Bilder fra gårdagen

Heei! Har ingenting å skrive om så her får dere bilder fra gårdagen:

Linselus!


Var ikke såå mange bilder av meg da, men det får være. Nesten alle bilder i svart hvitt for Marthe og Julie klagde på at de hadde så røde neser, de gikk å sang: Rudolf er rød på nesen og det Julie(og Marthe) og. Haha!
I dag morges skulle jeg være flink å dra ut på en treningstur på ski, men selvfølgelig var det ikke trykket opp løyper. Det hindret meg ikke akkurat å gå, men det ble ikke noe trening ut av det. Var vel veldig typisk at de startet å trykke opp løypene da jeg var ferdig å gå, åhh, så irriterende!

Likte du bildene?
Hva har du gjort i dag?

-Hedda

Det var en sabra..

Heei! Dagen i dag har vært langt i fra kjedelig. Først dro jeg til byen med Matilde, for vi måtte kjøpe bursdagsgave til Miriam. Etter å ha gjort det dro vi altså da i bursdag til Miriam, som var på Darklight. Jeg har aldri vært på darklight før, så jeg gledet meg veldig. Vi spilte to runder, den første gangen kom jeg på tiende plass, og den andre på sjuende. Var utrolig artig da!

Da jeg kom hjem satt jeg på macen og brukte opp alle spinsene mine på Cash King, haha! Og så skjedde det store, jeg smakte på sushi for første gang, haha! Har hatt lyst til å smake det leenge, men det skjedde ikke før nå, alle har sagt at det ikke er godt første gangen man smaker det, håper det er sant, fro det var ikke særlig godt, men jeg kommer til å gi det en til sjanse, så da får jeg se.
Etter jeg hadde spist sushi og sett på Mgp(synes The Black Sheeps og Stella var flinke), dro jeg ut med Marthe og Julie, vi tok litt(mange) bilder og hadde det kjempeartig. Var også litt inne hos meg og tullet. Og så ba Marthe meg om å skrive dette på bloggen:
Det var en sebra som ikke kunne se bra, så møtte den en sebra som kunne se bra. Så lærte sebraen som kunne se bra, sebraen som ikke kunne se bra å se bra!!! 

Ja, vi har hatt det veeldig artig, dere får noen bilder i morgen.


Shy little girl!

Hatt en like artig dag som meg?
Hva synes du om darklight?
Likte du sebraen?


-Hedda

Hahahahaha!

Hallo! Nå er det endelig helg, siden vi ikke har gjort såå mye på skolen denne uken har jeg følt at det har vært fredag hver dag, men endelig kom den ekte, haha! I løpet av denne uken har vi jo vært veeldig mye på dataen på skolen, og da er det mange i tiende som har spilt Cash King, på facebook. Og etterhvert ble det bare fler og fler fra åttende og niende som startet å spille det, og nå spiller(nesten) alle det, helt sykt. På torsdag følte jeg at hele skolen satt og spilte Cash King, egentlig veldig komisk! Jeg har selv startet, og er bare sykt hekta. Jaja, nok snakk om det.

Må bare fortelle dere noe flere artige ting. For når jeg går til skolen går jeg over en frosen elv, for det går mye fortere nå på vinteren. Men i det siste har temperaturen steget, og det har blitt varmere, så i dag morges da jeg jeg gikk til skolen klarte jeg fin, fint å gå igjennom. Ble selvfølgelig kjempevåt, men jeg er jo så heldig at jeg bor tre-fire minutter unna skolen så da gikk jeg bare hjem, og skiftet før jeg gikk den "vanlige" veien. Og siden uggsen(e) nå var våt måtte jeg ta på meg joggesko, noe som kanskje ikke var såå smart, for det var visst veeldig vått på veien, så da ble jeg sikkert like våt av å gå den veien, som jeg ble av å trø igjennom elven, haha!
Hekta på L-en, haha!Gangster!

Og dere foresten, var uten strøm i morges, hadde et lite håp om at vi slapp skolen, men neida. Ja, okei, var ikke en såå tung skoledag akkurat. Har spist litt kake, sett litt videre på twilight, og andre greier. Og så har vi hatt fremlegg i Naturfag, noe keg trodde gikk veldig dårlig, men fikk faktisk 6, stolt!

Spiller du Cash King? Er du hekta?

-Hedda

Åpen dag/kveld!

Heey! Nå har jeg kommet hjem fra Åpen dag/kveld, der vi fremførte Nordområdeprosjosjektet. Vi fremførte det for foreldre og folk som var kommet til skolen, noe som var skummelt, eller egentlig ikke såå skummlet som jeg hadde trodd. For jeg var skikkelig nervøs og hadde sommerfugler i magen før vi skulle opp på scenen, men det forsvant. Jeg er jo litt vant til å stå på scenen foran masse folk, etter hadde jeg har danset i seks år, men men. 
Det ble også delt ut fire priser:
En som lærerene og studentene delte ut for beste samarbeid gjenneom uken.
En ekstra pris som musikkgruppen fikk for så god innsats.
En som foreldrene bestemte ved gi stemmer til beste presentasjon.
Og en som Nofi delte ut for beste idè. 
Og gjett hva, gruppen min fikk prisen for beste idè, det var faktisk sykt overaskende, men jeg er stolt. Premien var en tur på Yonas for hele gruppen.

Har selvfølgelig spist kake og hatt det utrolig artig og da! Her har dere outfiten for kvelden:

Bukse Gina Tricot   T-skjorte H&M    Ørdeobber Björklund/julegave

PEACE, mellom Norge og Russland!

Har du Åpen dag på skolen din?
Hva synses du om outfiten?

-Hedda

Litt snikksnakk!

Heihei! Har ingen god grunn for hvorfor jeg ikke har blogget, men men!
Jeg har brukt denne fine tirsdagen til å ha besøk av Matilde, vi så litt på sko og klær på nettet, og så prøvde vi å lete etter jobb. For Matilde og jeg har veeldig lyst til å tjene litt penger, for for det første skal vi jo på Norway Cup til sommeren, og det betyr Oslo, som betyr shopping. Og til høsten skal jeg mest sannsynlig til England. Skal for det meste være i London da, men skal jo selvfølgelig til Manchester, til Old Trafford(Manchester Uniteds hjemmebane), for å se Manchester United knuse Liverpool, som vanlig, (mo)ahahahaha! Og da kommer jeg til måtte kjøpe meg en ekte Manchesterdrakt, som koster rundt tusen kroner, pluss at jeg skal shoppe myye, så da trenger jeg penger.

Nok snakk om det, har jo ikke bare gjort det i dag. Har jo spist middag, spist bolle, drukket kakao og sett på One Three Hill, to ganger. For måtte jo se  det som går etter skolen, og det på kvelden, blir aldri lei de gamle episodene. Har egentlig ikke fulgt med på de nye, men vet litt hva som har skjedd og sånt, så da er det veldig spennende å se de nye.

For en stund tilbake prøvde jeg meg på sånne bokeh bilder, eller hva det nå heter, her er et par:
Skal ikke skryte akkurat..

Hva har du gjort i dag?

God natt!

Zzzumba!

Heei! I dag på skolen danset vi zumba, det var noe som var blitt ordnet i forbindelse med Nordområdeprosjektet. Var utrolig artig da, gjorde litt forsjelige ting, men man ble både svett og litt sliten, eller ikke så veldig sliten da, men litt for på slutten tok vi push ups og sånne greier. Tror jeg må begynne å trene mer styrke, heh! 
Vi var også på besøk hos Nofi i dag på skolen, vi måtte GÅ dit, var jo farlig kaldt, eller det var ikke såå kaldt på veien til, men tilbakeveien var grusom. Jeg var så kald, og jeg rakk ikke å bli ordentlig varm før jeg skulle på trening en gang, jeg var nesten BLÅ på leppene, tuller ikke, eller jo, litt så! Nå må jeg hjelpe litt til med middagen og så skal jeg gkøre litt lekser, må øve på spanskprøven som vi har neste uke, jippi!

Fikk jo ikke vist dere alle bildene i går, så her er resten:Det er ikke mine ski, må bare si det!


Har du prøvd zumba før?
Hva synes du om bildene?

-Hedda

Det snør, det snør tiddelibom

Halloen! Har vært på skitur med mamma, pappa, Mia og faren hennes i dag. Det har snødd så mye at vi ikke så noe, og når jeg er så smart at jeg tar på meg mascara og skal kjøre ned bakker og sånt ser man ikke akkurat ut når man kommer hjem. Mascaraen rant nedover kinnet mitt, jeg så verre ut enn jeg gjorde etter at jeg hadde kjørt rattkjelke ned rødtind på nyttårsaften 2009, og da så jeg ille ut. Har ikke bilder, men kanskje dere kan forstille dere det, jeg mascara i nesten hele ansiktet, og det rant. Var jo nesten ingenting igjen på øyenvippene, haha! Så når det snør er det jo veldig fint å ta bilder så det har jeg altså da gjort, ikke så mange da, men det er bedre enn ingenting da.


Emh, litt trøtt...


Åhh, nå funker det ikke å laste opp flere bilder, dere får resten i morgen, skal ha datafri resten av dagen, snakkes!

Det er godt med graut!

Nå har jeg spist grøt, og er god og mett! Elsker grøt, er utrolig godt, men man blir så fort mett av det, jaja, får bare være det da. Snart stikker jeg opp i hallen for å se på lillebror, har ikke noe bedre å gjøre. Tror kanskje jeg skal se ferdig skiskytingen, ikke det at jeg har fulgt så mye med, men det er jo spenende, går ikke sæærlig bra med de norske foreløpig, men jeg har alltid et håp om at de skal suse forbi alle sammen på slutten, haha! Tror faktisk aldri jeg har sett det skje, eller jeg vet ikke, men man må jo bare være positiv så går alt så bra, så bra! Bjørndalen bommet nettopp på en, men jeg har fortsatt håpet oppe.
Ser du på skiskytingen?
Er du glad i graut?

-Hedda

Tjo hei!

Hei der! Har ingenting å blogge om så jeg stikker bare innom og sier HEI! Har ingen planer for dagen, men lillebror har turnering i hallen, så kasnkje jeg drar opp dit for å støtte han. Og kanskje kjøpe med en langang, hehe! Men må vel finne på noe annet også da, kanskje dra ut med noen Jeg får se. 
Har en "joggebukse-outfit" i dag, så det blir ingen outfitbilder, men vi snakkes senere så får dere ha en fin dag til det skjer!

Alt og ingenting

Hæi! Nå har jeg spist taco og sett første del av Det store korslaget, akkurat nå ser jeg på nyhetene, det er faktisk ikke bare kjedelig, men jeg ser vel på det for jeg venter på sporten, hehe! Er blitt veldig hekta på sportsnyhetene nå fortiden, man må jo holde seg oppdatert. Jaa, er ikke mye mer å skrive om, eller? Jeg bruker å tenke på hva jeg kan skrive på bloggen før jeg tar frem macen og når jeg er kommet inn på blogg.no glemmer jeg alt, og så når jeg har postet innlegget kommer jeg på det, utrolig irriterende av og til.Ja, sporten begynner nå snart, snakkes!

Nå er det helg...

Nå er badet vasket og oppvaskmaskinen tatt, så nå kan helgen begynne. Haha, høres ut som en husmor eller noe. Men jeg føler ikke at det er ordentlig helg før jeg har vasket badet, og av og til oppvaskmaskinen da. Jeg vasker altså det ene badet vårt hver fredag, noe jeg synes er kjeempekjedelig. Men men, nok snakk om bad.
Jeg var å telte litt på kalenderen i stad og fant ut at det bare er femti dager til jeg har bursdag, det vil si sju uker og en dag. Så da har jeg en liten utfordring til dere, bare moro skyld. Når har jeg bursdag?


Soldagen!

Hallo! I dag skulle det liksom være soldag i Tromsø, men det er ingen sol å se!

I dag på skolen var vi bare inne å jobbet med oppgaver i forbindelse med Nordområdeprosjektet, gruppen min er ikke den beste, men vi fikk gjort det vi skulle, og det gikk ganske så bra. Vi skulle vel egentlig ut å gjøre noe, men det har regnet i dag så det ble det ikke noe av. Jeg nevnte at det var soldag i Tromsø i dag, og på barenskolen brukte vi å få solboller på skolen på soldagen, men det fikk vi ikke i år, så etter skolen gikk jeg på butikken sammen med Marthe og Julie for å kjøpe det da. Først kjøpte vi sånne boller med bare maasse sukker på, og så hadde vi en konkuranse om å ikke sleike seg på leppa før vi hadde spist opp bollene, noe som var utrolig vanskelig, men jeg klarte det. Men da vi hadde spist opp bollen fikk vi så lyst på en sånn bolle med melis oppå og vaniljekrem inni så da kjøpte vi oss det, haha! Vi var så sunn, men det er jo bare soldag en gang i året.

Her har dere dagens outfit:

Bukse Bikbok    T-skjorte Bikbok    Cardigan H&M   Øredobber Glitter

Haha, sjekk foten!

Titt tei!

Er du like glad i solboller som meg?
Har din by hatt soldag?

-Hedda

Intervalltrening - det beste jeg vet!

Heihei! Nå har jeg vært på joggetrening, og i dag hadde vi "alternativ joggetrening", som pappa kaller det. Det vil si intervall. Tror jeg har sagt litt om det før. Vi har en type intervalltrening vi bruker å gjøre, den går ut på at først jogger vi rolig til en plass, der tøyer vi litt ut i ca. et minutt. Så starter vi på en intervall som er ca. 750meter, vi jogger/springer i et ganske høyt tempo. Så jogger vi tilbake i et rooolig tempo til den "plassen". Dette gjør vi fire ganger, hver intervall tar ca. tre og et halvt minutt, litt under det. Og det er ikke enkelt, man blir veeldig sliten og ikke minst tørst. Så jogger vi ned, tilbake til hallen i et rolig tempo. I dag på vei tilbake til hallen dro vi innom treneren vår og så fikk vi litt vann, var utrolig deilig, men vi var fortsatt uutrolig tung i føttene, man kjenner det skikkelig. Så da vi kom til hallen tøyde vi ut. 


Dårlig med nye bilder, men akkurat nå er jeg bare svett og ikke fin!

Jeg vet ikke hvor vi dere skjønte av det jeg skrev, men men. Har lovet meg selv å bli bedre på egentrening nå fremover, for å komme i form.

-Hedda

Bra dag...så langt

Ehh, er ikke det at det skal skje noe fælt resten av dagen, er bare det at jeg kan ikke skrive at hele dagen har vært bra, når hele dagen ikke har vært, heh!

I dag startet vi som sagt med Nordområdeprosjektet, og det sartet med at noen folk besøkte skolen og hadde noen foredrag, noe som ikke var fult så artig. Men resten av dagen var bra, vi skulle finne logo og navn til gruppen vår, noe som gikk fantastisk dårlig. Vi hadde det nå artig da. Nordområdeprosjektet hadler om at vi, unge, som bor i nordområdet, skal lære om at vi har en lys framtid, med forhåpentligvis mange flere jobber og muligheter. Er vel også litt sånn at vi på ungdomskolen skal bli bedre kjent med hverandre også. Men hovedsakelig om nordområdet, for det er så mange muligheter, spesielt i samarbeid med Russland. Jeg tror det kommer til å bli en artig og lærerik uke.


En ting er sikkert, vi har nydelig natur her oppe i nord!      Foto: Oda/søskenbarn

Har du hatt nordområdeprosjektet på din skole?

Nå må jeg snart gjøre meg klar til joggetrening, snakkes!

Nordområdeprosjektet

I morgen starter norområdeprosjektet på skoeln min. Har ikke sagt noe om det før, men det er altså noe vi(hele ungdomskolen) skal jobbe med fra i morgen og fram til neste torsdag, for da skal vi vise det fram på Åpen kveld/dag til de som kommer dit. Vi er blitt delt inn i grupper på tvers av klassene, jeg kom på gruppe med Mia og Brian fra klassen. Tror jeg heller skal fortelle dere mer om det i morgen etter at vi har fått forklart bedre hva det går ut på. Men vi skal vel komme med forslag og ting til en problemløsning som Nofi skal legge fram til oss i morgen. Okei, dere forteller heller mer i morgen da, for dette tror jeg ikke dere skjønte mye av, eller hva?

Hadde egentlig tenkt å ha outfitbilder i dag, men nå har jeg vært på trening, så jeg har ikke på meg det samme lenger, og tok ikke bilder før trening, så smart som jeg er. Uff, nå har pappa hatt noe i vasken som lukter forferdelig, eller det svir vel mest, tror det er salmiakk, eller noe.


Emh, bilde fra gårdagens outfit.

Ny fondation

Nå har jeg vært med pappa og kjøpt ny fondation, eller må innrømme at jeg egentlig ikke hadde noen fondatione, eller jo, men den er ikke noe bra. Så nå har jeg kjøpt meg en, fra Clinique, har hatt tre prøver på fondation en liten stund. Så nå har jeg vært å kjøpt den ene, for den likte jeg veldig godt, det eneste som var dumt med den er at det er glitter i den, men det er bare Matilde som har lagt merke til det, tror jeg. Skal kjøpe meg fondationkost så snart som mulig også, har egentlig hatt planer om det en stund, men var ikke noe vits siden jeg ikke hadde fondation, hehe! 

Nå hadde jeg tatt outfitbilder og bilder av fondation, men så har jeg jo vært plaget med det å få bildene over på dataen(macen), så akkurat nå ser det ikke ut som om det blir noen bilder, jaa... Vi får se. Nei, det skjer ikke noe så dere får bildene forhåpentligvis i morgen. Heei, dere fikk det til!!!


Dagens outfit+ny bukse: Bukse & genser Bikbok     Øredobber Glitter?

Fondatoin
Hva har du brukt denne fine dagen til å gjøre?
Hvilken fondation har du?

-H

Herlige tirsdag

Jaa, i dag er det tirsdag! Egentlig er tirsdag en skikkelig slapp dag, eller det er vel bare jeg som gjør den slapp, med å ikke finne på noe. Men skal vel finne på noe senere. Nå må jeg finne litt mer ut om sola, før jeg kanskje tar kontakt med noen, eller skal jo spise middag å da, for her i huset er middagen alltid sen.
På skolen holder vi på med et gruppeprosjkekt(ikke i naturfag), som går ut på at vi skal lage en bro, den må være så så lang, og maks så så høy, den må kunne tåle et kilo osv. Så det er ikke noe enkel oppgave. Vi må altså tegne boren fra alle slaks sider, og tengen alle delene vi trenger. Og så får vi bare bruke så så mye papp, så mye papir og trå vi vil og lim. Vi har ikke fått valgt gruppene selv, men jeg er egentlig ganske så fornøyd med gruppen min. 

Har ikke vært helt i "ta-bilde-humør" i det siste, så det har ikke vært serlig med nye bilder av hva jeg gjør. Skal sjerpe meg nå. Haha, har enda ikke vist dere bilder av buksen jeg kjøpte for leenge siden, men hvis jeg tar outfitbilder i dag får dere se, men det er ikke sikkert at jeg orker det, vi får se..


Titt tei!

17.jan.2011

Hallo! Nå sitter jeg å gjør lekser, jeg skriver hva jeg skal si i naturfagprosjektet. Jeg skal snakke om sola, har egentlig funnet ganske mye, men vi får gruppekarakter så da hjelper det ikke så mye hvis det er bare jeg som har funnet noe, noe jeg egentlig ikke tror. Nå skal ikke jeg kjede dere noe mer om sola, og mine lekser tenkte bare å oppdatere dere litt om hva jeg holder på med. 
Var å så litt på klær på noen nettsider i sted, og jeg fikk utrolig lyst til å bare shoppe skikkelig mye, men jeg kan jo ikke bare køpe for å kjøpe, eller jeg trenger en genser, så jeg får vel se da. Nå må jeg jobbe videre med leksene og så snakkest vi i morgen. Dere får ha en fin kveld videre da!


Synes denne genseren fra Gina Tricot var veldig fin.


Den var også fin, men så litt sånn damete ut, kanskje. Fra Gina Tricot.

Fant også to cardiganer fra Nelly.com, men fikk ikke til den bildegreia.

Træning!

Heey! Har akkurat, eller nei, for over en time siden kom jeg hjem fra træning. Mandagstræningene er ikke de tyngste, men den er ikke sånn at jeg ikke blir sliten. Har nesten akkurat dusjet da. Jaa, er ikke mye å blogge om nå for tiden, kanskje jeg skal begynne med noe sånn ukens... eller noe sånt dagens bilde, eller hva? Noen forsalg? Noe som kan gjøre denne blogge bedre, sånn at du kanskje får lyst til å lese den. Så er det bare å kommentere.
HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN, BARE GÅ INN HER. Takk!


Heh..

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN, >>>HER<<< !!!!
OG SÅ NOEN TIPS TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM!!

-Hedda

Easy A

Heei! Nå har jeg vært å sett Easy A med Matilde, og det var en utrolig bra film. Den hadde både humor(?), romantik(litt) og drama, anbefaler den veldig. Dere må nesten se traileren, for det blir for mye å forklare, ja, jeg er lat(egentlig ikke).

I går så jeg og Matilde Dear John, utrolig søt film, men syntes den sluttet litt rart da. Anbefaler den og, haha! Og så lagde vi nachos, spiste potetgull og drakk mye brus. Jo, så tok vi ansiktsmaske, eller det var sånn "pull off", eller hva det nå heter. Matilde syntes det gjorde veldig vondt, hehe!

Bortsett å ha vært på kino i dag har Matilde og jeg kjedet oss, lagde kakao til frokost, med maasse krem, heh.

Det har vært mange sånne filme"cover" bilder i det siste.

Har du sett Easy A? Hva synes du om den?

Hva kan jeg finne på i dag?

God morgen kjære lesere! Tror dagen i dag blir en slapp dag, men det finner jeg vel ut. Får se om jeg finner på noe med noen venner da, er vel det jeg har aller mest lyst til da. Så da er det vel bare å ta kontakt med noen. Ble ikke noen outfit i går, og tror heller ikke det kommer noen i dag for jeg har ekstrem kjedelig outfit. Må bare minne dere på spørsmålsrunden, det er bare å gå inn her. Har jo faktisk fått noen kommentarer på den, men få..
Er skirenn oppfor huset vårt nå, eller det har vel ikke startet helt ordentlig ennå, men jeg tenkte jeg kanskje skulle stikke opp å kjøpe meg en vaffel, haha! 
Så jo på Det store korslaget i går, og Team Lisa var skikkelig flinke, GO TEAM LISA!!!! Har så lite å skrive om, huff, kanskje jeg skal gå ut å ta noen bilder, så kan jeg vise dere dem senere. Har foresten planer om å lage ny header og kanskje fikse litt på designet, hvis noen vil lage header til meg er det bare si i fra.

Noen tips til hva jeg kan finne på i dag?
Hva skal du gjøre i dag?

Blir nok ikke mer blogging i kveld

God kveld! Blir ikke mer blogging i kveld, for nå har jeg sittet alt for mye på dataen, eller macen. Mamma og pappa begynner virkelig å mase nå. Så nå må jeg hjelpe litt til med en sen middag, skal spise reker i dag, nam nam! Og se på Det store korslaget, som sagt. Så hvis noen skal ha tak i meg ring meg, for jeg er ikke å finne på facebook eller msn i kveld, tror jeg, hehe! Nå maser til og med lillebror, så da snakkes vi mest sannsynlig ikke før i morgen dag. Ha en fortsatt fin kveld!


Jaa, er ikke Matilde og jeg fin!

For nå er helgen kommet det er tid for fredagskoooooooos...

Da var det helg igjen. Deilig! Har ikke store planer for dagen i dag, men i morgen skal Matilde sove hos meg, for jeg(og hun da) skal passe lillebror. Og hvis vi får tak i den, skal vi se "Dear John". Men det er jo bare på kvelden, får se hva jeg finner på resten av dagen da. Nå skal jeg i hvertfall vaske badet, jippi!! Skal vel se Det store korsalget i kveld, åhh, har ingen ting å blogge om, blææ! Noen tips? Nå blir det bare tull, så kanskje jeg skal slutte av dette innlegget nå, kommer kanskje outfit senere i dag. Jo, har foresten fått fikset kameraet... for lenge siden, heh. Det var bare kommet noe brus eller lignende i blitsen, har skjedd før, så det var ikke mer enn det, så da må jo jeg være flink å ta bilder da, nå, eller hva?


Julie og meg i fjor høst, hahahahahaha, har lagt ut dette bildet før.

Hva skal du finne på i helga?
Noen tips til va jeg kan finne på?

-H

Jeg har så mye å gjøre

Jaa, en stund siden sist, men jeg har så mye å gjøre. Hadde naturfagsprøve i går, gloseprøve i spnska i dag, gloseprøve i engelsk og fremlegg i samfunnsfag i morgen. Så har vi nettopp startet på et gruppeprosjekt i naturfag. Så hvis dere skjønner, så har jeg veldig mye å gjøre, men jeg prøver å blogge så mye som mulig. Skal skjerpe meg nå! Men da må dere komentere litt på spørsmålsrunden, da ville jeg bltt såå glad. Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om, så når jeg blogger vil det bare bli mye tull, sånn som dette, kanskje. Skal på joggetrening om en time så da blir det ikke noe mer blogging før det, men kanskje etterpå. 

Jaa, ble litt kort da, men det er vel bedre enn ingenting, her får dere noen fiiine bilder av meg.Jeg dør!!Hahaha, så utrolig fine bilder, nei!

Hva har du gjort i det siste?

-Hedda

SUPERDUPERHELG

Halloen! Ble dårlig med blogging i helgen, som jeg trudde, men det betyr ikke at det var en dårlig helg, det var en super helg!! Så nå skal jeg fortelle dere om min helg.

Fredag:
Da jeg kom til Matilde dro vi på butikken og kjøpte inn potetgull, dip, pizza, brus og snoop. Jo, også dro vi opp til Silje og da, for å låne Twilight og New Moon, for de hadde vi ikke selv, jeg hadde Eclipse da, fikk den foresten i julegave. Da vi kom tibake startet vi filmene, og hadde det bare koselig. Jeg har lest alle bøkene, og jeg elsker de, men jeg synes den siste(ved daggry) var helt klart best. Har faktisk startet på den siste en gang til, haha!
Jeg må bare si at Jacob(Taylor Lautner) er såååå fin!! Liker ikke Robert Pattinson spesielt godt, men Edward derimot er så snill, han har så fin personlighet, haha! Nå har jeg sagt mitt.

Synes Eclipse er den beste filmen til nå, men gleder meg noe sinnsykt til neste film.

Lørdag:
Matilde og jeg våknet sånn passe sent. Og da lagde hvis oss egg og bacon til frokost, nam nam!! Etterpå ordnet vi oss før jeg ble med Matilde og moren til noen folk(sier veldig mye) der vi spsite noen boller som man dypper i melis, de kalles vel Oilibolle(haha). Der var det noen folk jeg visste hvem var, blant annet Silje. Men etter vi hadde vært der dro jeg hjem, der spiste jeg taco. Og etter det så jeg Harry Potter og halvblodsprinsen sammen med mamma, pappa og lillebror. Siden vi startet ganske så tidlig rakk jeg å se på Det store korslaget etterpå, som de hjemme hadde tatt opp på fredgaen.


Oii, ble litt mindre enn det andre!

Søndag:
Sønadg ble det sen frokost med familien, etterfulgt av Tour de Ski for kvinner, de skulle jo opp monsterbakken og Therese Johaug var jo bare helt rå!! Hun tok inn to minutter på lederen(vet ikke hvordan navnet hennes skrives, så vi dropper det). Og etter å ha sett Therese gå inn til en vel fortjent andreplass hev jeg på meg klærne og for ut på ski med mamma, den turen var både bra og dårlig. Bra, for jeg fikk trent, dårlig, for jeg fikk sinnsykt vondt i halsen. Men jeg kom inn i det Petter Northug startet på monsterbakken, han tok kanskje ikke igjen Dario Cologna med to minutter, men han var kjempeflink, han og. Endte på andreplass da, noe jeg synes er kjempebra. Digger Petter Northug, han er best!!
Senere dro jeg til Matilde for å lage pikeskyss, men det kunne vi ikke likevel, så vi kledde oss litt ut og hadde en liten photoshoot, men jeg har ingen bilder. Resten av dagen slappet jeg bare av hjemme.


Jaa, ble vel kanskje litt mye tekst med bare oppramsing, men hvis jeg forteller mer detaljert blir det bare enda mer tekst, jaja, det var min helg. Nå skal jeg øve til naturfagsprøven på onsdag, spise og så skal jeg lese videre i "ved daggry", har bare lest et kapittel så langt, denne gangen da.

Hva har du gjort i helgen?
Hatt en fin helg?

-Hedda

Dette begynner å bli veeldig kjedelig

Heei! Jeg vet det er en stund siden jeg har blogget, men det er så kjedelig å blogge når INGEN komenterer, og spesielt når jeg skal ha spørsmålsrunde. Det er ikke bare enkelt å få tid til både blogging, sklole(inkludert lekser) og fotballtreninger. Og når ingen kommerterer i tilegg er det i værtfall ikke artig, mister jo helt lysten til å blogge. Så fra nå av blir det ikke mye blogging. Jeg er rett og slett møkka lei av å blogge og ikke få noe tilbake, føler litt at jeg blogger for ingen vits, okei, overdriver kanskje litt da, men det er ikke noe artig. 

På tirsdag var jeg i byen med Matilde etter skolen, trengte sårt en dongeribukse, og det fikk jeg, eller jeg kjøpte meg en da. Kjøpte meg en fra Bik bok til 499,- hadde håpet på litt salg da, meen dere skal få bilder en annen uviss dag. Og i morgen skal Matilde og jeg ha "Twilight-kveld", haha, vi skal se alle filmene og bare kose oss. Skal gjøre det hos henne da så da blir det vel ikke mye til blogging i morgen da.


Har lagt ut dette bildet før, men akkurat nå er jeg litt misfornøyd!!

-Hedda

Back to school

I dag var det tilbake til skolen. Noe som ikke var så fælt, var selvfølgelig veldig trøtt da jeg våknet, men etterhvert som jeg begynte å ordne meg våknet jeg litt mer. Så selve skoledagen var grei. Men det var litt tyngre å begynne med trening igjen, eller det var ok, må jo komme meg i form etter en slapp jul. Så har vi jo fått lekser og greier, eller det er bare jeg som må finne ut hva jeg skal si på framlegget i samfunnsfag. Skal si noe om brogerkrigen i USA på 1800-tallet, tror jeg skal jeg skal si noe om hvordan ting endret seg i USA etter krigen, hvis Silje er enig da. Åhh, nå kjeder jeg dere bare.

Må le når jeg tenker på spørsmålsrunden, haha, det er ingen som har kommentert. Tror jeg faila litt der, jeg. Men hver så snill, og skriv bare et spørsmål eller to da!!


Silje og meg på nyttårsaften.

Har du begynt på skolen?
Hva vet du om borgerkrigen i USA på 1800-tallet?

-Hedda

Hva skjer?

Hallo! Hva er det som skjer? Voe slutter å blogge!! Det er ikke en bra start på 2011, har vært fast leser hos henne i nesten et og et halvt år nå. Jaja, det er jo noe som er opp til henne selv, det er ikke bare lett å være på toppen av topplista. Okei, ikke det at jeg vet noe om det, meen hun er nok veldig opptatt. Og hun er bare femten, såå... Jeg irriterer meg ikke over det, synes bare det er litt trist faktisk. Hun har vært en stor inspiriasjon for mange tror jeg, blant annet meg. Håper vi ser mer av henne i framtiden.

Ellers i dag har jeg vært på ski med Matilde, var koselig å se henne igjen. Har savnet henne. Og da vi kom tilbake spiste vi hjemmelagde pizza/tacoboller, nam. Og så kom det noen søte, små unger på døra og sang "En stjerne synger i natt". De var sikkert bare fem seks år, eller det var en gutt sammen med de som kanskje bare var tre fire år, naaw. Kommer til å savne juleferien, i morgen begynner vi jo på skolen igjen, huff, eller blir bra da å få se alle jentene igjen.


Kommer til å savne henne!

Kommer du til å savne Voe?

-Hedda

Spørsmålsrunde!

Haloen! Endelig skal jeg ha en spørsmålsrunde. Blir en fin start på 2011, eller? Dere kan spørre om hva som helst og jeg skal prøve å svare så bra som mulig. Er vel ikke mer å si. Bare spør i vei!!

01012011

GODT NYTTÅR!!! Herregud, det er 2011!!! Okei, jeg har ikke gjort så mye oppstyr med det som det ser ut som, men det er faktisk et helt nytt år, haha! Kvelden i går og natten i dag var så koselig, vi var som sagt hos Silje og familen hennes. Vo koste oss med kjempegod kalkun, sjokolademouse og maasse mer. Det var kjeeempeatig å se på rakettene, eller så ikke så mye egentlig, men fyrverkeriet på fjellheisen er desidert finest, men de har pinneraketter da. Synes egentlg det eneste fine med rakettene er hvordan de ser ut, liker ikke smellet, og så når de "sprenges" rett over meg føler jeg at de skal falle ned på meg, er ikke helt sikker på hva jeg tror skal falle ned på meg, men men.

Sjokolademouseen min var ekstremt mektig så vi har masse til overs, haha, skal nok spise det til dessert i dag. Og etter vi hadde kommet inn etter å ha sett og sent opp rakketter var lillesøsteren til Silje i hundre, haha. Hun er så søt, men pappa var jo halve grunnen til at hun var så vill, haha! Han kalte henne "Propell-Antom", hahahaha! Vi kom kanskje inn i halv ett-etttiden, og hun holdt på til halv to-totiden, og gjett hvor gammel hun er, jo hun er SEKS!! Men i halv to tiden snakket pappa med farmor i Narvik, og da var  søskenbarnet mitt på snart tre fortsatt våken, men det var nyttåraften.

Så nå skal dere få outfiten:

Uff, glem ansiktet!  Kjole Nelly.com/Angeleye 


Øredobber Julegave fra Mia/Bik bok

Detter er helt klart mine nye favorittøredobber, elsker dem, men de kan ikke akkurat brukes på skolen.

Halv tre på natten er man litt trøtt og sliten etter en lang dag.

Hadde dere en fin kveld/natt?

-Heddaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits