo! Ble visst litt blogging i dag og. Drar til Narvik om ikke lenge, eller kanskje det fortsatt er en stund til for pappa må komme hjem først. Så skal vi pakke det siste, før vi henter mamma, og så kjører vi. Jeg har bare noen småting som må tørke så er jeg klar til å dra. Gleder meg litt, blir koselig å se familen igjen. Husker da jeg var mindre ville jeg aldri dra til Narvik, for jeg syntes det var så kjedelig der, for jeg hadde ingen søskenbarn på min alder. De som var nermest var to år eldre enn meg, og så var de ikke jenter, haha! Men nå synes jeg det er koselig å se familen igjen. Og nå bryr jeg meg ikke såå mye om aldersforskjell, eller!?


Biolabart, nam!

Har du en plass du liker å dra til og ha det hyggelig med familen?
Fine bilder?

-Hedda

Interessant, eller ikke?

God keld i stua! Her kommer det faktisk et blogginlegg. Men ikke et om day 2, glemte å ta bilde av pizzaen, jeg spsite til middag. Dårlig blogger. Vet ikke helt hva jeg skal si, eller skrive da, men. Det kan hende at dette blir det siste innlegget på leenge, for jeg vet ikke om det blir mye til blogging før jeg drar til Narvik, og i hvertfall ikke når jeg er i Narvik, men vi får se. Vet ikke hva jeg skal resten av kvelden, sikkert bare slaske sammen med min kjære, søte mac, hehe! Jeg har ikke tatt noen bilder i det siste så da blir det noe gammelt i stedet. Dårlig blogger, igjen.
Må bare legge ut dette bildet av Julie, hun var så søt, som alltid.

Hva skal du gjøre resten av kvelden?

Sier bare god natt!

-Hedda

Ja, det var den bloggen..

Uff, for en dårlig blogger jeg er, skulle tro at jeg kom til å blogge maasse siden det er vinterferie, men sånn ble det ikke. Det blir ikke bedre det at jeg drar til Narvik i morgen, for det er ikke internett hos farmor, så da må jeg dra til søskenbarna mine, hvis jeg skal blogge. Men skal bruke alle sjangsene jeg får. 
I dag har jeg vært på ski, sett på TV og vært på macen, ikke noe spesielt, og jeg synes ikke det er artig å blogge når jeg ikke har noe å blogge om. Og får ikke tatt day 2 for jeg glemmer hele tiden å ta bilder av det jeg spiser(lol). Men skal se om jeg får gjort det senere. Men nå skal jeg laste ned litt musikk til bilturen, og så må jeg pakke, men skal selvfølgelig se One Tree Hill.


Åhh, jeg savner skolen!

Hva skal du gjøre resten av vinterferien? Hvis du har, hehe.

-Hedda

Travel dag, eller ikke?

Heihei! Har hatt en litt travel dag, eller ikke? Da jeg sto opp lagde jeg meg egg og bacon til frokost, før jeg dro ut på en liten skitur. Vi nemlig ikke trening nå i vinterferien, så jeg må jo få litt trening. Da jeg kom hjem igjen hoppet jeg i dusjen før jeg dro til byen, for å møte pappa. Vi kjøpte meg nye slalåmsko, lillebror har arvet mine gamle så jeg trengte nye. Det er egentlig randonesko, for jeg skal etterhvert få randoneski. 
Da vi var ferdig dro jeg på bibloteket, for å låne noen bøker - Jenteloven og Best i landet - så jeg har noen å gjør på vei og i Narvik, skal jo hovedsaklig stå på slalåm. Og så dro vi å kjøpte vi Pirates of the Caribbean 3, jeg så toa i går, så nå vil jeg se nummer tre, skal se den i kveld. 


Litt gammelt bilde

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Gullgullgullgullgull...

Hehe, det eneste jeg blogger om for tiden er VM, men jeg har ikke noe bedre, så det gjør vel ingenting, eller? Men Petter Northug var BEST i dag! Jeg skjønte heelt fra starten av at han kom til å vinne, jeg. Var ikke usikker et sekund! Men Norge er jo best, vi fikk til sammen tjue medaljer under VM, DET er bra. Meen skal ikke bare skrive om VM nå, har jo faktisk gått på ski selv i dag. Sammen med mamma, pappa og lillebror. Var egentlig ikke det jeg hadde mest lyst til i dag, og været var ikke akkurat topp, skiftet mellom masse snø og vind, til helt stille. Var selvfølgelig masse snø og mot vind på vei hjem, så ble litt svart under øynene.


VM-kongen!

Så du på VM og femmila?

-Hedda

Jeg trenger hjelp! Noen som vil hjelpe?

Hodet mitt er helt tomt, har ingenting å blogge om. Jeg gjør jo ingenting for tiden, så da er det ingenting å blogge om. Har dere noen forslag? Jeg holder jo på med 30 days challange, men tenkte å ta en dag hver dag. Jeg hadde tenkt å poste svarene på spørsmålsrunden, men fikk ikke til. Jeg er ikke flink til sånne videogreier, og så er det jo på mac også, så da blir jo alt bare enda vanskeligere, noen som vil hjelpe meg?


I am a rockstar!

Noen tips til hva jeg kan blogge om?
Noen som vet hvordan jeg kan laste opp videoen?

-Hedda

Day 01-A photo of yourself and a description of how your day was


Emh, liiitt trøtt..

Dagen i dag har vært fin, våknet litt tidlig, men det gikk greit. Liker ikke å sove bort hele dagen. Så satt jeg foran TVen i noen timer for å se VM, og Therese Johaug var RÅÅÅ! Så ikke ut som om hun var sliten i det hele tatt mens hun gikk. Etter å ha sett på TV i noen timer vasket jeg det andre badet vårt, for storebror er dratt til Hafjell, så da kunne jeg tjene litt ekstra penger ved å vaske det. Da jeg var ferdig med det kom Matilde, vi satt og snakket i en liten time, før jeg dro på Pastafabrikken med familien, siden lillebror hadde bursdag på torsdag. Nå sitter jeg i sofaen med bjørnetøfflene mine og skal se på medaljesermonien med familen, blir kos. Vi snakkes kanskje senere.

-Hedda

30 days challange

Skal prøve ut dette i stedet for dagens bilde. Får se hvordan det går.

01 - A photo of yourself and a description of how your day was.
02 - A photo of something you ate today.
03 - Your idea of the perfect first date.
04 - Your favorite photograph of your best friend.
05 - A photo of yourself two years ago.
06 - A photo of an animal you had love to keep as a pet.
07 - Your dream wedding.
08 - A song to match your mood.
09 - A photo of the item you last purchased.
10 - A photo of our favorite place to eat.
11 - What's in your makeup bag?
12 - 15 Random Facts about you.
13 - Your favorite musician and why?
14 - A TV show you're currently addicted to.
15 - Something you don't leave the house without.
16 - What's in your bag?
17 - 10 Things I Want To Do Before I Die
18 - The meaning behind your blog name.
19 - Another picture of yourself.
20 - A photo of something that makes you happy.
21 - Something you crave a lot.
22 - A photo of you as a child.
23 - Your Skincare Regime.
24 - A photo of something that means a lot to you.
25 - Your Favourite Colour
26 - Someone you admire.
27 - A picture of you last year and now and how have you changed since then?
28 - Your favourite movie.
29 - Something you could never get tired of doing.
30 - A photograph of youself today + three good things that have happened in the past 30 days


Morgentrøtt i morges

-Hedda

Seieren er vår, seieren er vår, vi har vunnet seieren er vår!

Hei og hopp, jeg har det tipp topp! Nå er det endelig vinterferie og det er såå herlig! Og det at Norge vant herresatfetten i VM, gjorde den ikke akkurat dårligere. Jeg fikk ikke sett hele, men halve tredjeettappen og hele fjerde. Og Petter Northugs avsluttning var jo artig da. Svenskene kalte han en gris, hahaha! Jeg er en liten VM-frik.
Tror ikke jeg gidder å finne på noe i dag, bare være hjemme med familen og koose meg. Men skal kanskje til byen i morgen, men vet ikke om jeg orker det heller, hehe! Har ikke så mye å blogge om, og så virker der som om det er slutt på dagens bilde, er ikke i ta-bilde-humør. Vurdere å starte med noe sånt som 30 days challenge. 
Så du stafetten i dag?
Hva synes du om Petters avsluttning?

Nå er jeg veldig sulten, så snakkes vi senere!

Herlig bursdagsfeiring!

Nå har jeg spist taco og verdens beste dessert! Og nå skal jeg være kjapp å blogge i pausen til Landskampen. Til nå ser det dårlig ut, men det går nok bra. Jeg måtte jo holde løftet mitt om å blogge mer i dag. Men skal ikke bruke dagen til å sitte på macen, når lillebror har bursag. Dagen i dag er hans dag! Nå er pausen over, så vi snakkes i morgen. Det kan hende det ikke blir blogging før litt ut på dagen, for jeg skal se VM, og så må jeg jo vaske badet, og gangen.


Dette er en av mine planer for vinterferien!

Dere får ha en kveld videre, det skal jeg!

Dear Diary!

Heihei! Nå er det en stund siden jeg har blogget, men har vært litt opptatt med skole og trening. Denne uken har vi nemlig hatt en oppgave der vi skulle ta bilder på skolen og hjemme. Og så skulle vi lage en vissuel dagbok, som vi kunne vise i dag, hvis vi ville, fikk ikke karakter på det, men men! Så da har jeg hatt med kameraet på skolen, derfor har jeg haugevis med bilder, har ikke tenkt å vise dere så mange, men noen går vel greit.


♥Amundsen♥(grppenavnet) - den beste klassen!♥♥♥Black and white

JEG LOVER at det kommer et innlegg til i dag. Det blir ikke joggetrening i dag, på grunn av været. Det blåser og snør alle veier, og siden det har vært mildvær de siste dagen, er det sørpe overalt. Og så har verdens beste lillebror bursdag i dag, så vi skal spise taco og kake, og ha det koselig. Og i morgen er det VINTERFERIE!!! Blir så deilig, skal være hjemme til onsdag, og så drar jeg til Narvik, med familen. Men høydepunktet blir vel neste lørdag, for da har jeg bursdag!!!! 

Bekklager at bildene ble så små, men jeg hadde redigert de sammen sånn, til presentasjoen.

-Heddaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits