Photoshoot og VM!

Heihei! Jeg orket bare ikke å blogge i går. Så jeg skal fortelle dere i litt flere detaljer hva Mia og jeg gjorde på fredag, og i går. Ja, jeg sa jo at vi gikk til meg etter skolen og lagde brownies, sammen med Marthe. Og så drev de(Mia og Marthe) og tullet med hverandres hår mens jeg vasket badet og gangen. Så spilte vi litt Trivial Persiut Disney, og så gikk vi som sagt ned til Mia der vi spilte inn sørsmålsrunden min. Og så måtte Marthe spise middag, og Mia og jeg spiste pizza, namnam! Etter at vi hadde spist hadde vi en liten photoshoot, der vi kledde oss liitt ut, heh, gled dere til bildene! Og så så vi på Pirates of the Caribbean 1, og selvfølgelig Senkveld. Var utrolig artig og se Rachel Nordtømme som reporter for Senkveld, vi lo godt der ja! Her er bildene:


Skolepie!Rockgirl!Peace!Love u♥

Supergirl!Hei hei!

I går gjorde vi ikke stor, spilte litt sjakk, lagde en sang og var på butikken og kjøpte påskeegg i lilla kartong. Og da jeg kom hjem igjen satt jeg bare på macen, spiste pizza og så på TV, slask. La meg litt tidligere og for jeg var veldig trøtt.
I dag har jeg bare sett på VM, og Petter Northug viste hvem som er BEST! Jeg har aldri tvilt på ham, hehe! Alle skriver nå på facebook "Petter Northug♥", "Northug♥", "Petter Northug er best!!!!" osv. Litt artig egentlig, men det er jo sant! Jeg gidder ikke å skrive det der, meen jeg kan jo skrive det her, hehe!

♥PETTER NORTHUG♥

Hva synes dere om bildene?
Har du sett på VM?

-Hedda

NÅ er jeg hos MIA!!

Hallo! Nå er jeg hs MIA, har sovet hos henne! Så i går lagde Marthe, Mia og jeg brownies hos meg, så dro vi ned til Mia, der spiste vi pizza og så hadde Mia og jeg en liten photoshoot. Dere skal få bildene når jeg er kommet hjem. Men vi gjorde en ting til, vi spilte inn spørsmålsrunden, hehe! Det er en stund siden jeg hadde den, men men. Nå skal vi vel snart gå på butikken, og så snakkes vi senere!


Meg mandag morgen, før jeg gikk til skolen!

-Hedda

PÅSKEEGG I LILLA KARTONG!!!

God kveld!? Gjett hva jeg sitter og spiser nå? Jo, PÅSKEEGG I LILLA KARTONG!!! Jeg vet ikke om det finnes noe som er bedre enn det, vet dere? Åhh, jeg bare elsker det! Men det skal ikke bli en vane, det var bare det mamma hadde kjøpt det, og jeg kunne jo ikke si nei, eller? Haha, det eneste jeg har skrevet om på bloggen i dag, er hva jeg skal spise og hva jeg spiser, jaja, man kunne jo ikke levd uten det så. Skriver bare om ting jeg liker veldig godt, så jeg kan friste dere, hihi! Her får dere en "bildespesial" av, påskeegg i lilla kartong:

Stooor hand!

Hva synes dere om bildene?
Liker du påskeegg i lilla kartong?

-Hedda

No ska æ spise graut!

Heihei! Nå står jeg og lager grøt, og bare glederr meg til å spise den! Har vært på trening i dag, meen har enda ikke fått dusjet, men jeg har tøyd ut. Bruker aldri å tøye ut etter treningen, men nå har jeg bestemt meg for å komme ned i damespagaten, såå.. Har aldri vært heelt nede, som jeg kan huske, men veeldig nert. Men denne gangen skal jeg HELT ned! 
Orket ikke å blogge i går etter at jeg jogget, jeg bare tøyde ut, dusjet, hoppet i "helten" og så på One Tree Hill. Og etter det orket jeg bare ikke å blogge, jaja, så kan skje med alle det, haha!


Dagens bilde, SOL♥

Hva synes du om dagens bilde?
Liker du graut?

Nå skal jeg kose meg med graut, snakkes(kanskje)!

Outfit 22.02.2011

Heei på dere! I dag er det TIRSDAG! Har tidligere nevnt at tirsdag er den beste skoledagen, for da er engels det eneste "ordentlige" faget vi har, og så har jeg ingenting senere på dagen, bortsett fra t jeg MÅ se One Tree Hill, heh! Til nå har dagen hvert veeldig bra, har drukket kakao, spist marsipankake og gjort lekser. Lillebror feiret nemlig bursdagen sin i går, så mamma hadde laget kake, og da fikk jeg litt i dag, naam! Men siden jeg har vært så slask og spist kake skal jeg ut og jogge med Julie etter middag, gleederr meg! Men det blir bra med litt egentrening, og siden jeg ikke er flink med det, og Julie spurte om jeg ble med, sa jeg ja. Her har dere dagens outfit:

Alt er fra bikbok, bortsett fra smykket, det er fra A&C(Arts & Crafts)
Hva synes dere om dagens outfit?

Nå er det middag, snakkes!

Må gjøre video + bilder fra helgen!

Titten tei! Har hatt en fin fin dag i dag! Har ikke mer å si enn at jeg nå kjører i gang med en Må gjøre video, det er bare å kjøre på med gode forslag, har tenkt å spille den inn på lørdag, sammen med Matilde, kommer litt ann på hvor mange forslag dere har kommet med. Så nå er det opp til dere, kjør på! 
Lørdagen hos Vilje var super, vi hadde det utrolig artig, og det var masse godt å spise, bursdagen startet klokken sju, og vi dro hjem halv tolv, det vil si at den varte i fire og en halv time. Her er bildene fra kvelden, og outfit:


Skjørt Matilde sitt fra bikbok   Bluse & jakke/blazer H&M   Øredobber Gina Tricot Sko Skoringen


Matilde, Vilje, Henriette og Synne

Marit og Miriam

Mia og Silje

Synne og TrudeNamnaam..Vilje og Henriette, og Mia sin pinne

Silje

Marthe

Marthe og Julie

Fiiine Silje

Jaa, det var noen bilder, jeg har sagt det tidligere at det ikke var en helt "vanlig" bursdag, så man skulle, hvis man ville, kle seg litt ut. Silje bruker ikke briller til vanlig det var bare en del av rollen hennes, nå skal jeg spise egg.

Hva synes du om bildene?
Så jeg ut som en politiker?
Forslag til Må gjøre video?

-Hedda

Nye sko + outfit 19.02.2011

Heeey! Nå har jeg vært på Jekta med Matilde og kjøpt gave til Vilje. Oog så har jeg kjøpt meg sko, de skoene jeg snakket om forige helg. Elsker dem allrede, de er mine førtse høyhælte, eller jeg har hatt noen med liiten hæl på, men dette er mine første med "ordentlige" høy hæl. Har tenkt å bruke dem i Vilje sin bursdag, dere får outfit i morgen.


Bukse & Øredobber Bikbok   Skjorte & Hals Gina Tricot   Starbucks Narvesen

Sko Skoringen 599,- Dagens bilde, jeg har ikke revet av bladene, de datt av, uff uff, ja ja!

♥♥♥

Satt bare bildene sammen for det er så slitsomt å laste opp så mange bilder, hehe! Som dere ser har jeg smakt på starbucks, og jeg elsker det, hehe, jeg er en kaffeelsker, i alderen av 13år!

Hva synes dere om skoene?

-Hedda

Jeg tar helgen i mot med åpne armer!

Heihei og god helg! I dag sluttet vi halv ett, for det skulle være noe opplegg på skolen, noe som var veldig deilig. Men for meg er det jo ikke helg før jeg har vasket badet, så det må jeg få gjort, litt fort! Hehe! Ble ikke noe mer blogging i går, nei, jeg var rett og slett ikke i "blogghumør", men men, det får bare være. 
I morgen skal Vilje feire bursdagen sin, men det skal ikke være noe vanlig feiring, hun skal ha sånn "Mord og mysterie" ting, vet ikke helt hva det heter. Der er i hvertfall sånn at alle får en rolle hver, fra et mysterium, og har fått rollen som en elevrådsleder, som er veeldig opptatt av politikk. Man skal liksom kle seg etter rollen og dens personlighet, tror det kommer til å bli veldig artig, jeg vet ikke så mye om det, så dere kan gå inn på bloggen til Vilje, og spørre henne mer om det, hehe! Jeg skal i hvertfall til byen med Matilde og kjøpe gave til Vilje, kommer nok en outfit av hva jeg har på meg i byen og bursdagen, morgen eller på søndag.


Sånn her sitter jeg akkurat nå. Genser Bikbok   Sjerf mamma sitt

Hva skal dere i morgen?

-Hedda

Bildene fra tirsdag, med bestejentene!

Heei! Var ikke i blogghumør i går, så da droppet jeg bloggingen, men da må jeg bare si at den supersøte venninnen min Vilje hadde bursdag i går, hun ble nemelig fjortiss. Gratulere så mye med bursdagen i går snuppa!
På tirsadg var jeg jo i ishallen og hos Marthe med laget. Noe som var veeldig koselig vi spiste, hadde Norske talenter(haha), sang singstar og hadde det bare koselig! Alle skulle ta med seg noe mat, så jeg tror jeg spiste liiitt for mye, var litt kvalm natten etter, hehe.. Her er i hvert fall bildene fra kvelden:

Marthesøtaa!

Gårsdagens bursdagspie!!Uff, av meg!

Hanna<3

Mye god mat, der ja, og det der er ikke alt..

Marit er en proffbaker!

Fine Julie!

Selvfølgelig spiste vi litt frukt og, da!

Mia, Marthe og Matilde<3

Anna, Hanna, Frida, Marita og Marit<3Martine<3

Emh..

Martine og Synne hadde den beste underholdningen.

Sandra, Anna, Miriam og Martine<3

Ble veldig mange bilder, men men, hadde i hvertfall en superduper koselig kveld!
Husker dere at jeg skrev at gruppen min hadde vunnet prisen for beste idé på Åpen dag, og premien var en tur på Yonas for hele gruppen. Og i dag på skolen dro vi plutselig på Yonas, der var nå litt artig og koselig, hehe! Blir foresten ikke joggtrening i dag, på grunn av kulde og vind, så da blir det dagens bilde og kanskje outfit senere.

Hva synes du om bildene?

-Hedda

Ishall og kos med de beste jentene!

Heei! I dag skal jeg i ishallen med laget og så skal vi til Marthe og kose oss ihjel! En kort oppramsing av jeg skal resten av dagen, har ikke mer å si om det, jeg. Meen, i dag hadde vi enedelig den ene gymtimen vi skulle ha. Vi hadde som sagt ballet, det gikk sånn "bob-bob", det var bare Mia og Jenny som hadde danset ballet før, så det var liitt vanskelig å lære det bort, men det gikk. Det var nå litt artig å da, for det var mange som gjorde ting som ikke engang ligned på ballet, haha! Alt gikk nå heller ikke etter planen, det ble litt tull med musikken, men ellers gikk det vel greit, litt knapt med tid og da. Tror og håper det går bedre i morgen, var på en måte "genralprøve" i dag.

Dagens bilde:

SOL♥

Deigen til pizzabollene, ble laaaang..

Hva skal du gjøre i dag?
Hva synes du om dagens bilde?

-Hedda

God morgen!

God morgen! Jeg burde egentlig gå til skolen snart, men jeg rekker et kjapt innlegg. Sier bare hei, og håper dere får en fin skoledag. Kos dere!


Morgentrøtt og fin, NEI!

Tommelen opp for skolen!

Kos dere på skolen, nå må jeg gå!

Her er jeg igjen!

Nå har jeg vært på butikken! Er jeg ikke flink? Haha, jeg bare tuller, er i litt tullemumør nå, jaja! Kanskje jeg skal fortelle dere en skikkelig bra vits, uff, nei, er nok ikke alle som vil synes at den er så veldig artig. Men siden jeg er Manchester United fan, synes jeg den er veldig bra. Tenk at jeg blogger OM en vits, og så forteller jeg dere den ikke, jeg er en dårlig blogger, jeg. Men kanskje jeg bare skal si dere vitesn, siden jeg har skrevet så mye om den og jeg har ikke noe bedre å skrive om. Dere får selv si hva dere synes om den, jaa:
Når ligger Liverpool på toppen av tabellen(Premie League)?
Svar: Når avisen er opp-ned.
Hahahahahaha, uff nå er jeg slem med Liverpool, men jeg er jo tross alt Man U. fan, så jeg synes det er litt lov. Vitsen er egentlig veeldig dårlig, eller neei, haha!Solbilde fra helgen.

Nå skal ikke jeg kjede dere mer med min kjedelige humor.

Hva synes dere om vitesen?

-Hedda

Valentine's day

Heey! I dag er det valentine's day. Har aldri hatt noe spesielt forhold til denne dagen, så dette er egentlig en helt vanlig dag for meg. Så da har jeg ikke mer å si om det. 
I morgen skal vi ha "soslal"kveld med laget, vi skal til ishallen og stå på skøyter. Etter at vi har vært der i rundt en time skal vi til Marthe, og kose oss. Mamma holder på å lage taco/pazzaboller, så jeg må gå på butikken nå. Hvis jeg er snill og orker kommer det kanskje et innlegg når jeg kommer hjem, vi får se.. Dere skal i hvertfall få dagens bilde og bilde av fondationkosten min.


Dagens bilde!
Hva synes du om dagens bilde?

Nå må jeg gå, snakkes!

GRATULERE TIL ALLE MØDRE!!

Hallo, i dag er det morsdag, så, GRATULERER TIL ALLE MØDRE! Tror ikke det er noen mødre som kommer til å lese det, men uannsett. Ja, så siden det er morsdag i dag har jeg kost meg sammen med mamma og familen, med god middag og dessert. Eller først på dagen var mamma og gikk på skitur, på et fjell(Ulfstinden). Så da var pappa, lillebror og jeg på en skitur i skiløypa, og når vi hadde gått en (trenings)tur, møtte vi noen venner i skilekebakken. Der grillet vi pølser, drakk kakao og spiste sjokolade, kjempekoselig. Først var det strålende sol, men da den gikk ned ble det iiiskaldt, så da måtte jeg gå hjem. Har nettopp kost meg med ostekake med hvit sjokolade, det var pappa som hadde laget den, og den var bare heerlig!!


Dagens bilde, nydelig sol!

Ble ikke ikke noe blogging i går etter at jeg kom hjem, for det ble litt sent, og jeg var bare såå trøtt. Vet ikke helt hvorfor, for det var ikke så sent, men tror jeg blir trøtt av å kjøre når det er mørkt ute og ingen i bilen sier noe, haha! Vi så foresten på Mgp, det var veeldig bra at Stella vant, er blitt heelt hekta på Haba haba, hører på den nå.

-Hedda

Dagens bilde 12.02.2011 ++

Heihei! Ble ikke noe blogging i går, for jeg hadde datafri. Så nå har jeg kjeempemye å fortelle dere. Vi kan starte med torsdagen for jeg fikk jo tid til å hive inn et innlegg før jeg for på joggetrening, men jeg skrev ikke hva vi skulle gjøre på joggetreningen. Vi spilte nemlig rugby, haha, sykt artig faktisk. Grunnen var det at trenerene våre synes vi er for snille med hverandre, og at vi må bli tøffere i taklingene. Vi spilte det på fotballbanen på skolen, der det var litt mye snø, så man ble sliten. Men jeg klarte selvfølgelig å blø neseblod, så typisk! Det gikk heldigvis bra. Ja, det var torsdagen.

I går hadde jeg som sagt fri, så jeg dro til byen med Matilde og Vilje. De var på jakt etter sko, mens jeg hang meg med, men selvfølgelig fant jeg meg noen sko, som jeg var uutrolig fin, tror jeg skal kjøpe de, må tenke litt på det først. Men jeg kjøpte meg noe annet, en fondationbørst fra The Body Shop, kommer bilder i morgen. Resten av kvelden spiste jeg taco og så på Det store korslaget, jeg synes nå Team Lisa var best, og ingen protest, hehe!


Og så, dagen i dag, til nå har jeg vært ute, oppe på taket og måkket snø ned fra det. Det var sikkert nesten to meter snø foran vinduet mitt, så inegnting, så det måtte bort. Ellers har jeg ikke gjort stort mer. Klokken seks skal jeg, og familen på besøk til noen venner, og så skal jeg se finalen i Mgp, tror jeg heier på Stella - haba, haba!
Så i dag mens jeg var ute tok jeg noen bilder, her har dere noen få:

Se, all den snøen!

Dette må nok bli dagens bilde, syens det var så fint sånn som solen "brøt" igjennom skyene.
Uff, sorry for den randome og dårlige redigeringen, men jeg er ikke god til det. Det foresten bare en måned til jeg har bursdag, haha, gleder meg alerede!

Hva har du gjort de siste dagene?
Hva synes du om bildene?

-Hedda

Dagens bilde 10.02.2011

Heihei! Nå er det veldig snart helg, må bare på joggetrening først. Jo, for jeg har nemlig fri i morgen, blir veeldig fint. Så i morgen skal jeg til byen med Vilje og Matilde, de skulle se etter noen sko, mens jeg er egentlig ikke på utkikk etter noe, kanskje en genser eller noe. Tenkte jeg skulle vise dere den beste delen av bildene jeg tok i går, haha!

Jaa, holdt på og tok bilder av de fine bilene, og så syntes jeg etterhvert det ble litt kjedelig, så jeg ville ha noe ekstra. Men selvfølgelig hadde ikke lillebror noe(n) som passet, så jeg endte opp med ♥Batman og Spiderman♥ med en arm, haha! Det ser jo litt stilig ut, eller hva? Her er dagens bilde:


Synes himmelen og fjellene gikk så fint sammen.

Hva synes du om bil(d)ene?
Har du fri i morgen?


Nå må jeg snart gjøre meg klar til joggetrening, og så snakkes vi senere!

Noen bilder fra i dag..

Titt hei! Bortsett fra å ha vært på trening i dag har jeg hatt fritids. Skulle ta dagens bilde, men hadde ingen inspirasjon, så jeg fant noen fine ting på lillbrors rom, og hadde fotoshoot med det, haha! Dere kan jo selv si hva dere synes, here we go:


Se, jeg har fritids, men det beste får dere i morgen, for nå funker det ikke å laste opp flere bilder. Åhh, blir så irritert!!


Hva synes du om bildene?

-Hedda

Ny header og verdens deiligste tøffler!

Ja, da har jeg laget meg en ny header, var bare sykt lei den forige. Denne headeren lagde jeg bare litt kjapt, ble egentlig ikke serlig fornøyd heller. Hadde også tenkt å fikse litt på designet også da, men det er ett eller annet som gjør at det ikke funker å trykke på fargene, noe som vet hva problemet er? Siden jeg ikke er flink til å lage headere eller design ville jeg blitt veldig glad hvis noen ville gjort det for meg, noe som vil?

Jo, også må jeg bare si at jeg har planer om å svare på spørsmålsrunden jeg hadde i starten av januar i løpet av uka, så hvis jeg har fått noen nye lesere etter det, som lurer på noe eller bare er nysjerrige er det bare å gå inn -->HER<-- . Tusen takk!
Jeg har foresten verdens deiligste og herligste tøffler, haha! De er supervarm, og superdeilig. De ser litt ut som isbjørnfoter, for de er så tjukk og stor, men perfekt her oppe i nord! Fikk de i julegave av storebror.

Noen som vet hva som er galt siden jeg ikke får til det med de fargene?
Noen som vil lage (header)/design til meg?
Hva synes dere om tøfflene mine?

Nå må jeg komme meg bort fra macen og gjøre noe annet før jeg skal se One Tree Hill!

Dagens bilde + outfit 08.02.2011I dag har det vært sol i Tromsø, sykt herlig! Og derfor benyttet jeg sjansen til å ta dagens bilde. Jeg sprang og tok bilder med en gang jeg kom hjem fra skolen, for å få med meg solen, haha!


Dagens outfit: Skjorte Gina Tricot   Hals Gina Tricot   Tights Bikbok   Jakke Jean Blush/nelly.com

Hva synes dere om bildet og outfiten?

Nå er det middag, sankkes senere!

Dagens bilde(r) 06.02.2011

Bildene har ingen sammenheng, men jeg klarte ikke bestemme et bilde, til dagens bilde, såå..

Hva synes dere om bildene?

-Hedda

Dagens bilde 06.02.2011

Heeihei! I dag har jeg som sagt vært hos Matilde for å finne mer ut hva vi skulle gjøre i den gymtimen vi skal ha. Blir nok artig å se hvordan folk i klassen danser ballett, haha! Skal skrive mer om det senere. Meen i går da jeg skrev min lille anmeldelse om Black swan skrev jeg ingenting om hva den hadlet om, først tenkte jeg at jeg kunne gjøre det, men så skrev jeg litt og fant ut at jeg er elendig til sånt, så da har jeg skrevet (bitte)litt om det som sto på kinoens hjemme side.

Nina (hovedrollen/Natalie Portman) er en ballerina ved New York ballettkompaniet. Livet hennes, i likhet med alle andre i denne profesjonen, dreier seg kun om dans. Hun bor sammen med sin mor, en tidligere ballerina, som utøver en kvelende kontroll over sin datter. Når regissør Thomas Leroy (Cassel) bestemmer seg for å bytte ut Prima Ballerina Beth MacIntyre (en gammel danser) fra åpningsproduksjonen for den nye sesongen er Nina hans førstevalg. Men Nina har en konkurrent: En ny danser, Lily, som imponerer regissøren. Svanesjøen krever en danser som både kan spille den hvite svanen, den uskyldig og elegant, og den sorte svanen. Nina passer perfekt som den hvite svanen, mens Lily er rene personifiseringen av den sorte svanen.
Etter hvert som de to unge danserne utvikler et merkelig vennskap gjennom rivaliseringen, blir Nina mer og mer kjent med den mørke siden ved seg selv - med en konsekvens som truer med å ødelegge henne. 

Det er altså ikke jeg som har skrevet det, men det er myye bedre enn noe jeg hadde skrevet. Håper dere skjønner mer nå.

Black swan

Jaa, i dag har jeg som sagt vært på kino og sett Black swan. Så jeg tenkte jeg skulle ha en liten "anmeldelse" på den. Here we go: Filmen har kategorien drama/thriller og er 15år, noe jeg skjønner. Det var en del voldsscener og litt sånne "psykiske" scener(fikk det fra kinoens side), eller jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Det er også en film som kan få en til å tenke litt. Alt i alt var det en veldig bra film, men ikke en for meg, skal ikke gi terningskast, for det suger jeg til. Jeg har forståelse for aldersgrensen, og synes ikke det kunne vært 11år på noen måte. Og så må jeg ikke glemme det at jeg synes Natalie Portman gjør en fantastisk rolle. Jeg har aldri vært så glad og takknemlig for å ha på meg skjerf, tror jeg satt med skjerfet foran ansiktet under over halvparten av filmen, haha, jeg er en pyse, eller nei. Hvis du liker skumle og dramatiske filmer er kanskje dette en film for deg, men ikke for meg.
Da jeg kom hjem dro jeg rett til Matilde, der gjorde vi mye rart. Vi snakket litt om alt mellom himmel og jord, spilte Svartepetter med søskenbarnet til Matilde, hørte på Rosa Helikopter, haha! Gir så mange gode minner. Og så spilte vi litt Sims 3, hehe!

-Hedda

Dagens bilde 05.02.2011

God morgen kjære lesere! Blir ikke noe bytur i dag, men skal på kino, men ikke på Burlesque, men på Black Swan. Gleder meg veldig, for den hadde fått veldig bra anmeldelser, og så er det jo dansing osv. Men det blir nok koselig likevel. Men, men, men, akkurat nå har jeg vondt i halsen, og føler meg ikke i helt topp form, men det stopper ikke meg. Håper bare jeg ikke blir syk. 

På det forige innlegget der jeg spurte om hva jeg kunne blogge om foreslo Julie at jeg kunne ha sånn dagens bilde. Så det tenkte jeg jeg skulle starte med, da blir jeg sikkert mye flinkere til å ta bilder, så det var en god idé, takk Julie! Så her har dere dagens bilde:Har du sett Black Swan? Hva synes du om den?
Hva synes du om bildet?

-Hedda

Help! I need someone. Help!

Kan dere være så snill å komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om. Det er bare å være kreativ, skriv alt dere kommer på, vær så snill! 

Nå er det endelig helg, og denne helgen har jeg faktisk noen planer. Har ingen planer i kveld, men i morgen skal jeg en liten tur til byen med mamma og så skal jeg på kino med henne, og se Burlesque. Har hatt lyst til å se den leenge, eller ikke så lenge da, meen.. Skal i hvertfall se den i morgen. Og på søndag skal Matilde, Vilje og jeg finne ut hva vi skal gjøre i gymtimen vi skal ha, eller vi skal ha ballett, haha! Men vi vet ikke helt hva vi skal gjøre, videre. Blir sikkert artig, for guttene er jo såå glad i ballett, men vi får se. Skal skrive mer om det etter vi har hatt gymtimen, blir artig.


Gammelt bilde!

Noen forslag til hva jeg kan blogge om?
Hva skal du gjøre i løpet av helgen?

Nå skal jeg vaske badet, og så skal jeg kanskje lage meg litt kakao, for jeg har såå vondt i halsen, snakkes!

Outfit 03.02.2011


Bukse Bikbok   Skjorte Gina Tricot   Hals Gina Tricot   Topp Beneton

Lenge siden jeg har hatt outfit, så her er en. I dag har jeg ikke gjort mye, men skal på joggetrening klokken sju, blir artig, nei, eller tror vi bare skulle ha rolig jogging i dag. Håper i hvertfall det, hehe! Har ikke mer å skrive om, bortsett fra at jeg har så utrolig lyst på nytt design og header, og jeg hadde blitt såå glad hvis noen ville laget det til meg, bare rop ut!

-Hedda

Nynorsk test og spanskprøve = mye øving = lite blogging!

Ble ikke noe blogging i går, for jeg måtte øve på nynorsktesten jeg har i morgen, og spanskprøven jeg på torsdag. Og så var jeg jo på trening. Men dere får et fint lite innlegg her. Skal bare øve på de to tingene, spille Cash King(for det har jeg tid til) og se One Three Hill resten av dagen, kanskje jeg kommer med et innlegg til, men vet ikke hvor mye tid jeg har til det. Som vanlig er ikke jeg flink til å ta bilder så ta får det bli noen gamle "fine" bilder. Så synes jeg alle kan ta en titt innom bloggen til denne søte jenta, Marit, hun er mye bedre enn meg til å oppdatere og ta bilder, bare gå inn HER.


Ja, jeg vet vi er fine, der trenger ikke å si det, neida, eller de to andre der!

Og hva skal du bruke dagen til?

-Heddaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits