Inspiration


Beklager

Heey! Baklager for null blogging de siste dagene, men har vært veldig opptatt med prøver og framlegg. Men nå har jeg bare to skoledager til før det er vinterferie!! Gleder meg! Dagen i dag har vært, umh, vanlig. Bare skole og trening. Har heller ingen planer for dagen. Blir sikkert bare hjemme å chiller. I går startet jeg foresten med konfirmasjonsundervisning(laangt ord!!). Jeg konfirmerer meg humanetisk derfor startet jeg ikke med undervisning før i går. Kan ikke si at det var kjempeartig, men det var ikke akkurat kjedelig. Vi hadde speeddating og andre leker for å bli kjent med hverandre. Håper i hvertfall at jeg ikke kommer til å kjede meg på undervisningene fremover.


Bukse fra Gina Tricot / Genser fra Bikbok


Jakke fra Jeane Blush/Nelly.comFar East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life

Hva synes du om outfiten?

-Hedda 

Ut på tur aldri sur..

Hei der! I dag har jeg vært på skitur med familien. Altså skitur på fjellet. Vi var flere andre vi kjenner så jeg hadde bestemt meg for å være positiv. Funket forsåvidt bra. Men etter at vi haddr stoppet å spist begynte humøret mitt å endre seg etter hvert. Først etter å ha gått ti meter løsner bindingen på skiene mine seg og så bruker jeg sikkert ti minutter på å få den på. Og så fortsetter vi videre og så løsner bindingen en gang til. Men jeg fortsetter videre og når jeg tror jeg er på toppen er det enda leenge igjen. Jaja, jeg måtte bare fortsette med gnagsår og hele pakken. Men holdt humøret litt oppe med å tenke på at jeg ikke hadde det fælt i forhold til mange andre og det at jeg hadde en konsert å glede meg til, haha!
Tok egentlig maange flere bilder, men mange ut av de er av sola og det blir bare litt sært å legge ut tusen bilder av sola, selv om den er fin. Nå skal jeg bare chille litt mer her hjemme og så skal jeg til Marit klokken sju sammen med min lille syklubb og se Pretty Little Liars.

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Bytur

Heey! Har vært i byen med Matilde i dag. Vi gikk bare rundt å så i butikker og så spiste vi en veldig god, men grisete baguett på Knoll og Tott. Matilde er på vei til meg nå fordi hun skal sove hos meg. Vi skal kose med film og godis. Så vi skal nok ha en koselig kveld. Jeg var foresten helt overexcited på det forrige innlegget. Vi hadde netopp fått billetter og hele greia. Herrgud er nok forsatt litt overexcited, bare vises ikke helt. Må jo kontrolere meg litt da. Er jo faktisk et helt år til vi skal på konsert, såå..

Hva har du gjort i dag?

-Hedda

IN HEAVEN!!

OMG!! JEG SKAL PÅ ONE DIRECTION KONSERT!!! Okei, nå skal jeg ikke klikke helt her på bloggen, men jeg bare så glad nå! Vet ikke hva jeg skal skrive! Julie har vært hos meg siden ni nå, haha. Først prøvde vi på e side, men den krasjet helt og når vi først kom oss inn på den var det utsolgt. Og så prøvde vi en annen plase og vi fikk til! Vi sitter her og planlegger alt, men konserten er ikke før om et år i Manchester, haha! Nå skal ikke jeg bli helt fangirl her på bloggen, men serr!GLDERE MEG HELT SYKT!

-Hedda 

Last weekend


ENDELIG!! Fikk endelig lastet opp alle bildene. Har tatt evigheter. Vet ikke om det er noe med blogg.no. Men dette er ikke alle bildene fra helga. Dette er bare de bildene jeg har. Får vel duge. Nå skal jeg kose meg med reker og The Voice. 

Hva synes du om bildene?

-Hedda 

23022012

Heey! Nå er jeg endelig ferdig med et fremlegg om første verdenskrig. Det varer i ca 11 minutter. Er vaktisk veldig fornøyd med innsatsen min. Har aldri laget et så langt fremlegg. Skal bare levere inn Power Pointen i morgen og framføre i neste uke. I dag har jeg vært på joggetrening. Vi hadde intervall, men jeg fikk bare fulført halve for jeg fikk så vondt i foten så pappa sa at jeg bare skulle jogge hjem. Men var deilig med den treningen jeg fikk. Selv om jeg ikke liker joggetrening liker jeg heller ikke å glipp av treningen for jeg føler jeg kommer ut av form av det.The Wanted - Glad You Came

Nå har jeg bare en chill skoledag  igjen og så er det helg! Blir deilig å slappe av. Har bare en uke igjen med tre prøver og framføring og så er det vinterferie og LEVI!! Gleder meg helt sykt til Levi. 

Hva har du gjort i dag?

-Hedda 

Dagens antrekk
Bukse fra Gina Tricot / T-skjorte og Cardigan fra Bikbok


Thycs?

-Hedda 

Some pictuers from today
Cody Simpson - Don't Cry Your Heart Out


Hva synes du om bildene?

-Hedda 

Wants: kjoler fra Nelly.com


1 HER 2 HER 2 HER


1 HER 2 HER 3 HER


-Hedda

Outfit 21.02.12
Bukse og genser fra Gina Tricot / Jakke fra Jeane Blush/Nelly.com / Uggs fra jeg husker ikkeEd Sheeran - Lego House


Buksa og genseren er foresten ny. Husker dere at jeg skrev at jeg hadde bestillt en bukse fra Gina Tricot? Den fikk jeg i forige uke, men så var den fr liten så jeg sendte den tllbake. Også dro mamma til Oslo senere i uken så hun skulle kjøpe en i en størrelse større, men så hadde de den ikke så hun kjøpte denn buksa i stedet, + genseren da.

 Syns om outfiten?

-Hedda 

Super helg

Heey! Helgen min var bare helt super. Har hatt det utrolig koselig med de beste jentene. På lørdagen koste vi i bakken og på kvelden hadde de voksne laget pizza til alle sammen. Så vi jentene var i en ut av leiligheten og koste oss. Vi lekte blant annet mimeleken og ''Mitt skip er lastet med..''. Og så gikk vi ut en tur, bare for å få litt luft. Natt til søndag våknet jeg flere ganger av det var noen full menn utenfor vinduet vårt som rope og lagde mye bråk. Fikk blant annet med meg at det var en mann der som het Einar, haha. På søndag var vi også i bakken og hadde det bare artig. Før vi kjørte hjem senere på dagen.
Kommer flere bilder i morgen, orker ikke å legge ut bildene nå. Må uansett få flere bilde hos Julie. 

Hvordan har din helg vært?
 
-Hedda 

Ready to go

Hei der! Nå er alt pakket og klart til å dra. Jeg skal som sagt til Målselv i helga for å kjøre slalåm sammen med laget mitt. Gleder meg. Blir kos med en helg med bare slalåm og jenter. Skal ta med meg maccen sån  at vi kan se film i bilden og muligens der, men tror ikke det er nett så det blir ikke blogging. Men tar med kameraet, så har i hvertfall planer om å ta masse bilder. Men skal jo også kose meg. 
Nå må jeg få i meg litt mat før jeg drar. Dere får kose dere i helgen, det skal i hvertfall jeg!

Hva er dine helgeplaner?

-Hedda
 

Skiiii

Heey! Ahh, ferdig med dagens trening. Okei, skal ikke skryte på meg at jeg har vært flink å trene i dag for vi hadde bare en artig trening i dag. Vi gikk et lite stykke på ski og så hoppet vi og kjørte litt slalåm. Koselig! Vi prøvde også å stå ned bakken på bare en ski. Jeg klarte det veldig bra den ene gangen, men jeg fikk så god fart at jeg bare slang meg ned i snøen og ble veeldig våt og kald. Artig meg litt variasjon på treningen. Altså vi har egentlig joggetrening i dag, men siden pappa er ''joggetreneren'' vår klarte jeg å overtale ham til å ha ski i dag i stedet. Var ikke så vankelig, haha. 


Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Wants


1 HER 2 HER 3 HER


Ville du hatt de?

-Hedda

Outfit for 160212


Genser fra Bikbok / Bukse fra JC / Smykke fra A&C


Rikke Lie - Another Heartache


Thycs?
 

-Hedda 

Hola!

Hellu! Har brukt mye av dagen min på å øve til spanskprøve, som jeg har i morgen. Tror jeg begynner å få det til, må bare det. Til helgen skal jeg foresten til Målselv sammen med fotballaget. Vi skal stå på slalåm og bare kose oss. Gleder meg! Det enste kjipe er jo at jeg ikke får blogget. Har ikke tenkt å ta med meg maccen. Men tar med kameraet, så det blir mange bilder etter helga. Skal huske kamereat. LOVER!
Hva har du brukt dagen din på?


-Hedda 

PicturetimeTrain - Drive By HEKTA!!


Hva synes du om bildene?

-Hedda

Eventyrskog

Heey! For en fin helg jeg har hatt. Jeg var jo på jentekveld på lørdag. Jeg sa jo at jeg skulle ta med meg kameraet. Gjett hvem som glemte kameraet? Meg!! Har litt skyldfølelse. Har tatt noen andre bilder av all den fine snøen vi har fått. Føler endelig at det er vinter. Har kommet så mye snø at jeg var ski på søndag. Ikke langrennski, men randoneski. Fikk endelig prøvd skiene jeg fikk i julegave.

Nå sitter jeg å skriver en Essay og lager et samfunnsfagfremlegg om første verdenskrig. Litt stress, men går vel greit. Det må jo gjøres.


Det som en eventyrskog
Whitney Houston - I Will Always Love You til ære for Whitney Houston


Hvordan har din helg vært?


-Hedda 

Full timeplan

Go morn! I dag har jeg full timplan. Jeg drar til byen ganske snart. Der skal jeg handle inn diverese ting til konfirmasjonen. Når jeg kommer hjem skal jeg bake kake med Matilde før vi drar på jentekveld. Vi skal først på Pizzahuset og etter det drar vi til Julie å se film og bare kose oss. Det vil si at mest sannsynlig ikke blir mer blogging i dag. Men jeg tar med meg kameraet i kveld så det blir mange bilder i morgen.


Duckface!


Hva skal du i dag?

-Hedda

Brennende finger

Heey! Har hatt en koselig dag. Har besøk av Matilde og lest Topp. Og så var lillebror og jeg vært flink å laget pizza til middag. Så hele familien har kost seg med The Voice og pizza. Nå ser jeg på Senkveld. Jeg bare elsker det programmet. Thomas og Harald må jo være noen av de mest geniale personene jeg vet om. Nå sitter jeg med en brennende finger etter at jeg brant den da jeg skulle ta ut pizzaen.


Frokost en minHvordan har din dag vært?

-Hedda

Blogger jeg leser

voeblogg.no
andreabadendyk.no
l0ve.blogg.no
auroramohn.blogg.no
stinesoe.blogg.no
martheborge.blogg.no
Leser også to Justin Bieber blogger og to One Directon blogger gidder ikke ta de med. Hadde tenkt å poste dette tidligere, men da ville ikke bildene laste opp. Jeg vet ikke hvorfor, men de ville bare ikke. Bedre sent enn aldri da.

Hvilke blogger leser du?

-Hedda 

SushiIngenting er bedre enn å spise sushi etter en slitsom joggetrening. I morgen har jeg fri og det skal nyets.

-Hedda

Not in the mood

Heey! Er ikke i blogghumør for tiden. Så defor blir det litt lite blogging. Skal prøve å forbedre meg, men er ikke alltid så lett. Men nå har jeg faktisk egentlig helg. Er bare en slitsom joggetrening i gjen. Er tre uker siden sist jeg var på joggetrenig, på grunn av Åpen kveld og tåa mi. Men siden det er så lenge siden skal jeg gi litt ekstra, tror jeg. Jeg satt faktisk i sted og skulle skrive en nyhetsartikkel i norsk, men så ville ikke Open Office funke så jeg så heller en spenende episode av One Tree Hill. Herrefred!! Vet ikke om jeg klarer å vente en hel uke på å se neste, men må jo nesten det..


Vinni - Sommerfugl i Vinterland

-Hedda 

Wants


1 Ring fra Nelly.com/Bijoux By Us 2 Bikini fra Nelly.com/Wonderland 3 Jakke fra Gina Tricot 4 Genser fra Gina Tricot 5 Shorts fra BikBok 6 Top fra BikBok 7 Sko fra BikBok 8 Øredobber fra BikBok 9 Bluse fra Nelly.com/VeroModa

Skal faktisk kjøpe meg den jakka fra Gina Tricot, og muligens noen av de andre tingene. Uff, er så mye jeg har lyst på, men jeg har ikke rå!

Tychs?

-Hedda

Wants


1 Ring fra Nelly.com/Bijoux By Us 2 Bikini fra Nelly.com/Wonderland 3 Jakke fra Gina Tricot 4 Genser fra Gina Tricot 5 Shorts fra BikBok 6 Top fra BikBok 7 Sko fra BikBok 8 Øredobber fra BikBok 9 Bluse fra Nelly.com/VeroModa

Skal faktisk kjøpe meg den jakka fra Gina Tricot, og muligens noen av de andre tingene. Uff, er så mye jeg har lyst på, men jeg har ikke rå!

Tychs?

-Hedda

You left me speechless

Heey! Nå sitter jeg å prøver å skive en nyhetsartikkel. Den skal ikke leveres før på mandag neste uke, men men. Har fått noen tema å velge mellom. Vi kan finne på noe å skrive om hvis vi vil. Jeg skal enten skrive om at Justin Bieber kommer til Norge eller en kriminalsak jeg selv har funnet opp, haha.

 I dag har jeg gjort det vanlige, skole, trening og tatt bilde av sola(haha). Det ene uvanlige jeg har gjort i dag er lekser. Vi har ikke spesielt mye lekser. Eller har jo lekser, er bare det at jeg gjør det meste på skolen. Uff, nå ble dette et skikelig skole-innlegg, ikkje bra!


Har vært utrolig kaldt  i dagSpeechless(Lady Gaga) - Jayme Dee

Hva har du gjort i dag?


-Hedda 

Dilema

God ettermiddag! Ahh, endelig er det lørdag, herlig! Har planer med Matilde i dag. Skal sove hos henne, er utrolig lenge siden sist så jeg gleder meg. Vi har planer om å se Pretty Little Liars og spise Ben & Jerrys. Nå sitter jeg å drømmer meg bort i fine klær på nettet. Har funnet en genser jeg skal bestille og muligens en bukse. Men de er fra forskjellige nettsider så vet ikk helt. Dilema! 


Nydelig sol i dag!Hva skal du i dag?


-Hedda

Herlighet!

Hei der! Til nå har jeg hat en kjempebra dag og håper at den bare blir bedre. Fredager er alltid chill på skolen. Og da jeg kom hjem var det sol og den fikk meg til å smile. Fikk også bolle av mamma. Så herlig. I kveld skal jeg kose meg med The Voice og Senkveld. Blir nok en chill kveld, men hva er ikke bedre enn det?


Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights

Hvordan har din dag vært?


-Hedda 

R.I.P

Heey! I dag klarte jeg å ødlegge buksa mi. Er faktisk veldig irritert fordi jeg har ødlagt en annen bukse på akkurat samme plass før. Jeg satt altså buksa mi fast i en sånn ødlagt kant på skolen og så merket jeg det ikke så da jeg reiste meg ble det hull, i rumpa. Mamma synes jeg burde kreve erstatning fordi jeg har ødlagt to bukser på samme plass og den buksa jeg ødela i dag kostet faktisk 700kr. Haha, trur jeg skal gjøre det sånn at jeg kan kjøpe meg en ny bukse. R.I.P siste svarte bukse..


Gavin Degraw - Soldier

Hvordan har din dag vært?


-Hedda 

Bursdag

Heey! Nå drar jeg i bursdag til Anna og Martine, så det blir ikke mer blogging utover kvelden. Kommer kanksje en outfit i morgen, hvis jeg tar bilder, får se. Dere får kose dere resten av kvelden, det skal i hvertfall jeg!  -Hedda

Smil til verden og verden smiler til deg


Jasmine Villegas - Natural

-Hedda her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits